Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצאבי וקובי אני אוהב אותכם , דיברתם לעניין .

"הנהגים המופיעים בכתבה זו הם מקצועיים ומנוסים , ובכלי הרכב שלהם בוצעו שיפורי בטיחות רבים" . אהבתי את המשפט הזה , טוב שגוף תקשורתי כלשהו מתייחס לספורט המוטורי בצורה חיובית .

GTA זה הכי אחי .

פורסם

שמתם לב שAXN תומך מאוד ובכול הזדמנות שיש הם שם מוכנים לצלם, חבל שערוצים אחרים לא נרתמים כמו AXN אני בטוח עם היה לחץ תקשורתי קטן במשך שבוע, החוק היה עובר.

ד"א למה לצבוע את הרכבים בכתום? ולא כחול?

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

בגלל שפתחתם שרשור נפרד - אז,

אני מעביר לפה את ההודעות מהשרשור המקורי....

יואב222 כתב:

ראיתי כרגע את הסיקור בAXN היה סיקור נחמד.

אלון ה106 הכחולה היא שלך?

תשובתי:

אכן כן. ה 106 הכחולה היא 106S16 מודל 97 שאני הורדתי מהכביש על מנת להסב אותה למירוצי ראלי.

(היום סוף סוף קיבלתי את סמלי ה S16 שאיזה חוליגן הוריד לי מהרכב - אז אולי סוף סוף לא ישלחו לי הודעות שה XS שלי יפה.... :smile: ).

ותודה רבה לקובי ו AXN על החשיפה. לדעתי הסיקור היה מעולה ואוהד מאוד.

קובי דיבר ממש לעניין ואני מקווה שזה תרם משהו לקידום החוק.

באמת כל הכבוד לקובי! תודו שזה לא דבר פשוט לארגן את כל מה שעשה מכלום....

פעם ראשונה שאני מבסוט מזה שמישהו אחר שורף לי צמיגים ברכב (קובי היה זה שנהג על הרכב שלי באירוע).

אלון

נ.ב.

הוספתי תמונות בשביל הבחור שפקפק בכך שהרכב S16 מקורי.

ד"א ראית 106 XS מודל 97 עם קודן פעם? אם יש - לי זה חדש.

התמונה האחרונה היא של רכב המירוצים של הבן שלי. 4X4 טורבו עם עבירות מעולה. בתמונה אני מנווט לו לקראת זינוק...

:wink:

אלון

014.jpg

001.jpg

IMG_0144.JPG

פורסם
תודה על הסרטון, ואלון, טחנו לך תאוטו טוב טוב שמה..:wink:

שוב, כל הכבוד לקובי ולח"כ רצאבי (בעצם לכל מי שעזר) על היוזמה והתמיכה..

אור.

אתה צריך לראות את הרכב אחרי שאני נוהג עליו במירוץ ראלי - זה נקרא לטחון!!!

קובי רק השתעשע איתו קצת. אם קובי היה מביא את ה 205 ראלי שלו - היית רואה באמת מה טחינה...

על הרכב שלו הוא לא היה מרחם....

:-D

אלון

פורסם

התמונה האחרונה היא של רכב המירוצים של הבן שלי. 4X4 טורבו עם עבירות מעולה. בתמונה אני מנווט לו לקראת זינוק...

:wink:

אלון

זה רכב מירוצים זה?? גם אוטומט וגם קבריו'?... זה רק לפוזה... :)

• תוכן חדש...