Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בטיפול האחרון חוייבתי על 5 ליטרים של שמן סינטטי מלא,

בבירור קצר שערכתי עולה כי נכנסים רק 4 ליטרים (בלחץ).

1. מישהו יודע איפה אני יכול לברר את נפח אגן השמן אצלי (אודי A3 2L TDI)

2. האם זו נורמה של מוסכים לשמור את העודפים?

תודה.

פורסם

תיתעודד... עם המזדה שלי זה קרה לי גם...

טיפול ראשון הלכתי חדור מוטיבציה ש טירון למוסך מורשה של מזדה שנימצא בחיפה.

זה מוסך ממש גדול ומטפלים שם גם במכוניות של המישטרה ושאר כוחות הביטחון.

לא רק זה שמילאו לי 4 ליטר שמן, כשאני הייתי צריך רק 3.4. הם גם לא החליפו לי פלגים למרות שרשמו שכן!

כשבאתי שבוע אחרי זה (איש קבע, אחרי הכל), הם סרבו בכל תוקף להודות בטעות שהם (למרות שהראתי למנהל המוסך את העודף שמן ואת הפגים המשומשים).

וכן, זו היתה הפעם האחרונה שהרגל שלי נגעה במוסך מזדה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

fuchi - מילאו לי (כך לפחות היה רשום בחשבון...) 5-40, לא יודע מאיזו חברה אבל מדובר בשמן שעונה על התקנים של אודי (מדובר במוסך המרכזי). כמה זה עלה? אני לא זוכר בדיוק - החשבונית נשארה במשרד שלי...

עינב - האם אתה יודע זאת בוודאות? בכל מקרה, את הכמה עשרות שקלים ש"גנבו" לי אני לא הולך לדרוש בחזרה, מקסימום אני אבקש את שארית השמן (תמיד אחרי 13K יש לי חוסר בחצי ליטר +-...)

העניין הוא אחר - מעניין כמה כסף הם מרוויחים אם הם "גונבים" כחצי ליטר שמן בכל טיפול...

פורסם

זה לא רק חצי ליטר שמן מנוע , אני בטוח שזה גם הרבה מעבר , הבעייה היא שאף אחד לא מתלונן והמצב הזה ממשיך וממשיך, רווח לא רע, לעשות כסף מכלום, לא מספיק המחירים שהם נותנים לך גם לגנוב, ואני שואל עד מתיי...?

זה הסיבה העיקרית שאני בחיים לא משאיר רכב לבד במוסך, לך תדע מה יעשו לך בו, אלה אם כן זה משהו שאתה סומך עליו בעניים עצומות אז מיילה, אבל בכל הנוגע למוסכים מורשים,אין לך מושג מה הולך שם, אתה יושב בלובי, שותה קפה והבחור שעובד לך באוטו עושה עליך קומבינות שעתיים עבודה,שלוש שעות,מחירים מופקעים, אבל מה , כולם משלמים בסוף כמו טטלה.

מושחתים נמאסתם.

מעניין אם גם בחו"ל המצב הוא כזה?!

פורסם

מעניין, בטיפול האחרון שעשיתי לגולף 2001, עשו פלאשינג למנוע ושמו סינטטי מלא, וזאת לפי הנחיות מהיצרן לרכבים משנת 2001 ומעלה.

בכל הטיפולים עד אז חייבו אותי ב-4.5 ליטר, ובהחלפה לסינטטי ב-5. אני לא התייחסתי, כי אמרתי לעצמי שאולי רוקנו את השמן יותר ביסודיות מפעמים קודמות כדי להחליף לסינטטי ושלא יתערבב עם הרגיל.

אגב, למי ששאל, 48 ש"ח לפני מע"מ לליטר. (הרגיל היה 22 ש"ח לליטר לפני מע"מ).

פורסם

48 שקל + מע"מ בחישוב פשוט יוצא סביבות 55 שקל לליטר אחד של שמן סינטטי מלא, כלומר גלון לך צריך לעלות בחנות 270 שקל, דוגרי, אתה מאמין ששמו לך שמן שעולה 270 שקל?!

תגיד מה שתגיד אני לא מאמין.

אם שמו לך גלון שמן שעולה 70-80 שקל אז תגיד תודה.

שבת שלום

פורסם

שמים ברבכים האלו שמן של LM 5-W40 , וזה עולה 48 שקל לליטר (שמן טוב ויקר) .

וכן ברכב שלך נכנס 4.5 ליטר , אני עובד עם הרכבים האלו כל יום .

פורסם
תיתעודד... עם המזדה שלי זה קרה לי גם...

טיפול ראשון הלכתי חדור מוטיבציה ש טירון למוסך מורשה של מזדה שנימצא בחיפה.

זה מוסך ממש גדול ומטפלים שם גם במכוניות של המישטרה ושאר כוחות הביטחון.

לא רק זה שמילאו לי 4 ליטר שמן, כשאני הייתי צריך רק 3.4. הם גם לא החליפו לי פלגים למרות שרשמו שכן!

כשבאתי שבוע אחרי זה (איש קבע, אחרי הכל), הם סרבו בכל תוקף להודות בטעות שהם (למרות שהראתי למנהל המוסך את העודף שמן ואת הפגים המשומשים).

וכן, זו היתה הפעם האחרונה שהרגל שלי נגעה במוסך מזדה...

גילי

על איזה דגם של מאזדה מדובר ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני עבדתי בתור צופה ועוזר במוסך בעיקר למוניות(סקודה).. אני לא יודע כמה האגן של האוקטביה מכיל אבל אני יכול להגיד לך בוודאות שכל המיכל של השמן היה בתור האגן ולא טיפה פחות......

פורסם

"הגנבות" הקטנות הללו הן מה שבסופו של דבר מנפחות את הכיס של בעל המוסך, שיודע שברוב המיקרים הלקוחות לא יחזרו כי הם אינם בודקים את החשבונית או את הרכב לאחר הטיפול, הם לוקחים את הסיכון שאחד מתוך עשרות יחזור ואם הוא כבר חוזר אז אולי יפצו אותו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

"שמים ברבכים האלו שמן של LM 5-W40 , וזה עולה 48 שקל לליטר (שמן טוב ויקר) ."

תמיד יש את זה שמצדיק את העניין.

גם אם שמים LM(מעניין יש להם LM בחביות...תמוהה משהו), גם השמן הכי טוב של LM לא עולה ככה.

פורסם

מן הסתם במוסכים ישתמשו בשמן אשר מגיע בכמויות (חביות), וזאת על מנת להוזיל עלויות ולהגיע למקסימום רווחים.

יש מוסכים אשר ישתמשו בשמן הזול ביותר, ואילו אחים בשמן יקר ואיכותי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...