Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני

איזה עליהום ואיזה שטויות אתה מדבר ,אם אני למשל לא ארצה לקרוא את הירחון אז אני לא אקרא בלי שום קשר למי נתתם יחסי ציבור או לא ,פה זה לא היה במקום ועל זה אין ויכוח .

אל תנסה להתנער מזה ,קבל את זה,אתם (עיתון אוטו) חבורה רבה של אנשים טובים שעושים לרובנו רק טוב (הכתבות שסוחפות אותך ,התמונות המדהימות ...) אז אל תבוא ותגיד דברים בשם אחרים על העיתון שלכם ,הוא עיתון מעולה נקודה ,רק הייתה מעידה קלה שנעלמה וזהו ,לא צריך לעשות סיפור (ואני מצטער שהעלתי את זה זה פשוט ישב כמה שנים ויצא רק על ליאור אחראי מנויים שלכם) .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זיו אתה צודק ,גם אני בתור מתחרה לא יכול לסקר אירועים בהם אני משתתף ,אולי פעם ב,,,,,,,

אבל אם הנושא חשוב לכם ואני יודע שהוא חשוב, תעזרו לנו לעזור לכם

אנחנו מתעסקים בהמון המון פעילויות ויצירת תשתיות שיקדמו את הספורט המוטורי על כל ענפיו והכל בזמננו החופשי ,

לכן אם אתה מכיר חבר /מישהו שמכיר את התחום ויכול לסקר אותו טוב ,אנחנו ניתן את כל התשתית לזה,כדי שיהיה פרסום נוסף לענף הזה דבר שיוכל לקדם אותו ,אחרת אנחנו נעשה את זה אבל זה יקח קצת יותר זמן

החודש גם יצא המגזין הראשון של MARSHALS שיופץ בהתחלה ב- 10,000 עותקים

אני מתחרה בליגת פרוקארטינג. העונה הנוכחית הסתיימה, אך בעונה הבאה אני מתכוון להתחרות בליגה הארצית, אנסה לסקר את ליגת הג'וניורים כצופה, ואבקש מאחד הצופים (לא הורים של נהגים! :wink:) לסכם לי בכמה משפטים את המרוץ בסניורים, ואני ארחיב מעמדת הנהג.

שמך עדי, לא?

אני זיו רוזנקר, נפגשנו בהרצאה על המרשלים (אחד משני הילדים שהיו שם:?, אבל יש לקחת אותם ברצינות!).

אצור איתך על קשר בתחילת העונה הבאה.

פורסם
אתם יודעים מה חורה לי כאן? זה:

דברים כאלה, שחלק מהחבר'ה פה פולטים רק כדי שיהיה להם משהו מגעיל להגיד. הרי ברור שאם לא מסקרים, זה רק בגלל שהמגזינים החארות האלה מסוכסכים או רוצים כסף. ב-ר-ו-ר. הכל הרי סובב סביב זה, לא? נורא קל לפלוט את זה בכל הודעה.

בוא נתחיל מזה שאף אחד לא לכלך את הפה .

לגבי כסף , כן , יש אופציה , אין לך כנראה מושג מה הולך עם הספורט המוטורי בארץ .

אם אתה רוצה , אז יש לך את הטלפון שלי ואם לא אז אני אשלח לך אותו בפרטי...

אז אתה תבין שלקחת כסף תמורת פרסום זה ממש לא משהו מגעיל , ה"ספורט המוטורי" שלנו הוא עם הרבה יותר רפש מזה !

ונכון, אמרתי שמגזין הוא עסק כלכלי, אבל למרות שהמפרסמים משלמים, מגזין בסופו של דבר ניזון מהאהבה למוטוריקה.

בגדול כן , אבל עובדה שבסוף הוא מתחיל להיות מסחרי וכבר לא פונה כל כך לנשמה אלא יותר לראש .

משמע , יהיו יותר כתבות על משפחתיות ופחות על אקזוטיות...

פירוט רכב יכלול בסיס גלגלים ורוחב וכו' אבל לא כמו פעם שהיה רשום יחס דחיסה ומהלך קדח ובוכנה...

אולי לא הבינו את הקטע של המהלך בוכנה-קדח אבל זה גרם לחלקם אני מאמין לנסות להבין ( שזה כבר שווה משהו )

המגזינים בארץ כבר לא כמו פעם , איפה ימי "טורבו" ו"אוטו" הראשונים ? עברו .

הכל הופך להיות מסחרי .

וזה בסדר , עם כל הכבוד לי , לך ולכל היאשות פאשות פה , בעל העיתון צריך ללכת למכולת ולשלם והוא לא יכול לשלם עם הערכה של אנשים אלא עם כסף .

מה שמכניס כסף הולך . זו דרכו של עולם .

רוני

עכשיו תרגע וקרא את הכל שוב .

אתה לא מכיר אותי מאתמול . נסה להבין .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

חסר למישהו מהשרשור הזה שיעביר עוד פעם ביקורת על תרבות הדיון של נהגי הראלי....

אלון

אלון ,

לפעמים נראה כאילו אתה בעד הספורט המוטורי , אבל נגד קארטינג , דראג וכו'...

חוץ מראלי לא מעניין אותך כלום !

על הזין שלך הקארטינג ( במילים קצת פחות יפות ) או ספורט אחר

זה שאתה עושה למען הראלי , סבבה . אין ויכוח בכלל...

אבל אתה שמח לאיד כשיש בלאגן בענף אחר ?!?!

ככה זה נראה לפחות . חבל .

כאשר היה אי צדק בראלי , אני התערבתי .

אתה לא רק שלא מתערב ( זכותך ) אתה גם צוחק מהבלאגן...

ספורט מוטורי , לא בגישה הזו .

שוב , ככה זה נראה לפחות . חבל .

אל תשכחו,

פורסם

יאשה, כמה דברים.

יש הבדל גדול ותהומי בין לבחור בנושאים שמביאים הרבה קוראים והרבה פרסום - שזה שיקול טריביאלי שקיים בכל מגזין שפועל על בסיס כלכלי - לבין לפרסם כתבה תמורת כסף. ממש, ממש לא אותו הדבר.

אני מניח שאם בעלי מגזין כזה או אחר היו משתכנעים שכיסוי נושא X יביא איתו יותר פרסום מנושא Y, הם יעדיפו אותו (כל עוד זה לא יביא לאובדן קוראים, דהיינו להקטנה בתפוצה). שוב, זה טריביאלי. אבל עוד לא נתקלתי אף פעם במצב שבו פורסמה כתבה ששולם עליה כסף. בהחלט כן נתקלתי במצבים הפוכים - בהם פרסום כתבה גרם להפסקת פרסום ואבדן כסף, או חרם כזה או אחר מצד יבואן שלא אהב את מה שכתבו עליו. קורה.

דבר שני - אין ספק ש'אוטו' של היום שונה מאד ממה שהיה בימי טורבו ואוטו הראשוניים. אבל בינינו, איזה משמעות יש ליחס דחיסה או למימדי קדח-מהלך בוכנה ברוב המכריע של המכוניות שנמכרות בישראל? נתוןני מהלך וקדח, אגב, מהווים חלק מהמפרט הטכני שמצורף לכל מבחן. למעט במקרים שהנתונים הללו יוצאי דופן, ממש לא רואה סיבה להתעמק בהם. וזה ממש לא קשור למסחריות (אלא אם אתה מקשר את זה לעצם ההחלטה לכתוב על מכוניות מהשורה).

בוא נהיה פרקטיים לרגע: אתה חושב שיש מקום בשוק, מבחינה כלכלית, למגזין שיכתוב רק על מכוניות "מעניינות"? כמה קוראים וכמה מפרסמים יהיו למגזין כזה?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אני יודע שזה מעצבן , אבל ככה זה הכי קל לענות מבלי לפספס משהו...

יאשה, כמה דברים.

יש הבדל גדול ותהומי בין לבחור בנושאים שמביאים הרבה קוראים והרבה פרסום - שזה שיקול טריביאלי שקיים בכל מגזין שפועל על בסיס כלכלי - לבין לפרסם כתבה תמורת כסף. ממש, ממש לא אותו הדבר.

אני מניח שאם בעלי מגזין כזה או אחר היו משתכנעים שכיסוי נושא X יביא איתו יותר פרסום מנושא Y, הם יעדיפו אותו (כל עוד זה לא יביא לאובדן קוראים, דהיינו להקטנה בתפוצה). שוב, זה טריביאלי. אבל עוד לא נתקלתי אף פעם במצב שבו פורסמה כתבה ששולם עליה כסף. בהחלט כן נתקלתי במצבים הפוכים - בהם פרסום כתבה גרם להפסקת פרסום ואבדן כסף, או חרם כזה או אחר מצד יבואן שלא אהב את מה שכתבו עליו. קורה.

אני מאמין לך .

פשוט איבדתי את התמימות כבר בכל הנוגע לספורט המוטורי , האמת היא שהייתי מעדיף לא לדעת מה שאני יודע היום .

דבר שני - אין ספק ש'אוטו' של היום שונה מאד ממה שהיה בימי טורבו ואוטו הראשוניים. אבל בינינו, איזה משמעות יש ליחס דחיסה או למימדי קדח-מהלך בוכנה ברוב המכריע של המכוניות שנמכרות בישראל? נתוןני מהלך וקדח, אגב, מהווים חלק מהמפרט הטכני שמצורף לכל מבחן.

ככה קורא יכול להבין אם המנוע נוצר לטובת מומנטים הוא שהוא זריז וכו'..

אני לדוגמא מתעמק גם ברוחב הסרנים , איזה מיתלים ( מקפרסון וכו' ) , צמיגים , פשוט מעניין אותי איך , למה וכו' .

ברור שאני המיעוט שבמיעוט , אבל פעם גם למיעוט שבמיעוט היו מקדישים כמה מילים...

יש לי מעל 400 חוברות ( אוטו מכל הזמנים , טורבו , הגה , מכוניות , CAR ואף MAXPOWER וכו'.. )

נכון להיום הכי כייף לי זה לעשות אן דן דינו ולהוציא חוברת ישנה של אוטו / טורבו ולהתענג על הכתבות .

כאילו אבד הקסם במגזינים החדשים .

בוא נהיה פרקטיים לרגע: אתה חושב שיש מקום בשוק, מבחינה כלכלית, למגזין שיכתוב רק על מכוניות "מעניינות"? כמה קוראים וכמה מפרסמים יהיו למגזין כזה?

ממש לא .

אין מקום למגזין שיכתוב רק על מכוניות מענינות , כי כל חובבי הרכב בארץ שיקנו אותו עדיין לא יגיעו לסכום ההכנסות שקוראים רגילים מכניסים ( אין מה לעשות , יש פחות משוגעים ויותר אנשים שרוצים לדעת איזה אוטו כדאי להם לקנות )

אבל לדעתי ההתעלמות ממירוצים שיש בארץ , זה לא במקום . גם אם זה לא רווחי אבל נעזוב את זה דנו בזה מקודם .

כל הענפים בארץ מתפתחים , אם זה ראלי , וניקח את ניצן לדוגמא , עלה לנסוע עם חום וכו'... לא הסכים לפספס , תענוג פשוט . אהבה אמיתית לדבר .

כל החברה אשר עובדים למען ישיגו עוד קצת כסף להגשים חלום...

החברה אשר משפרים את רכבם , טסים איתו ליוון או לקפריסין להתחרות בדראג . ( ואף זוכים במקומות יפים ונותנים גאווה )

כל תחום בארץ משתפר , כמובן שלא צריך לתת לזה 5 עמודים אבל עמוד , עמוד וחצי לכל הענפים פעם בחודש , אני חושב שזו תהיה תרומה יפה ותאמין לי שתהיה הערכה גדולה לבעלי המגזינים ולכתבים שנותנים יד לספורט המוטורי .

אפשר לנצל את אותו עמוד גם לפרסום . אני חושב שישמחו לפרסם את ה"סדנא" שלהם ליד כתבה על ספורט מוטורי ולא מתחת לאיזה כתבה על ספיה מחודשת או משהו...

די להסתכל מהצד , אם אפשר לעזור אז קדימה .

יהיו הרבה מתנדבים לעזור וזו כבר הבטחה שלי ואני לא מחלק הבטחות .

אם זה להגיע לאירוע , להשיג פרטים וכו'...

כמובן שאם זה יכלול הוצאה כספית ענקית ללא כיסוי אז אין מה לעשות , אני לא יכול לדרוש מבן אדם לאבד כסף על גחמות שלי . נקודה .

אבל לכאן נכנס החלק של מי שאוהב ומוכן לתרום , נוכל לקצץ בהוצאות ואם זה לא יהיה מספיק אז אין מה לעשות .

כמו שאמרתי מקודם , אני לא יכול לדרוש מבן אדם לאבד כסף . נקודה .

וכמה מילים לסיום .

תאמין לי , אני רק רוצה שיהיה כבר ספורט מוטורי בארץ...

אני החלום שלי זה מסלול כביש שאני אוכל לעלות עליו עם הרכב שלי ולחזור עם ידיים כואבות וצוואר תפוס .

ממש לא קארטינג .

אני יודע שאני תקיף לפעמים , תאמין לי שזה רק בגלל שכואב לי .

אני זה שמעביר קורסים ונותן רישיונות למירוצים אצלי בקארטינג ואם תשמע את הסכום שאני מקבל על זה אתה תצחק .

זה לא מעניין אותי . ( בניגוד לסכום בעבודה רגילה )

אני נהנה לקחת ילד ולהוציא אותו כאחד שמסתכל על המסלול וכבר יודע מאיפה פלוס מינוס הוא אמור להיכנס ולצאת בפניות , פשוט לשנות לו את כל ההשקפה .

תענוג אמיתי וסיפוק מטורף שלא הרבה מבינים .

הקיצר , אני נהיה רגיש מדי ( אני מתחיל להזדקן :? ) ואני אפסיק לפני שיהיה מאוחר מדי .

אל תשכחו,

פורסם

יאשה (וכולם),

אתה יודע, גם אני פעם חשבתי שאין כמו המגזינים של פעם, לפתוח איזה טורבו או אוטו מהישנים ולקרוא, להתענג על הזמנים הטובים... ואתה יודע מה? עשיתי את זה. גם לפני וגם אחרי שהתחלתי לעבוד באוטו.

ואתה יודע עוד מה? כל-כך התאכזבתי. הכתבות של העבר, שכל כך רצינו להתרפק עליהם, פשוט לא טובות כמו הכתבות של היום. אין מספיק אינפורמציה איכותית, אין מספיק תמונות יפות, איכות הכתיבה בחלק מהמקרים פחות טובה. כמות המבחנים על מכוניות מעניינות נמוכה משמעותית!! אתה יכול להגיד עד מחר שיש יותר כתבות על משפחתיות ופחות על אקזוטיות, אבל זה פשוט לא נכון. יש יותר מבחנים והם יותר מעניינים, והמגזין נמנע ככל האפשר מהשוואות משעממות או מבחנים על כלי רכב משמימים. ב-ר-ו-ר שכשיוצאת איזו קאיה חדשה, צריך לבחון אותה. אבל עושים את זה כי צריך לספק את המידע הזה לקוראים, לא כדי שיאשק'לה יקרא ויתלהב :wink:

ד"א, אתה אמנם כתבת שיש לך הרבה מגזינים, אבל שיימר עדיין לא ענה לי אם הוא קורא מגזיני רכב ואילו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ד"א, אתה אמנם כתבת שיש לך הרבה מגזינים, אבל שיימר עדיין לא ענה לי אם הוא קורא מגזיני רכב ואילו...

ואני עדיין לא ראיתי תגובה רשמית של המגזין, מה קורה עם זה?

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
ואני עדיין לא ראיתי תגובה רשמית של המגזין, מה קורה עם זה?

נכון, כמעט שכחתי. קיבלתי אישור לתת תגובה רשמית מטעם המגזין: מגזין אוטו לא מפרסם סיקור של מרוצי קארטינג מפאת חוסר עניין בהם בקרב הקוראים. זה הכל. אם יש שאלות ספציפיות, אתם מוזמנים לשאול ואני אעביר את זה הלאה. אם אתם מעוניינים לדבר נניח עם דני פרומצ'נקו בנוגע לסיקור כזה, אתם מוזמנים לשלוח לו מייל ל[email protected] או לברר דרכי איך מתקשרים איתו בטלפון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
נכון, כמעט שכחתי. קיבלתי אישור לתת תגובה רשמית מטעם המגזין: מגזין אוטו לא מפרסם סיקור של מרוצי ראלי מפאת חוסר עניין בהם בקרב הקוראים.

זה בסדר ,

זה הגיל .

:wink:

אל תשכחו,

פורסם

סעמק... (ראית פעם אשכנזי מקלל? זה דבילי כמו שזה נשמע :wink: )

תרשה לי להאשים את העייפות. אתמול והיום הייתי במבחני דרכים מייגעים, קשים הם חייו של כתב הרכב :-P

לא נורא, תיקנתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
יאשה (וכולם),

אתה יודע, גם אני פעם חשבתי שאין כמו המגזינים של פעם, לפתוח איזה טורבו או אוטו מהישנים ולקרוא, להתענג על הזמנים הטובים... ואתה יודע מה? עשיתי את זה. גם לפני וגם אחרי שהתחלתי לעבוד באוטו.

ואתה יודע עוד מה? כל-כך התאכזבתי. הכתבות של העבר, שכל כך רצינו להתרפק עליהם, פשוט לא טובות כמו הכתבות של היום. אין מספיק אינפורמציה איכותית, אין מספיק תמונות יפות, איכות הכתיבה בחלק מהמקרים פחות טובה. כמות המבחנים על מכוניות מעניינות נמוכה משמעותית!! אתה יכול להגיד עד מחר שיש יותר כתבות על משפחתיות ופחות על אקזוטיות, אבל זה פשוט לא נכון. יש יותר מבחנים והם יותר מעניינים, והמגזין נמנע ככל האפשר מהשוואות משעממות או מבחנים על כלי רכב משמימים. ב-ר-ו-ר שכשיוצאת איזו קאיה חדשה, צריך לבחון אותה. אבל עושים את זה כי צריך לספק את המידע הזה לקוראים, לא כדי שיאשק'לה יקרא ויתלהב :wink:

רוני

רונלד -

אני מוכרח שלא להסכים איתך.

את טורבו ואוטו קראתי עוד כשהם היו טריים מההדפסה ולא מהנפטלין.

אין ספק שחל שיפור ניכר בעיצוב המגזין, בגרפיקה ובעוד מספר תחומים שקשורים להגשה, אבל כתבות שגורמות לי להשתין במכנסיים (אישפוז שתוק!) כמו אילו ש-ב. מיכאל היה כותב על האונו טורבו שלו אין.

מגזין מס' 28 של אוטו, (אם אני לא טועה זה המספר, באמת שלא ראיתי את הגליונות שנמצאים בבית של ההורים שלי כבר כמה שנים טובות) זה שיש לו את הסופר 7 וה-E Type על הכריכה הוא מגזין שלי אישית שינה את החיים.

אני מעלעל בגיליון של החודש שעבר שיושב לי כאן על השולחן ומתקשה לחשוב שהחיים של מישהו יישתנו בגללו.

וזו ביקורת עניינית לגמרי ורק כי היא התבקשה.

ברור שמגזין מוביל בתחום המצומצם הזה ממילא צריך לבחון כל רכב חדש שיוצא לשוק, זה לא שיש לך מאה מגזינים שונים וכל אחד כותב על סגמנט אחר של מוטוריקה, אבל יש מקום גדול מאוד לשיפור ולדעתי גם אוכלוסיות שלמות שהמגזין מתעלם מהן ואת כבר אמרתי לך לפני כן בשיחות בינינו...

מוטי.

נ.ב: וואלה, עוזבים אתכם לכמה שעות ותראו כמה תגובות אתם רושמים :shock:.

פורסם
אלון ,

לפעמים נראה כאילו אתה בעד הספורט המוטורי , אבל נגד קארטינג , דראג וכו'...

חוץ מראלי לא מעניין אותך כלום !

על הזין שלך הקארטינג ( במילים קצת פחות יפות ) או ספורט אחר

זה שאתה עושה למען הראלי , סבבה . אין ויכוח בכלל...

אבל אתה שמח לאיד כשיש בלאגן בענף אחר ?!?!

ככה זה נראה לפחות . חבל .

כאשר היה אי צדק בראלי , אני התערבתי .

אתה לא רק שלא מתערב ( זכותך ) אתה גם צוחק מהבלאגן...

ספורט מוטורי , לא בגישה הזו .

שוב , ככה זה נראה לפחות . חבל .

יאשה?!?!? ממך?!?!?!?

מילא, מאחרים! אבל ממך הייתי מצפה שתזהה הומור - גם אם לא מוצלח במיוחד או ציני - כשהוא נכתב על ידי...

לא הייתה לי כל כוונה לחגוג על אופן ההתבטאויות פה! זו בעיניי רק דוגמא נוספת לכך שאיפה שיש להט רב לנושא לפעמים אנשים מתבטאים קצת בחריפות. - זה הכל. פשוט היה מספר אנשים שחשבו שהלהט הזה (טל שביט למשל) יגרום לנו להרוס את הספורט ואני - כאחד שבא מתוך התחום יודע שהלהט הזה הוא מנת חלקם של כל התחרותיים בכל ספורט מוטורי - לכן צחקתי שאת אותן ביקורות שהעבירו (טל למשל) על שרשור הראלי - מוצאים דקה אחרי זה בקארטינג...

אני בעד כל ספורט מוטורי - ויותר מזה - אני גם אסייע בכל תחום שאוכל - כולל להיות מרשל במירוץ דראג שאתה תשתתף בו!

אני מקווה שהבהרתי את עצמי... למה אם לא - אני בא אצלך בבית ו...

:twisted:

לילה טוב,

אלון

פורסם

ה-ל-ו!:snipersmi

עכשיו אני חייב למחות בתוקף, אלון...

שרבבת את שמי כאן לשווא. ועוד פעמיים.

לא התבטאתי ולו פעם אחת לגבי הויכוחים ביניכם באותו שרשור. אלה היו אחרים. בדוק שוב. האזכור היחיד של שמי היה כשיובל מלמד קרא לי לעזור לו...

אז אני מבין שאתה כבר באופן אוטומטי משתמש בי כשעיר-לעזאזל, אבל בחייאת ראבאק... אני לא אשם בהכל! (ברוב, אולי, אבל לא בהכל...)

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
אני מקווה שהבהרתי את עצמי... למה אם לא - אני בא אצלך בבית ו...

:twisted:

לילה טוב,

אלון

אל תאיים , תגיע .

נכין לך כוס שוקו חם , וופלים ועוד...

אם תגיע בסגנון אחר אז תחזור בוכה , לא חבל :twisted:

בכל מקרה , הבהרת .

וד"א ,

אין לך מה להיות מרשל במירוץ דראג בשבילי . אני לא אהיה שם פשוט... :wink:

אני בשאיפה להיות על מסלול כביש...

זו האהבה האמיתית שלי .

אל תשכחו,