Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו חזרתי מבית חולים אחרי שרכב נהוג בידי אישה כבת 60 ניסה לקצר לי את תוחלת החיים.

חזרתי מכיוון יבנה לביתי, במושב כפר הרי"ף, כאשר בצומת ראם (מסמיה) התכוונתי לפנות שמאלה לכיוון ביתי.

חיכיתי שהרמזור יתחלף לירוק וכשהוא התחלף התחלתי לפנות שמאלה לכיוון המושב (כיוון י"ם) לא עברה שנייה ורכב נהוג במהירות גבוהה, שחצה את האור באדום מכיוון קסטינה לכיוון גדרה, פגע בחלק הקדמי בצד שלי. למזלי, נסעתי לבד והייתי חגור בחגורת בטיחות, מעוצמת הפגיעה הרכב שלי הסתובב והמשיך בנסיעה עד שעלה על האי תנועה בכיוון הנגדי ונעצר. המכה חיסלה את החלק הקדמי הימני של הרכב ואני יצאתי עם חבלות בבית החזה, במרפק ובברכיים. ברכב הפוגע נסעו 4 או 5 אנשים ש-2 מתוכם נפגעו ופונו באלונקה והשאר יצאו עם חבלות. גם הרכב שלהם שינה כיוון ונעצר באי תנועה. 2 הרכבים טוטל לוסט.

למזלי יצאתי בפגיעה קלה יחסית - אני לא רוצה לדמיין מה היה קורה לו הייתי נוהג במרוטי במקום במזדה.

ביום שישי אלך לכותל לברך "הגומל" ולבקש שאנשים ינהגו בזהירות במדינה, אני גם אתחיל להסתכל ביתר הקפדה שהצומת פנויה גם באור ירוק.

מרוב התרגשות וכאבים לא החלפנו פרטים, אני מקווה שהמשטרה ומד"א שהגיעו מהר ופינו אותנו מחזיקים את פרטי הרכב הפוגע.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

מצער לשמוע :?

מקווה שתחלים במהרה ותרגיש טוב.

אין מה לעשות, אסור לקחת צ'אנסים מיותרים בכביש, הכל יכול לקרות. גם בצומת פנויה.

פורסם

מי כמוני יודעת...

גם התאונה שלי הייתה די דומה...

רק שאצלי זה לא טוטלוס - רק פגיעת שאסי בקורה בין הדלתות מצד הנהג...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

תאמין לי שהעיקר שאתה בריא..

פח ..בעיקר של לנטיס.. יש הרבה תחליף, מה גם שלך יש רכבים אחרים.... העיקר שהבריאות שלך והתפקוד שלך טובים.

לגבי פרטים, תפנה לרחוב הדרור 6 ביפו, הם יתנו לך הכל.

שיהיה לך רק בריאות

פורסם

עמית שמח שיצאת בסדר יחסית.

הרכב שילך כפרה, העיקר שאתה בסדר...

אלירן, שבפעם הבאה שיהיה במושב שלך יחפש איזה אולדס :)

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

באמת כדי שלך לברך ברכת "הגומל".

יצאת בחיים , זה היה מסוכן מאוד !

המטומטמת שעברה באדום , צריכה לשלם על זה ביוקר, היא סיכנה חיים של נהגים תמימים .

שוב חברים !! תעשו את זה למענכם , אפילו שיש ירוק , תעיפו מבט לשני צידי הצומת לפני שאתם חוצים !!

מי יודע איזה מטורף יחתוך את הצומת באדום מלא !

• תוכן חדש...