Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבאת את הלינק להולשוטרייסינג כי הם עשו את המנועים לזד-קארס?

טל

כך מוסר ידידנו עב הבשר... :wink:

ל-XENON, המפתח פה הוא אורך החיים של המנוע... מנועי מירוצים אמורים לעשות את מה שהם עושים בשביל מירוץ אחד ובסופו כל המנוע מפורק לגורמים ונבנה מחדש תוך שימוש בהרבה מאוד חלקים חדשים.

בוגאטי, לעומת זאת, צריכים מנוע אמין עם 1000 סוסים, כזה שתוכל להניע וליסוע איתו בלי לחשוב על האוברול הבא עוד יומיים בכל פעם שיצאת עם האוטו מהחנייה... הם גם צריכים להציע אחריות על הרכב, ממש כמו כל יצרן רכב אחר בעולם, מה שאין במנועי מירוצים.

מוטי.

חאפר, הרי אמרתי את כל זה, תפסיק לחזור אחרי :-P

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

*** ציטוט ההודעה שמעליך מיותר, מי שרוצה לקרוא אותה פעמיים יכול לעשות זאת גם בלי עזרתך! ***

גם אני עמדתי לשלוח לך מגזין, אבל נרדמתי באמצע מרוב שעמום... :twisted:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
*** ציטוט ההודעה שמעליך מיותר, מי שרוצה לקרוא אותה פעמיים יכול לעשות זאת גם בלי עזרתך! ***

גם אני עמדתי לשלוח לך מגזין, אבל נרדמתי באמצע מרוב שעמום... :twisted:

חאפר, תראה מה עשית, עכשיו אני מצטט את עצמי :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...