Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף אני לא יודע מה הוא נפגע כאילו ירדתי לו על הרכב,תכלס לא אמרתי משהו לא נכון,אם הוא חושב שאני מקנא אז חבל,אם הוא חי בבועה שהמערכת שלו מקבלת ציון 10 מכולם אז מצטער לאכזב אותו,מבחינת יופי,הרכב שלו קטלני,אבל מבחינת שמיעה....אין מה לעשות,ואני לא בוכה מאיפה שכואב לי כי בינתיים לפי מה שראיתי עד עכשיו הוא היחיד שלא התלהב מאיך ששומעים ברכב כי הוא בעצם חשב שרק מי שמשקיע 20+על המערכת יכול לקבל שמיעה ששווה לשבת ברכב כדי לבדוק אם משהו זז שם....

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וכמו שעופר אומר 80 אחוז זה התקנה+ בניה ו+כיוונים והשאר זה המוצרים.

אגב שי למה לא היית היום ? כוננות אמבה?:-)

ועשו טובה יאלה אנחנו רעבים לתמונות אז בזמנכם החופשי אתם מוזמנים להעלות תמונות אשר ינציחו את היום הזה.:wink:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כן ראיתי שם כמו יציע עיתונות אבל אף אחד לא מעלה תמונות?היה את הבחור הנחמד מהבסיס שלי שבא מבאר שבע שצילם כאילו אין מחר,יאללה זריז בקשה אנחנו משתעממים פה...

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אסף, למה לא היתי ? כתבתי לך כבר באיסיקיו ..... היתי עסוק בלשחק עם הכלבה ;).

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי אתה חרמן אכול בלוע...אני מתגייס עוד שבוע רציתי לראות אותך ..בכל מקרה אבי לבחור שבא מבאר שבע עם החברה שלו באיביזה האדומה ששיגעתי אותו לבוא יום לפני והוא אכן לא איכזב קוראים אביתר אלבז והחבר שלו צילם כמו עיתוני פפראצי נימרץ ובאמת אני מצפה לתמונות אבל אני מאמין שניראה אותם מאוחר יותר אפילו מחר .בהיזדמנות זו אני יגיד כל הכבוד לך אביתר לך ולחברה שלמרות הכל יצאתם גברים והופעתם למפגש .

פורסם
עם כל הכבוד לשני הצדדים בנושא, אומנם ירדו לפסים אישיים ובאמת חבל שבגלל "שטויות" מגיעים לזה.

פשוט רציתי להגיד שזה באמת לא רלוונטי אם ההורים שלו מאפיונירים, או הדוד שלו זה UNCLE CLINTON.

הפורום נוגע אך ורק לתחום הCAR STEREO, ולא.. HOW DID YOU PAY FOR YOUR STEREO.

אז בואו נהיה קצת יותר מתורבתים ונהנה מהמוסיקה.

כי בסופו של דבר , בשביל זה אנחנו פה. (אם שכחנו במקרה)

מחזק את מה ששי כתב ומוסיף ומבקש לכתוב בצורה נורמלית. זה לא צ'אט וזה לא המפגש, זה פורום ולא צריך לכתוב בו כמו בשכונה. זה פשוט נראה רע.

פורסם

היה ממש כיף. ויש אנשים סרוטים כמוני בעולם (שלומי, עופר) על מערכות סטריאו, לא רק לרכב.

והיה ממש כיף לדבר איתם, (ישבנו אחרי שכולם הלכו, הרבה זמן ודברנו) וללמוד הרבה מהם.

אבל, לא לשכוח , לומדים כל החיים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי אתה עדין לא שרוט על פרוזאק . אבל לפי דבריהם של עופר ושלומי אתה בדרך ובזה אני בטוח שהם צודקים..:-)

מחכה כבר לשמוע את הJL שלך עם תיבה נורמאלית כמו שצריך ואם אפשר עם מגבר רציני וחזק יותר כדי שניספוג מה באמת הסאב הזה נולד לעשות.

פורסם

חבר'ה! נשמע שנהניתם ועשיתם חיים! שמח בשבילכם... חבל שלא יכלתי לבוא (שבת...)

אם מישהו יעלה עוד תמונות... אני אשמח!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

בקשר לתמונות אז ככה: דיברתי מקודם אם אביתר והוא אמר שהיום בלילה או לקראת מחר הוא יעלה לפה תמונות בשפע של מה שהלך היום .

פורסם

שמח לשמוע שהיה טוב חבל שלא הצלחתי להגיע אבל לא נורא זה לא המפגש האחרון

ומחכה לתמונות

אגב אסף לפני קנית סאב של קיקר 150W שהוא יותר יקר מהלנזר האם הוא יותר טוב?

אני יודע שאני צריך לשמוע אותם לפני אבל אין לי איך

האם שווה להשקיע יותר על הקיקר?

מבחינת דיוק איכות ועוצמה

תודה אביתר.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

נראה שהיה מפגש סבבה ביותר....

זה עם הסאב של קיקר הבודד...יש לך תיבה חמודה אבל נראה לי ההפיר לא מספיק גדול....

תסתקל שוב בחוברת של היצרן.....

זה עם הגולף יש לך אוטו פצצה..... ומערכת סוףףף....(לא ראיתי את הפנל אבל לפי מה שיש לך מאחורה אז זה סבבה ביותר...)

רציתי לבוא למפגשים כאלה אבל מבאס שאתם תמיד עושים את זה בשבת!!!!

וגם מתי שאני בבסיס....אבל לא משנה אולי בפעם הבאה מישהו קצת יתחשב במגזר שלנו...

ולמיקי האוקרייני...(חחח) לא נראה לי שמישהו שם הגיע עדיין לרמת SPL שלך...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

טוב אז נתחיל בביקורות על המערכות שראיתי שמעתי היום במפגש...

אני לא יודע שמות של כולם אז אל תיכעסו נלמד לאט לאט.

טוב אז הבחור עם ההונדה הלבנה עם הבנייה

אחלה מערכת יש לך יצא לי לשמוע אותה ממש מעט אבל אהבתי לאללה את האיכות והצורה של הבנייה.

אסף עם הסאב המטורף של לאנזר עם הבנייה העצמית כמו שכולם כבר מכירים שיחק אותה עם הסאונד

אחלה סאב ועוד עובד על סליל 1?!! הייתם מאמינים?! (דרך אגב המגבר כמו שלי)

ונעבור לסאונד בראש(איתי) עם הסיאט איביזה 87 נדמה לי , חתיכת מערכת יש לך שם גבר..

אנשים אני חייב לציין הסאב שלו דופק בצורה שתרטיט לכם את הטוסיק! ודרך אגב סנטר מאחורה ניראה שטותי אך זה הפתיע אותי לטובה שומעים חבל על הזמן..

גם הבמה הקידמית שלך חבלז בזכותך אני אקנה גם את הדוטק!

והבחור עם הגולף והמערכת המושקעת יותר ממנה שיחקת אותה ביופי של אוטו

אבל אני מאמין שהמערכת יכולה לתת תמורה בהרבה יותר טובה ממה שעכשיו.. קח את זה כהערה.

אבל בסך הכל חבל על הזמן..

אל תיפגע!

וזהו השאר אני לא מכיר ולא שמעתי אז אני לא רוצה לכתוב ולברבר פה סתם..

• תוכן חדש...