Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי הונדה סיויק 97 כבר 5 שנים. שבמשך תקופה זו החלפתי 2 מצברים.

האחד שקיבלתי איתו את האוטו.

והשני לחדש אחריי 3 שנים +-.

לפני כמה ימים הלכתי לקנות מצבר מה"פרסי". הוא שאל אותי כמה אמפר ולאיזה רכב. אמרתי לו סיויק ו 56 אמפ'.

הוא אמר שמלפני שנה בערך שינו את האמפרג'ים של המצברים. בטענה שלפני ששינו היה כתוב על המצבר 56 אמפר והוא באמת היה 46. האם זה נכון?

בכל זאת. קניתי ממנו מצבר 46 אמפר.... האם עשיתי טעות? להחזיר לו את המצבר?

נ.ב.

כיום הרכב לא נוסע עקב פרויקט קטן, למעט הנעה קצרה של 10 דקות ביום.. ולמרות זאת כל יומיים-שלוש נגמר המצבר.

בברכה מושיק גלימידי.

קו---------------------------------------

פורסם

אם יש לך מקום, או שאפשר "לפנות" קצת מקום...אני ממליץ לשים הכי גדול שאפשר.

אצלי לדוגמא במקורי יש 56 אמפר, הלכתי לאוטו דיפו לפני חודש בערך,יש להם מבצע של 50% על מצברי טודור, מדדתי ונכנס לי 80A , קניתי אותו ב 390 ש"ח , אני מרוצה מאוד ממנו.

אני חושב ש 46 זה לא מספיק בשביל הונדה סיוויק.

פורסם

בהונדה סיוויק התושבת של המצבר קטנה ולא סטנדרטית ולכן יש מצבר צר ואי אפשר לשים מצבר

אחר הגדול מהמקורי במידותיו החיצוניות

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לדעתי מדובר בבילבול אחר...

היתה תקופה שעל המצברים של אחת החברות הגדולות היה כתוב הספק לא נכון, וההספק האמיתי היה קטן יותר.

כמדומני, הסבירו לי שההספק שהם כתבו בגדול היה ההספק המיידי להנעה ולא ההספק הכולל של המצבר. המון לקוחות קנו מצבר קטן ממה שהיו צריכים, בגלל הטעות הזאת, עד שהטעות הוסרה מכל המצברים.

בכל מקרה, 46 אמפר-שעה נשמע לי מעט מדי בשביל הונדה סיביק. שתי האירופאיות הקטנות שלי לא מסתפקות בפחות מ 55 אמפר-שעה, כך שקשה לי להאמין שיפנית מחושמלת תסתפק בפחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כעיקרון זה מספיק, בטויוטה למשל זה גם ככה, היצרן קובע מצבר עם התחשבות במינימום מקום ומינימום משקל ,שיספיק לצורכי הרכב הנ"ל.

אם אתה רוצה לשפר את העניין אז תשים מצבר יותר חזק, עם קצת יצירתיות הכל ייכנס.

אם אתה רוצה להישאר עם המנימום שקבע היצרן אז אתה גם יכול.

עצתי לך היא - תחליף למשהו יותר חזק.

זה שהמצבר מתרוקן תוך 3 ימים זה מעיד שהוא חלש מידיי או שיש לך בעיה בחשמל ברכב ומשהו מושך זרם גם כשהרכב כבוי, מה שכן ,עם מצבר 80A אני מבטיח לך ששבועיים בלי שום הנעה, אתה נכנס לרכב והוא יניע לך בשנייה כמו גדול.

לסיכום: שני המצברים גם זה שרכשת וגם מצבר יותר חזק, שניהם יניעו לך את הרכב.

פורסם

אכן לפני זמן מה השתנו נתוני האמפרג' המופעים בכתוביות על המצבר כלפי מטה.

כפי שרשמו לך, הרישום הקודם נבע משיטת מדידה / רישום ,שנפסלה.

אם אין זליגת חשמל ברכב מעבר ל0.06 אמפר שעה, זה בסדר ולא יהיו לך בעיות.

לפי זליגה זו יש לך בערך (בלי מחשבון ) 1.5 אמפר זליגה ליום , שזה אומר שמס' ימים לא יגרמו לאי הנעה. במצב זה רצוי להנעי את הרכב אחת ל 5 ימים ל 10-15 דקות בסיבובים של 1500-2000 סיבוב ללא מזגן , או לנסוע עם הרכב פרק זמן זה (לא פקקים) גם עם מזגן.

אם אתה רוצה שלח לי אימייל מחר בבוקר ואבדוק כמה אמפרג' מצבר צריך בהונדה (אני לא זוכר בע"פ מאז ששינו את הרישום של כולם)

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...