Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בינתייים אני לא מתכוון ליבא אותו אני מקווה שכשאני ארצה כבר ישנו את התקנות.

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :screwy: :screwy: :screwy:

אחד הגדולים...

פורסם

אתה חייב לוודא שלא אכלו בו גולאש עם פפריקה חריפה.

מתוקה מקסימום.

אחרת ישרוף לך בתחת בקיץ.

אתה באמת מצפה שמישהו ייתן לך תשובה רצינית על רכב שלא קיים בארץ , טופל בחו"ל , ונמצא בחו"ל ?:roll:

וגם יישאר בחו"ל

אתה בנאדם הזוי אין מצב שאתה מכניס אותה לארץ לפני שנת :screwy:2029

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

איך קרה שבהתחלה קיבלתי תשובות רציניות ופתאום הגיע הציניקן התורן שחייב להופיע בכל פורום ולנסות להפוך את השואל לבדיחה.

ידידי היקר פניתי לפורום לנצ'יה בתקווה לקבל תשובות (ואכן כך זה התחיל להראות עד שהופעת) אנ י מצפה לקבל תשובות מבעלי קאפה טורבו שהרי בבסיסו (מנוע מכלולים מערכות חשמל וכו') האוטו דומה עד זהה.

לכן אני פונה שוב לחברי פורום לנצ'יה ישראל אם תוכלו לעזור במתן תשובות יותר רציניות מהבחור הנחמד שהציע משהו עם פפריקה אני אשמח.

שוב תודה

פורסם

עד שהופעת הייתי קצת עצובה.

עניתי לך בשיא הרצינות בחלק השני של ההודעה.

אין דין רכב שטופל בחו"ל כדין רכב שנוסע בכבישי הארץ - לא מאמין שדווקא מישהו מבעלי הקאפה טורבו התנסה דווקא במוסכים ההונגריים.

ההודעה שלך עם שינוי התקנות היא באמת אחת ההזויות שקראתי - כנראה שמזמן לא ביקרת בארץ הקודש.

עלה והצלח , בחור צעיר.

פורסם

אני אסביר בנוסף לדבריו של שמר.

אם לא הבנת אתה מצטייר פה כלייצן. אתה לא יכול להביא את הרכב לארץ, ומברר עליו פרטים כי עד שתרצה להביא אותו התקנות ישתנו?! זה נראה לך רציני? זה יותר גרוע ממצב שיכנס לפה מישהו בן 12 ויגיד שהוא רוצה לדעת איזה רכב כדאי לקנות ב100K כאשר הוא יעבור טסט ויהיה לו רישיון בעוד מספר שנים.

אי אפשר להביא את הלנצ'יה הזו לכאן בייבוא אישי, לחכות שהתקנות השתנו? יותר הגיוני שתמתין עוד 20+ שנים כדי להביא אותה כרכב אספנות מאשר שישנו את התקנות של ייבוא רכב משומש מחו"ל.

ענו לך ברצינות בהתחלה מתוך הנחה שהרכב נמצא בארץ, ואולי כולנו פיספסנו אותו, אך זה לא המצב. אם היינו יכולים להביא מה שאנחנו רוצים מחו"ל, יש דברים הרבה יותר מעניינים מהלנצ'יה הזו, במחירים נמוכים מאוד באירופה, בעיקר בבלגיה. אבל זה בלתי אפשרי ולכן אין מה לנהל דיון האם כדאי להביא 911 משנת 90, כאשר ישנו את התקנות, זה עקום.

גיא

פורסם

אם תשימו לב שאלתי את שאלתי לגבי תושב חוזר והאם ישנה אפשרות, מלבד זאת שאלתי מהן הפירצות ואם קיימות (כגון שגרירות כמו שהוזכר פה) אולי אצליח לעשות זאת.

הרעיון הבסיסי הוא לא להביא את האוטו לארץ אלא לקנות משהו יחודי ואם כל הכבוד האוטו הזה עושה לי את זה יותר מ911 שנת 90 שיש כמעט בשפע (על טורבו משנות ה70 אני מוכן לדבר :wink: ).

השאלה היא שוב לגבי "מחלות" שיש באוטו או שאני אמור לתת עליהן יותר את הדעת.

אני יכול לאמר שמהתרשמות שלי האוטו טופל ביד אוהבת כולל מספר פעמים ביקור באיטליה לצורך בדיקה וטיפול מקיפים יותר.

עכשיו לאחר שהבהרנו את הדברים ובתקווה שאני ברור יותר בואו תנסו לנדב לי מעט מידע.

תודה

פורסם

אולי תתחיל מלבדוק אם אתה יכול להביא את הרכב לארץ? רמז , 99% שלא תצליח. בנוסף, יש גם מכס, וכדאי לך לבדוק את העליות. אף שגרירות לא תעזור לך להביא את הרכב, שהזכרתי שגרירות הכוונה לרכב שהם הביאו לעצמם ומכרו אותו כאן כעבור מספר שנים, גם אופציה זו נדירה למדי.

האם ניסית להריץ חיפוש על המילה קאפה בשביל למצוא מידע על הדגם?

האם ניסית להריץ חיפוש על צמד המילים "תושב חוזר" , ייבוא אישי וכו' בשביל לברר עוד מידע? או שאנחנו צריכים לעשות הכל כי אתה לא משתמש באופציה החיפוש? הנה דוגמא למה שאפשר למצוא בשתי שניות בחיפוש.

בנוסף קח בחשבון שתושב חוזר, וגם עולה חדש לא יכולים למכור לך את הרכב ברגע שנכנסו לארץ.

העסק עדיין לא פשוט כמו שאתה חושב, ואתה עדיין עושה רושם לא רציני במיוחד... האם כולנו טועים ותהיה פה בעוד כמה חודשים קאפה קופה? זמן יגיד.

גיא

פורסם

חבר'ה, תנו לו מידע על הרכב ועזבו אותו בשקט.

זה מה שהוא בעצם ביקש, ואם הוא באמת חושב שהוא יוכל להביא את הרכב הנ"ל ארצה, פעמיים כי טוב.

לעסקנו וולקן, מדעה אישית שלי לגבי הלאנצ'יה קאפה שבבעלותי אני יכול להגיד לך כי הרכב חוץ מטיפולים שוטפים לא עבר עד היום שום טיפול רציני אחר.

והרכב שנת 96, ואילו המדובר 99 לפי הבנתי.

אומנם אין לי טורבו, אבל אני מכיר כמה וכמה עם טורבו שגם אינם מתלוננים, חוץ מאחזקה יקרה יחסית לארץ.

אני מאמין שהקאפה קופה אינה שונה מאחיותה בנות הארבע דלתות בשום קונספט.

המנוע הוא אותו מנוע, הגיר זהה והמכלולים גם כן.

אני אישית אם ההיתי יכול להביא את הרכב לארץ, יש מצב שבמקום קאפה ידנית 3.0 ההיתי מביא אותו.

אבל כמו שהרבה הזכירו כאן לפני, כל זה כרגע בגדר תאוריה ותו לא.

בהצלחה בכל מקרה.

Maserati.

פורסם
כמה לנצ'יות היו לך? או אלפות?

אפשר לקבל קצת רקע ופרטים שמהם נובעת הביקורת הכל כך נחרצת שלך?

:evil:

ידידי היקר.

לא צריכות היו ליהיות לי לנצ"יות או אלפות.

לאיטלקיות למעט פיאט ישנו שוק מסוים ומצוצמם.

סתם אדם שמחפש משפחתית או סלון חזקה ומפנקת לא יקנה קאפה, או מה שלא יהיה כנ"ל לגבי אלפות.

כך היה וכך יהיה...

אלפא ולנצ"יה זה משהו שזורם בדם :evil:

ערב נעים אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
אלפא ולנצ"יה זה משהו שזורם בדם :evil:

ערב נעים אורן

דע לפני מי אתה עומד....

אתה מדבר מול בחור שיש לו לנצ'יה בטא .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

עכשיו לאחר שהבהרנו את הדברים ובתקווה שאני ברור יותר בואו תנסו לנדב לי מעט מידע.

תודה

אז ככה, הקופה דומה בכל לאחותה מרובעת הדלתות, היא קצת יותר מפוארת וקלה מהקאפה הרגילה (אם אתה גר באזור שלי אתה מוזמן לבוא ולראות את קטלוג היצרן על הקופה)

האחזקה היא כמו כל רכב יוקרתי וצמא, האמינות טובה ביחס למקום שהרכב מטופל בו ואיך שהתנהגו אליו בעליו הקודמים, זה רכב שדורש המון יחס ואהבה בשביל להחזיק אותו יפה ומטופל, מקווה שעניתי על שאלותיך (בבעלותי קאפה 2.0 טורבו, קאפה 2.0 אוטומטית ודלתא HF טורבו)

יפתח.

נ.ב: אין סיכוי שהרכב יגיע לארץ, כבר ניסו כמה אנשים ליבא אותה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

arcnide ויפתח

תודה רבה לכם על תשובות ענייניות, אכן עזרתם לי מאוד.

נושא הייבוא לארץ אם בכלל יקרה רק עוד כמה שנים ואם אני אצליח בעתיד למרות הסיכויים הקטנים בהחלט אעדכן את הפורום.

בכל מקרה עדיין ההתלבטות היא רבה אבל האוטו הזה פשוט מיוחד ונראה מעולה!

תודה

גיא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...