Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מכירת רכב לסוחר


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מאד חשוב לי לקבל אינפורמצייה ממכם כי היום מגיע סוחר לראות את הרכב שלי,

הונדה 93

קצת היסטוריה קצרה על הרכב :

יד שנייה, נקייה בשאסי,מנוע 200,100 ק"מ,פרטית.

יד ראשונה טופלה במוסך מרכזי,אני לא.

 

הרכב ברשותי משהו כמו 4 - 5 שנים.

 

טופלה ולדעתי היא נוסעת היטב,לא 125 כ"ס אבל די חזקה למרות גילה והק"מ שיש לה.

 

ממה אני צריך להזהר כאשר מגיע אליי סוחר?

אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע מנסיון שלכם,אשמח לקבל עיצות.

תודה,

 

תומר.

פורסם

תשמע בגדול אין מה לפחד מסוחרים, המחיר שהוא יציע לך יהיה נמוך כי סוחרים עד כמה שהבנתי לא עובדים על פחות מ 1000 ירוק.

 

עוד דבר שצריך לקחת בחשבון הוא שאם הוא סוחר חאפר הוא יבקש ממך לא להעביר בעלות מיד אלא לתת לו זמן עד שהוא ימצא קונה והוא יעביר עליו את הבעלות עם יפוי כוח שלך ות"ז להבדיל מסוחרים מורשים שהיד שלהם לא נחשבת.

 

כדאי גם לבדוק את הכסף בדואר או בבנק (הם עובדים רק עם מזומן).

 

בגדול אין בעיה למכור לסוחר (אלא דווקא לקנות ממנו) מלבד בעיית העברת הבעלות בכל מקרה קח את הפרטים שלו דבר שעושים גם לקונה פרטי.

פורסם

אם הרכב במצב טוב התייאשת ואתה מוכר לסוחר?

 

תחכה עוד כמה זמן שתמכור לאדם פרטי ותקבל הרבה יותר, כי בטח מיש מגיע אלייך לראות זה אחד חאפר כמו שאמרו לפניי שיגיד לך שתעשו חוזה וזיכרון דברים ורק שיבוא לקוח תיהיה העברת בעלות, אבל שום חוזה ושום זיכרון דברים לא תקף בבית משפט או חוקי.

נגיד הסוחר לקחת את הרכב ועבר באדום, פלאש מצלמה...

הדו''ח יגיע אלייך, תלכו לבית משפט עם החוזים האלו והשופט לא יקבל את זה.

תמכור ותעביר בעלות באותו יום.

ובוא לא נדבר על הקטע שהוא יגיד רכב בלי שוק, מצב גמור, לא שווה, אני יעשה לך טובה ויקח ב 10000 מתחת למחירון.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

×
×
  • תוכן חדש...