Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהן המחלות של הרנו מגאן קופה

אני מדבר על גירסת ה-1600, לצערי ידני זה לא יהיה כיוון שאמי חושבת שעם ידני עושים שטויות ועדיף אוטומט,-ההורים שלי עוזרים לי קצת בקטע של הכסף כך שיש להם השפעה על בחירת הרכב,

עכשיו מהם הדברים העיקרים שצריך לבדוק לפני קניה, ולפני לקיחה לבדיקה,-בדיקה במקום שיכולה לחסוך לי 400 שקל על מכון בדיקה,

פורסם

הגיר האוטומטי בעייתי כמו גם לוח המחוונים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חלומות אחוריים (פרפריים)... חלונות חשמל בכלל - חריקות ורעשים בזמן ירידה או עליית חלון. מנגנון חלון חשמלי חדש עולה 2500 ש"ח בלי עבודה... תבדוק גם צבע קילוף או חלודה באזור המכסה מנוע בעיקר...

Veni Vidi Vici

פורסם

במגאן קופה הסאן רוף החשמלי מאוד בעייתי והתיקון שלו עולה כמעט 8000 ש"ח.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

בדוק שימוש במי קירור ייעודיים בלבד. שימוש במי ברז מאכל את המנוע.

ממליץ בחום לוותר על אקזמפלר שהשתמשו במקום במים ייעודיים במי ברז.

בדוק תאונות קודמות - דגם זה "מועד לפורענות".

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

יש לי מגאן קופה ותאמין לי כול עוד טיפלו ברכב היטב ולא הזניחו אותו לא יהיה שום בעיות

יש לי שנת 98 והכול עובד כמו שצריך

חשוב! בשנים הראשונות של ייצור הרכב הצבע של האוטו נשרף אלא עם כן עשו פוליש ווקס כול תחילת חורף וקיץ(וזה מה שעשו לרכב שלי) הצבע כמו חדש ועדיין הצבע המקורי

קשה למצוא רכב כזה שלא עבר התעללות חשוב לבדוק תושבי מנוע ובולמים ובעיקר קורות הרכב

וכמובן שהגיר האוטומט בשנים הראשונות ממש עושים בעיות ובכלל לא אמינות.

מקווה שעזרתי

בהצלחה

רנו מגאן קופה 02 1.6 - אל תאהב את מה שאתה משיג, תשיג את מה שאתה אוהב.

פורסם
לצערי ידני זה לא יהיה כיוון שאמי חושבת שעם ידני עושים שטויות ועדיף אוטומט

תגיד לה שהיא תעשה שטות אם תקנה אוטומט... ונסה לברר למה בדיוק היא מתכוונת כשהיא אומרת שעם ידני עושים שטויות, מה נראה לה, שגיר ידני הופך את האוטו לטיל קרקע-קרקע?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

את זה גם אני לא הבנתי,

היא פשוט מפחדת, גם ככה היא לא בדיוק אוהבת את זה שאני רוצה תאוטו הזה ורוצה לקנות לי איזה יונדאי גטס קטנה או פיאט פונטו,

נקווה שבסוף אני אמצא אחד ידני במצב דנדש ואז אני אתרץ את זה שהרכב במצב מצויין וכדי לקחת אותו וכל זה...

פורסם

אני קניתי (בשעה טובה) אתמול מגאן קופה 98 יד ראשונה מאישה אוטומטי...

בעיקרון חשוב בקניית אוטומט לבקש את ההסטורית טיפולים במוסך ולראות כל כמה זמן האוטו עבר שיפוץ/טיפול גיר כי זה ידוע שהגיר נוטה להידפק.

אני לקחתי 4 מגאן קופה לבדיקות כולם יד 1 חוץ מאחד שהיה 2. חשוב לדעת שהחלונות האחוריים בדרך כלל לא עובדים וזה יהיה ממש נדיר למצוא אחת עם חלונות אחוריים תקינים.

זה ידוע גם שיש בעית חלונות וסאן רוף במגאן קופה אך עם זה לדעתי אין הרבה אפשרות לבדוק.

בהצלחה ואחלה אוטו!!

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

תודה, אני לא ישנה את היוזר כי עדין יש לי אלרו שחורה יפיפיה:wink:

פשוט התווסף "לאוסף" גם מגאן קופה אבל אל תידאג!

נ.ב

חבל שאנשים לא יכולים לשנות לבד את היוזר וזה חייב לעבור דרכיכם...

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

• תוכן חדש...