Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עומר, 16.2 קילומטר לליטר. כיונתי את המחשב להראות לפי ק"מ לליטר.

הנטון הוא בדרך בין עירונית.

בעיר זה נע אצלי בין 11.3 ל 12.1 ואני ממש לא מנסה לחסוך ומאיץ כמה שצריך, אפשר, ובא לי.

נו, בדיוק מה שחשבתי. רומאו - ככה לא מודדים צריכה. המחשב שלך בהחלט חביב ונחמד בתור גדג'ט, אבל הוא לא מספר את האמת כולה. גם אם הוא כותב 11.3 או 12.15736 זה לא אומר שזו הצריכה המדויקת.

מלא מיכל מלא, אפס את הק"מ, סע הרבה ותמלא שוב. חלק את את מספר הקילומטרים בכמות שמילאת ותקבל נתוני צריכה מדויקים. אני מבטיח לך שזה לא יהיה 16 ואפילו לא 12.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה עד כדי כך לא אמין?

טוב, בגדול מהפעם האחרונה שמיליתי טנק מלא עשיתי יותר מ 400 ק"מ ונישאר לי

איזה רבע טנק, לא יודע כמה יותר מ 400.

פורסם
זה עד כדי כך לא אמין?

טוב, בגדול מהפעם האחרונה שמיליתי טנק מלא עשיתי יותר מ 400 ק"מ ונישאר לי

איזה רבע טנק, לא יודע כמה יותר מ 400.

מספרים!! דבר איתנו במספרים!!!!!!

להגיד "רבע טנק" זה חסר משמעות לחלוטין.

עשה כמו שרוני אמר וזהו. עד שלא יהיה לך נתון מלא של ק"מ למיכל מלא, אין לך נתון צריכת דלק אמיתית.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
כניראה... אני אעשה מדידה בהיזדמנות, למרות שאף מדידה לא הכי מדוייקת ותלוייה בהמון דברים.

אבל הסבירו לך איך עושים מדידה מדוייקת. באמת מדוייקת. תפסיק כבר לקשקש.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

שלום

כדי למדוד כמה הרכב שלך אוכל

מלא מיכל מלא .

אפס קילומטראז.

סע עם הרכב בבין עירוני -עירוני

לדוגמא תרוקן חצי מיכל תחזור לתחנה שמילאתה תמלא שוב את המיכל

תסתכל כמה ליטר אכלת.

ואז תחלק את מספר הקילומטר שעשיתה במספר הליטר שאכלתה ואופ זה צריכת הדלק שלך הממוצעת

ברכבי אני מגיע בדרך כלל בממוצע 1:10.5. בטיול שלי לים המלח בסוף השבוע הצלחתי להגיע ל1:12.7 הכל תלוי בסוג הכביש

שיהיה לך בהצלחה

עמית

נולדתי עם הגה!

• תוכן חדש...