Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתיבה משובחת!!!

נהנתי לקרוא.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מוטי מאותה הסיבה גם שמים רשתות בפגושים האחוריים במכוניות סדרתיות?
כן, בהרבה מקרים זו אכן הסיבה למרות שפתחים הללו הם הרבה יותר מכוונים להחמיא לעיצוב וכו'...

מוטי.

פורסם

סיקור מעניין, נהניתי לקרוא...

ומפתיע שהתופעות שיש כאן קיימות גם במסלולי המירוצים אצלכם (עם הנהג שלא נתן לעקוף)...

דרך אגב מוטי מה עם היום מסלול עם מועדון פרארי? לא הבטחת איזה סרט?

פורסם

אותן התקלות האלקטרוניות הקטנות שדיברתי עליהן בתחילת השרשור מנעו ממני את ההשתתפות באותו היום :x ... במקום זה קבלתם אז את הסיקור על נהיגת המבחן בלוטוס אליז אם יצא לך לקרוא.

מוטי.

פורסם

מוטי תגיד גם אותה השלבי היתה "בעלת תוספים" כאלה ואחרים או שהיא הייתה מקורית עד העצם? ובכלל אותן האמריקאיות היו משופרות?

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

גדי, התופעה עם הנהג שלא נתן לעקוף היא דבר נדיר למדי... בד"כ כשזה קורה מדובר באיזה Redneck דביל שעושה דאווינים על החבר'ה ובסוף מקבל דגל שחור על זה ושיחה אישית לא נעימה עם מנהל האירוע... זה לא ממש דבר שבשגרה.

דרקון, הרבה מהן היו משופרות והרבה מהן היו מקוריות... הספציפית שברחה לי בישורת היא ללא ספק משופרת בכבדות, שלבי מקורית לא יכולה לברוח לי ככה.

מוטי.

פורסם
הספציפית שברחה לי בישורת היא ללא ספק משופרת בכבדות, שלבי מקורית לא יכולה לברוח לי ככה.

מוטי.

אני לא יודע מה לגבי כול השאר אבל מבחינת כוח, יש לה מנוע 4.7 עם 306 כ"ס, משקלה 1265 קילוגרמים של שרירים אמרקאים.

אני חושב ששלבי מקורית מהווה תחרות לא רעה למיאטה, אבל שלבי משופרת תאכיל את המיאטה אבק :wink: לא מתכוון להעליב אבל קצת כבוד לשלבי...

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

המיאטה שלי, עם 313 כ"ס ומשקל של 1000 ק"ג, מאכילה שלבי מקורית אבק עם כפית.

כמו שאמרתי, המכונית הייתה משופרת בכבדות, אני מעריך 500+ סוסים שהיו טובים לישורת והוא עדיין זחל בכל פנייה...

מוטי.

פורסם

אני מאמין שהוא זחל מסיבות אחרות ולא בגלל שהאוטו לא יכל לקחת אותו לתוך הפניה.

או שאין לו את הביטחון באוטו או שאין לו את המיומנות.

כמו שאמרתי בהודעה קודמת שלי שלבי הם בין האמריקאיות היחידות שאפשר להגיד בפה מלא שיכולות לקחת פניות ומהר! חבל שרק אם הוא מרסק GT350 יהיה הרבה יותר קשה למצוא אחרת לעומת המיאטה :wink:

אבל אם מדברים על שלבי רצינית זה רק הקוברה מכונית מדהימה ביותר (ובמציאות עוד יותר)

פורסם

מוטי אני עדיין חולק אליך, אין לי שום ויכוח שהפניות של המיאטה הן ברמה יותר גבוהה משל השלבי, ולא רק זה, השלבי ידוע כמכונית של קו ישר. אבל אני עדיין חושב שיהיה מעניין להושיב את אותו הנהג ( למשל אותך ) בשתי המכוניות ולצאת לכמה הקפות על מנת למדוד זמנים ולראות מה יקרה.

דרך אגב יש לך את הרשימה של זמני ההקפות? איפה הית ממוקם מבחינת הזמן?

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

אין על מה לחלוק, יחסי ההספק משקל של המיאטה (313 כ"ס לטון) עדיפים בהמון על אלו של ה-GT350 המקורית (242 כ"ס לטון), המיאטה תהיה יותר מהירה בכל מצב.

מאהוששראלי, הבחור ניסה ללחוץ אותה לתוך פניות, השלדה נראתה כאילו היא מתעוותת כולה ופשוט לוקה בחסר בהתמודדות עם הכוח... האוטו נכנס ויצא מפניות בנדנודים קשים של הזנב לא פעם ולא פעמיים, מה שמוכיח מחדש שכל הכוח שבעולם לא יעזור לאוטו שלא מסוגל להוריד אותו לאדמה :idea:.

אגב, באירוע לא נמדדו זמני הקפות ככה שאין אפשרות להצביע על הפרשים מדוייקים... אני מוכן להתערב על בערך שתי שניות לטובת המיאטה בכל הקפה בלב שקט, יכול גם מאוד להיות שיותר.

מוטי.

פורסם

יחסי ההעברה הם המקוריים של גיר חמש ההילוכים (אתה יכול למצוא באינטרנט איפשהו בטוח), דיפרנציאל 4.10:1 וגלגלים בקוטר מעט יותר גדול מהמקוריים - 225/50R15.

שדך את כל העניין למנתק הצתה ב-7400 סל"ד ותראה לאן תגיע... אני מניח שקצת מעל 230 קמ"ש... זה ממש לא מעניין, אף פעם לא הגעתי לשם על מסלול והסיכוי שאני אגיע נראה לי נמוך משהו.

מוטי.

• תוכן חדש...