Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט HGT.....בעיקר לבעלי הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן HGT!

חג שמח.

אני לא כל כך בטוח באיזו שנה הגיע הממיר הנוסף.אבל אני די סגור על זה ששלך היא אחת מהדגמים היותר חזקים.האבארט מגיעה,לדוגמא,עם מע' פליטה שכוללת ממיר נוסף,דמוי ביצה ,על סעפת הפליטה.אם אני לא טועה,יש להם גם חיישן למבדה נוסף.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

קחו אחריות (פיאט איטליה..לא אתה תומר :lol: ..)ואולי יסבירו לבעלי הרכבים מה הולך פה?

אולי יש לך צ'יפ ואתה לא מודע לזה?אמרת שהאוטו נקנה משומש לא?

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

אין מצב,הבן אדם לא עשה שום דבר לרכב בדוק ב 100% (הוא היה פאנטי שהרכב ישמר כמו שהוא!)

ובחיים לא היה מוריד את הביטוח בישביל צי'פ ..

אם הוא היה שם צי'פ היה גם שם אגזוז ופילטר וכו'...

בכל אופן צי'פ אין.. אלה אם החברה החליטה לשים בעצמה :)

פורסם

ברור ששינו.

על מה אתם מדברים, היה איזשהי שעה איי שם ב 2002 בו הפכה המכונית הזו לחיית כביש של ממש, פיאט כך מסתבר עשו שינויים מרחיקי לכת ולא סיפרו על זה לאף אחד, בעולם, זה פחות או יותר הסוד הכי שמור בתעשיית הרכב (אפילו יותר מהאלפא סוד הלבנה שפורסמה פה למכירה) .

רק עיתון רכב דגול עלה על זה בנסיעה "מקרית" לחלוטין בו התברר שהאוט כבר לא רופס, רך, לא ספורטיבי בעליל כבעבר אלה חיית כביש שמסוגלת להתחרות במיטב תוצרת צרפת (קליאו ספורט למשל או 206 GTI) ולהביס אותם שוק על גבי ירך.

עיתונאי רכב רבים , חלקם בדימוס חלקם בהתהוותם :wink: ניסו לבדוק את התופעה המוזרה שחוו מנהלי אותו עיתון והעלו חרס, פיאט מכחישה בתוקף או אולי בשיטתיות את העובדה שיש אי אלו שינויים ב HGT .

בין לבין נזרק הרבה חרא , אבל סתם נחמד להיזכר בסיפור המשעשע הזה.

פורסם

וואלה... למה הם לא מפרסמים זאת ? מה מונ מהם לעשות זאת ? דיי מוזר.. (אני מקווה שהתכוונת לסיפור הנ"ל ברצינות.. דיי מצחיק למרות הכל)...

פורסם

לא דבר ולא חצי דבר..

ה2002 איטיות יותר אם כבר באם מדובר באבארט - הממיר שם יושב על הסעפת וחוגג על הביצועים .

אני מקווה שלא התבלבלתי כאן במודל...אולי זה 2003?

אולי חלק ב מ2002..

בכל אופן- היא תמיד היתה מהירה רק לא יוחסה לה תשומת לב

זה הכל

לא דובים ולא יער ולא כלום- שום דבר לא שונה .

אין צ'יפ למכונית בפעם ה 1000!

כל טוב

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

מה זאת אומרת חוגג על הביצועים?

אז מה שאתה רוצה להגיד זה שבעצם הפונטו 2002 באה עם 131 כ"ס אורגינל?

כי אם כך זה ממש לא הגיוני... כי לפי מה שיצא לי בביצועים שבחנתי אותה זה הרבה מעל למה שהיצרן רושם..

פורסם

אני תמכתי בהרגשה שלך לגבי יותר כוח ,קרא שנית את ההודעות שלי.

הממיר על הסעפת עצמה לא נשמע לי מזהיר כ"כ וגם המצערת האלקטרונית לא נשמעת לי שוס גדול .

תהנה מהמכונית חביבי תניח בצד את המספרים ובייחוד את הכ"ס ואם כבר תתייחס למומנט.

סופ"ש מהנה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...