Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט של מורל , הפולס .

בר.ד. הטרבל על 5- ועדיין הוא טיפה גבוהה לי

אמרו לי שאני יכול לפתוח את הקרוס אובר ולהוריד איכשהו את הטרבל ...

האם למישהו יש מושג האם זו אמת או לא ?

פורסם

לפי מה שידוע לי.

אין למורל שום קרוס שיכול להוריד את חוזק הטוויטר בסט.

ישנה אופציה אחרת, שהיא בעצם לשנות את נקודת התחימה, בעקיפין זה יכול לגרום לטרבל להישמע קצת נמוך יותר בגלל שתאבד טווח תדרים מסויים.

ואם אינני טועה אין את האופציה הזאתי בפולס.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מה בנוגע למיקום מרוחק יותר של הטוויטר ?

לשנות את כיוונו לOFF AXIS ממך.. וכדומה .. ניסית ?

וכפי שציינתי, כפי שידוע לי למורל אין שום קרוסאובר שעושה פעולה של אקולייזר.

כפי שציינתי, בקרוסים מתקדמים יותר יש אופציה לשנות את נקודות התחימה, ובכך אתה משפיע על נקודה ספציפית אחת.

זה יכול לגרום בעקיפין שתשמע חלש יותר מהטוויטר, אינני יודע אם זה יביא את הגאולה, (לאחר שמינוס 5 בפאנל לא מספק אותך)

ואם תשנה את הנקודות יותר מידי מרוחקת, סביר להניח שהסט גם יפסח על טווח תדרים מסויים.

לפחות לא יהיה ברמה מאוזנת בנקודה הזאתי ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

יש פולס אפציה להוריד ב3 DB . תפתח את הקרוס זה מאוד פשוט, סך הכל תוריד את הכיסוי בעדינות,

יהיה לך מעיין צ'מפר כמו בדיסק קשיח של מחשב שנמצא כנראה על 0 DB ותעביר אותו ל3- DB.

מקוה שעזרתי

פורסם

מה לא בסדר בתגובה שלו שהוא צריך לקרוא הודעה מעליו? הוא פשוט כתב ובצדק שישנה אפשרות להוריד את עוצמת הטוויטר דרך הקרוס והאפשרות אכן קיימת גם ע"פ האתר של מורל.

איציק.

פורסם

רק בעיה קטנה, בפולס יש אופציה של +3 ולא -3...

ולדעתי זה הרבה יותר עניין של מיקומים. היכן הטויטרים ממוקמים ולאיזה כיוון?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
מה לא בסדר בתגובה שלו שהוא צריך לקרוא הודעה מעליו? הוא פשוט כתב ובצדק שישנה אפשרות להוריד את עוצמת הטוויטר דרך הקרוס והאפשרות אכן קיימת גם ע"פ האתר של מורל.

איציק.

הסברתי במילים פשוטות מה הכפתור שעל הקרוס עושה.

איננו אקולייזר, ולכן איננו "מנמיך" את עוצמת הטוויטר ב3 דציבלים.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...