Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטוס מול סיריון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 99 - המחירון פחות או יותר אותו דבר (20000)

שניהם מנוע 1000

אני מניח ששניהם חסכוניות באותה מידה ולשניהם יש רמת אמינות דומה.

איך מחירי הטיפולים והחלפים שלהם? זולים? דומים?

בקיצור למישהו יש דעה עליהם.. מי מבינהם מומלצת יותר.

ועוד שאלה קשורה לנושא - מכונית עם מנוע 1000 (כזאת לדוגמא) בניגוד למכוניות ישנות, היא מסוגלת בוא נומר לנסוע לצפון או לרדת לאילת? (אני מדבר על פעם פעמיים שנה לא משהו קבוע)

אפשר בכלל לנסוע איתה באופן נורמלי כשהמזגן פועל?

תודה לכולם.

פורסם

שתי המכוניות בערך באותה רמה וישרתו אותך בצורה דומה ביותר מבחינת נוחות צריכת דלק ואחזקה אבל אני הייתי הולך על סיריון בגלל שזה דייהטסו ולא שום דבר מעבר לכך .

בהצלחה .

ים long time no

פורסם

סיריון ... דייהטסו ידועה בהצלחתה בייצור מכוניות מיני\סופר מיני

אבל אם יש לך אפשרות לך על ה-1.3 שמהנה וחזקה יותר.

פורסם
.....אני הייתי הולך על סיריון בגלל שזה דייהטסו ולא שום דבר מעבר לכך .

בהצלחה .

ממש חוו"ד מלומדת....

סיריון זה דייהטסו.

החכמנו!

בברכה,

גלעד

פורסם

ואני הייתי הולך על האטוס כי זה שם של מוסקטייר

לא, עכשיו ברצינות, אני די מסתייג מרכבים קוראניים(בשנים האחרונות קצת פחות)

ודי בוטח בשבחים על האמינות של הסיריון ולא ממש בוטח בדגם שאח''כ היה אטוס פריים ואז שונה לגטס העכשיות

גם העיצוב של האטוס לא לטעמי. אז אם אלא הם האפשרויות שלי הייתי הולך על הסיריון, ואם היית יכול וזה לא היה פוגע בי יותר ממה שזה עוזר הייתי הולך על ה 1.3

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...