Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזדה לנטיס F מזמזמת בעת האצה כאילו יש רעש כפול מהמנוע, מה זה יכול להיות?

בנוסף הגיר האוטומט כאילו נכנס לסרק בעת האצה האם הגיר הלך או שמע צריך לכוון אותו?

תודה ויום טוב

פורסם

נישמע כמו רעש מיסבים

אוךי הרעש מזכיר משהו רעש של מטוס???

והרעש מיתחזק בזמן פניות???

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

לא זה קורה רק שאני לוחץ על הגז אפילו בשמירה על מהירות ב100 ולא רעש של מטוס אלא כאילו מנוע חשמלי שמאיץ

פורסם

אני מביןן

זה רעש בדומה לרעש של נסיעה לאחור במכוניות מסויימות??

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

יכול להיות שהרעש מגיע ממערכת השמע של הרכב?

הוצא את הפאנל של המערכת ממקומו ובדוק האם הרעש מופיע שוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תאמין לי הוצאתי את הפנל כיביתי את המזגן זה בא מכיוון המנוע כאילו יש חיכוך של משהו וזה קורה רק בלחיצה על הגז..

פורסם
לא זה קורה רק שאני לוחץ על הגז אפילו בשמירה על מהירות ב100 ולא רעש של מטוס אלא כאילו מנוע חשמלי שמאיץ

ברור!

בלילה באו גמדים קטנים שוחרי איכות הסביבה והסבו לך את המאזדה למאזדה היברדית!

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם הגיר יוצא לניוטרל אז יש לך בעיה בגיר.

הרעש שאתה שומע הוא רעש הכוויטציה, או בקיצור הרעש שיוצרת המשאבה כשהיא מנסה לינוק שמן והפילטר סתום.

תבדוק את צבע השמן, סביר שתגלה שהוא שחור, ואז ימי הגיר ספורים.

אפשר לנסות להחליף פילטר ולהחליף את כל השמן בגיר. זה אולי יעזור לך.

פורסם

בבדיקה של מפלס השמן ע"י המדיד השמן בגובה הנכון בזמן מנוע רצ השמן בצבע רגיל לא שחור והיציאה לניטרל זה רק שהתיבה מעבירה הילוך לא תוך כדי , בקיצור זה לא כמו בתופעה של הלגאסי שבנסיעה יוצא הגיר לניוטרל וצועק הוא פשוט כאילו מושך ונכנס להילוך הנכון כאילו הגיר מזייף.

מה אפשר לעשות עם זה?

פורסם

אם יש לך זימזום מהגיר - הפילטר שלך סתום.

תחליף פילטר ותחליף את השמן בגיר.

כדאי גם לדעת למה הפילטר נסתם. בדר"כ זה קורה בגלל חדירת מים לגיר, שגורמים לקלאצ'ים להתפרק ולסתום את הפילטר (עובדה מצערת שתביא אותך לשיפוץ גיר), או בגלל התחממות של הגיר שגורמת לתוצאות דומות.

בשני המיקרים מומלץ להרכיב קולר חיצוני לגיר, ולבדוק אם הרדיאטור מקרר את המנוע (ואת הגיר - על הדרך), ובכל מקרה, להתחיל להתכונן לשיפוץ גיר.

יחד עם זאת, אם הזמזום לא מהגיר, ובין ההילוכים אין החלקה אלא רק החלפה מאוחרת, כי אז הפאניקה לשווא.

פורסם

הזמזום הוא מכיוון המנוע אני אפילו חושב שזה מהגלגלים אבל זה קורה רק כאשר אני לוחץ על הגז אפילו בכדי לשמור על מהירות ב100 אז שללתי את האופציה כאילו זה מהגלגלים, הגיר לעומת זאת מושך הילוך לפני העברה כאילו הוא בניוטרל צריך לתת עוד לחיצונת ואז הוא מעביר את ההילוך בקיצור או ממשיך בלחיצה, השמן של הגיר בצבעו הטבעי, השאלה אם הגיר מזייף אז מה עושים וכמה זה עולה ומה יכול לגרום למנוע לזמזמם ככה?

זה מן רעש כפול מן המנוע כאשר הצליל השני גבוהה יותר .

פורסם

ניסית לפתוח את מכסה המנוע ולתת גז ? אולי כך תשלול את אופציות ותצליח להבין מהיכן הרעש.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...