Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בעיקרון זה מחזיק הרבה יותר מ3 שנים, התקנה זה בערך 200 ש''ח והם גם זורקים את הכיריים הישנות בשבילך. 

אם אורך החיים של המוצר זה מה שמדאיג אותך, אז אין לך מה לחשוש.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני שעה, פריג'י כתב:

כל שנה, כל 3...

לא מבין את האינטרוולים האלו.

למה שהמוצר לא יחזיק מעל עשור?

למה - לא יודע לענות לך. אני רק יכול לנחש.

ברגע שיש שימוש יומיומי מרובה יחד עם אחד מהשניים או-או

1. ניקוי רצחני תרתי משמע

2. לכלוך/חוסר זהירות רצחני (זה המצב אצלי בבית)

אז שום דבר לא מחזיק עשור. ככה. אני גם תקוע עם חד פאזי / שכירות ולכן להתקדם זאת לא אופציה

אצלי מחזיקות 7-8 שנים בערך בין החלפות

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל עוד אתה לא מטגן ארוחת סטייקים ל50 איש ואחרי זה מציף את הכיריים במסיר שומנים תעשייתי כל יום, גם כיריים סיניות זולות יחזיקו הרבה שנים. גם אם לא עשור, קשה להאמין שתצטרך להחליף כל שנה.

פורסם

בגלל שיש לי חד פאזי קניתי כיריים גז של סאוטר אמנם המבנה מאסיבי "ואיכותי" אבל לדעתי ממש לא שווה את הפרמיה של מחיר יותר מפי 4 מכיריים בשופרסל.....

פורסם
לפני 58 דקות, פריג'י כתב:

אגב הצ'ט חיפש ומצא דגם של מידאה שכבר אין במלאי, שמידת החיתוך שלו 56.4 על 48, יש מצב שייכנס אצלך עם טיפה שיוף ולא חיתוך?

נקרא MC-6F74A0H558

זה תלת פאזי כנראה, הספר של 7.4KW

פורסם
לפני 20 שעות, nglancer כתב:

העלות של הכירה היא רק חצי עלות יש משלוח ויש התקנה

שמתי בעגלה בסופר🙂 כשסיפרתי את זה בעבודה אז בחורה דתית שחשבה על כיריים לפסח וקנתה כירייים מאוד דומים בחנויות של החרדים ב 249 ש"ח וגרמה לי להרגיש פרייאר😊

לפני 20 שעות, nglancer כתב:

כי אתה צריך התקנה כל 3 שנים

אתה רציני? "התקנה"?

פורסם
בתאריך 6.7.2026 בשעה 14:34, yd b-4 כתב:

בגלל שיש לי חד פאזי קניתי כיריים גז של סאוטר אמנם המבנה מאסיבי "ואיכותי" אבל לדעתי ממש לא שווה את הפרמיה של מחיר יותר מפי 4 מכיריים בשופרסל.....

סאוטר נעלם אפילו מהויקיפדיה*.

למיטב ידיעתי - מחיפושים בשנים קודמות - סאוטר המקורית נמכרה בסביבות 2013 לחברה בבעלות אלג׳ירית, בארץ מדובר במותג מדבקה של אלקטרה.

*יש חברה שוויצרית עם אותו שם, עוסקת בתחומים אחרים ואין קשר.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 7.7.2026 בשעה 07:50, Haim_gds כתב:

אתה רציני? "התקנה"?

תראה, לפי החוק טכנאי גז חייב להתקין לך את הכיריים. לא נמליץ פה למישהו לעבור על החוק.

מצד שני, כשיש לך כבר תשתית גז מסודרת מתחת לשיש, לא צריך להיות גאון הדור כדי להתקין כיריים כאלה בעצמך.

פורסם

גם לפי החוק וגם לפי תנאי אחריות. לא שאי פעם נאלצתי לממש אחריות במוצר כל כך פשטני כמו כיריים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפי חוק אסור לי להחליף מנורה או להכין כבל מאריך...

התקנת הצינור מאוד פשוטה והמחמירים (אני) אפילו נועלים עם אזיקון. אצלי הפלטה המסתובבת מתחת לשיש הועמסה בסירים והצינור היה תלוי באוויר ליד הקרוסלה, אחרי שפעם אחת אשתי ביקשה שאעזור לה עם הפלטה התקועה וראיתי שידית הסיר נתקעת בצינור אז גם הזזתי את הצינור וגם הוספתי אזיקון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אותו עיקרון כמו שמחברים בלון גז למנגל.

• תוכן חדש...