Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני אשמח לעזרה זה הצלה פשוט  יש ימים אני מדליק את המזגן הוא מגמגם לי בהתחלה עובד נכנס אויר קר על 15 ואז לאט יורד בהדרגה ולא עובד בכלל העליתי תמעלות לא מקרר ויש ימים כשזה רק על 15 מקרר חזק 

להבהיר:בדקתי שאין מחסור בגז בדקתי ממסרים כבר ,אז אני לא יודע איפה יכולה להיות הבעיה אם זה מדחס באמת אחליף אבל חבל לי אם זה לא זה 2 חשמלאים ישבו לי על הרכב ולא הצליחו לעלות על הבעיה זה מבאס שאני נכנס לרכב רותח והמזגן לא עובד מישהו יכול לעזור לי או לשלוח אותי לאדם אמין שיטפל לי בבעיה

תודה מראש 

פורסם

מבני ברק 

אני לא יודע עד כמה נבדק יש קליק אבל בזמנים שלא עובד הוא לא פשוט לא מגיב חשמלאי ניסה להפעיל אותו דרך זרם חשמלי והוא  התחיל לעבוד הבעיה שהוא פשוט לא מקבל פיקוד כשלוחצים דרך הכפתור של הac בקיצור אני מבולבל 

אשמח אם יש לך רעיון איך לעזור לי 

פורסם

מוכר מהונדה סיויק, זה בעיה של פיקוד

כבר יש לך דיאגנוזה ביד

תנסה אצל אשר מזגנים בפ''ת

לבינתיים אתה יכול להפעיל ע''י חשמלאי ולא לכבות בסיום נסיעה, כך שיידלק אוטומטית בהנעה של המנוע

משתדל לעזור

פורסם

זה בעיה של פיקוד או מהחיישן או מאחד החוטים לא מדחס לא ממסרים לא גז

רעיון יש למישהו למוסך מורשה אני לא אלך שיתקעו לי מחיר בשמים מחפש חשמלאי רכב תותח ואמין וגם מבחינת מחיר שיהיה הוגן....

זה בעיה של פיקוד או מהחיישן או מאחד החוטים לא מדחס לא ממסרים לא גז

רעיון יש למישהו למוסך מורשה אני לא אלך שיתקעו לי מחיר בשמים מחפש חשמלאי רכב תותח ואמין וגם מבחינת מחיר שיהיה הוגן....

פורסם

תנסה לדבר עם "R קאר" באשדוד. בחור זהב, עזר לי כמה פעמים וגם לחברים. הגעתי אליו מעיר אחרת כדי לטפל.

תרים אליו טלפון ותבדוק אם הוא מטפל בזה:

08-852-4659

https://www.facebook.com/rcar44/?locale=he_IL

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...