Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, borsood כתב:

לא מבין למה צריך את האפליקציות האלה

לפני כמה ימים קיבלתי התרעה באפליקציה אבל הזמזמת המעצבנת לא הגיעה. הייתה גם אזעקה. בדיוק בגלל המקרים האלה מחזיק גם אפליקציה, לא סומך באופן מלא על טכנולוגיה. לא משתמש באפליקציה של פיקוד העורף. 

פורסם
לפני 9 שעות, phpclub כתב:

אנחנו עובדים ימים כלילות

קודם כל תודה רבה, באמת.

שנית, אני מקווה שאתם עובדים לילות כימים ולא כפי שכתבת, שהמשמעות של האימרה היא שאתם ישנים במשך היום כמו בלילה.

ולגבי הקראה ברדיו. אני חושב שזו דרך לא מוצלחת להפיץ התראות. כמו שכתבת, מדובר לרוב ברשימות ארוכות ומשלב מסויים זה כבר לא רלוונטי. אולי הדרך הנכונה היא להקריא איזורים, גם אם זה ישלח אנשים למיגון למרות שלא צריך, כי המצב כרגע לא נראה לי סביר, למי שמסתמך רק על זה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 5 דקות, אורי מ. כתב:

אולי הדרך הנכונה היא להקריא איזורים

לגמרי מסכים.

זה במיוחד קריטי בזמן נהיגה, כשאין איתך מישהו ברכב שיכול לבדוק באפליקציות איפה בדיוק יש אזעקה. ואם אתה על כביש מהיר, עצירה מיותרת בשוליים רק בשביל לבדוק, היא עוד גורם של סכנה.

זה ממש מתסכל לשמוע את הקריין מקריא רשימת שמות של ישובים קטנים וברור לך שעד שהוא יגיע לכן/לא המיקום שלך, זה כבר לא יהיה רלוונטי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 שעות, phpclub כתב:

התקלה המקומית שלך כנראה לא תקבל מענה אמיתי.

לי יש את אותה בעיה.

ניסיתי הסרה והתקנה מחדש, וכשזה לא עזר החלטי לא להתאמץ,פשוט התקנתי את "צופר".

היא אצלי רק לגיבוי, כי ההתראות המערכתיות מספיקות לשימוש שלי.

צופר נראית אמינה, ההתראות שלה מגיעות 2-3 שניות אחרי המערכתיות.

פורסם
לפני 8 שעות, אורי מ. כתב:

קודם כל תודה רבה, באמת.

שנית, אני מקווה שאתם עובדים לילות כימים ולא כפי שכתבת, שהמשמעות של האימרה היא שאתם ישנים במשך היום כמו בלילה.

אכן, היה 1 בלילה..

לפני 8 שעות, אורי מ. כתב:

ולגבי הקראה ברדיו. אני חושב שזו דרך לא מוצלחת להפיץ התראות. כמו שכתבת, מדובר לרוב ברשימות ארוכות ומשלב מסויים זה כבר לא רלוונטי. אולי הדרך הנכונה היא להקריא איזורים, גם אם זה ישלח אנשים למיגון למרות שלא צריך, כי המצב כרגע לא נראה לי סביר, למי שמסתמך רק על זה.

לפני 8 שעות, פינדר כתב:

לגמרי מסכים.

זה במיוחד קריטי בזמן נהיגה, כשאין איתך מישהו ברכב שיכול לבדוק באפליקציות איפה בדיוק יש אזעקה. ואם אתה על כביש מהיר, עצירה מיותרת בשוליים רק בשביל לבדוק, היא עוד גורם של סכנה.

זה ממש מתסכל לשמוע את הקריין מקריא רשימת שמות של ישובים קטנים וברור לך שעד שהוא יגיע לכן/לא המיקום שלך, זה כבר לא יהיה רלוונטי.

באופן אישי - יש צופרים, יש אפליקציות, אף פעם לא הקשבתי להתרעות ברדיו.

לפני 8 שעות, Be roo כתב:

לי יש את אותה בעיה.

ניסיתי הסרה והתקנה מחדש, וכשזה לא עזר החלטי לא להתאמץ,פשוט התקנתי את "צופר".

היא אצלי רק לגיבוי, כי ההתראות המערכתיות מספיקות לשימוש שלי.

צופר נראית אמינה, ההתראות שלה מגיעות 2-3 שניות אחרי המערכתיות.

שמעתי דברים טובים על צופר.

לאחר המלחמה אוכל להעביר רשימת באגים לגורמים הרלוונטים.

פורסם
בתאריך 5.4.2026 בשעה 00:25, phpclub כתב:

כעיקרון זה לא אמור לקרות, אתה אמור להתחיל לשמוע שיש אזעקה ברגע ששומעים בחוץ ואז את רשימת הישובים - היות ומדובר בהקראה של שמות, כשיש הרבה מאוד יישובים זה לוקח זמן.

נראה לי שמה שהוא התכוון זה המודגש. 

ברדיו עד ששומעים את היישוב הרלוונטי, יכול להיות שהאירוע כבר הסתיים... 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...