Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 3008 2019 1.5 דיזל

פוסטים מומלצים

פורסם

בהזדמנות לרכוש רכב מבן משפחה עם נתונים מעולים מבחינתי

בהנחה שעבר את הריקול יצרן להחלפת הרצועה ל 8מ''מ האם זה פתר את הבעיה אחת ולתמיד? או שעדיין יש דיווחים על כשל ברצועה שגורם לאובדן המנוע?

פורסם

תביט - כאן

לא בטוח שישארו לך... קהונס אחרי זה. 

בגדול - ה2020 1.5 דיזל שלי - 

העברתי את הקיט שרשרת בעצמי ואני מחכה שהיבואן יפתח על זה ערוץ קשר לזיכוי ודי משלים עם זה שאולי לא יקרה. - אבל ניחא - אצלי הרכב נכבה לי פעמיים במהלך גלישה לעצירה בלי שום סיבה מוסברת - מאז הקיט לא קרה.

בזמן הקיט התברר שכבר התחילה לי הזעה רצינית מהאטם של בית הקאם וגם בוצע טיימינג על הדרך. 

אבל אצלי גם היתה תופעה נוספת שבה הלך לי הממיר המשולש שכולל את הממיר הקטליטי - הDPF ובית מזרק האוראה - וכן גם מזרק האוראה עצמו הלך. 

לא נתקלתי (לבינתיים) בתקלה של מיכל האוראה אבל יש טענות שהנושא הזה טופל וגם הבנתי שיש לזה כבר פתרונות שמוזילים את הנושא. 

למיכל האוריאה וגם לנושא השרשרת היצרן הרחיב מאוד את האחריות - במסגרת הריקול עדכנו לי את התוכנה וזה עזר מאוד גם באיכות הנסיעה (ביחוד הורדת הילוכים בבלימה) וגם האמת ראיתי סוף סוף מיכל דלק עם צריכה 1:17 ולא ה1:14.5 או 15 שאני רגיל בד"כ ותמהיל הנסיעות לא היה מאוד שונה. 

ממשיך לעקוב. 

מה שעוד היה לי עם הרכב הזה מעבר לטיפולים שגרתיים - 

מצבר מת לי תוך שנתיים - סביר... אבל זה מצבר יקר, לא נעים. 

אחריות יבואן עם סעיפים שנויים מאוד במחלוקת. 

מילוי גז - ועכשיו כעבור למעלה משנתיים אני מרגיש שהמזגן מקרר לאט יותר - כנראה אמלה שוב. 

וה"תקלה" האחרונה - תמהיל נסיעות ואני חושד מילוי יתר של שמן - ששלח אותי לטיפול מוקדם באלף קילומטרים משתכננתי בגלל דילול שמן עם סולר (תהליך טבעי למנוע) - אבל הנורת תקלה הכריחה אותי לבוא למורשה. 

עלות הטיפול דווקא היתה סבירה. 

דברים שאני עדיין מפחד מהם - מזרקי הסולר. 

תקלות מזהמים נוספות שבוא יבואו השאלה רק מתי כמה ואיך. 

הרכב שלי כרגע, תכלס מדוגם - ואני עדיין כבר נכוויתי ממנו מספיק בכדי לשקול להמשיך הלאה - וחבל. כרכב נוסעים, משפחתי - הוא אחד המדהימים! 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

@lanosforce

אחרי נסיעת מבחן על איירקרוס כמו שלך מאוד התחברתי לרכב, ולמומנט.

אבל הקריאה בשרשור עושה לי חשק עז לעשות סוויצ׳ לאאוטלנדר😶

פורסם

אז מציע בחום לעשות גם נסיעת מבחן על אווטלאנדר.

עד כמה שהאירקרוס רכב נפלא לנסוע בו, אחרי מה שחוויתי אני באופן אישי לא רוצה יותר לחוות מוצר נוסף של psa בבעלות פרטית ישירה.

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...