Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

להורים שלי יש רכב טויוטה יאריס שנת 2015. הרכב נקנה ברמת האבזור הבסיסית ביותר ולכן הותקן שם בנפרד מערכת מולטימדיה של SONY שקניתי מאמזון. הכל עבד טוב ויפה עד שפעם אחת אחרי שהחליפו לרכב את המצבר המולטימדיה התחילה לעשות בעיות:

1) אי אפשר לשלוט בווליום. ברגע שנוגעים בכפתור של הווליום עוצמת השמע יורדת ל-0. זה קורה גם כשנוגעים כמעט בכל כפתור אחר.

2) המולטימדיה עושה לעצמה Factory Reset כל כמה שעות כשהרכב עומד עם מנוע כבוי.

3) המולטימדיה גומרת את המצבר של הרכב במהירות. ברמה שכל יומיים בערך, אם הרכב לא נוסע, צריך להניע את הרכב עם כבלים. אני יודע שמה שגומר את המצבר זה המולטימדיה כי כבר בדקנו: החלפת מצבר וטעינה מלאה של המצבר במטען ייעודי למצברים. אחרי שכל זה לא עזר פשוט ניתקנו את המולטימדיה עצמה מהמצבר והמצבר של הרכב החזיק הרבה יותר מיומיים ללא נסיעה. אני זוכר שהרכב עמד גם ארבעה ימים בערך ללא הנעה ועדיין הניע אחר כך.

מישהו יודע למה זה קורה? מה אפשר לעשות?

פורסם

נשמע שהחלפת המצבר דקה משהו במכשיר, בגלל קפיצת חשמל כנראה. מה בדיוק? לא יודע. 

לשלוח את המכשיר למעבדה או לקנות חדש נשמע לי כמו הפתרונות האפשריים. 

פורסם
לפני כשעה, Tom_22 כתב:

נשמע שהחלפת המצבר דקה משהו במכשיר, בגלל קפיצת חשמל כנראה. מה בדיוק? לא יודע. 

לשלוח את המכשיר למעבדה או לקנות חדש נשמע לי כמו הפתרונות האפשריים. 

אין אפשרות לתקן?

פורסם

לפרק לשלוח לתיקון להרכיב שוב לא יצא לך משתלם

עדיף לשדרג למכשיר מתקדם יותר מסך גדול ובטיחותי יותר ככה זה נראה

0942BF9E-9F9B-4C86-A99F-7E624723ADA4.jpeg

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם
בתאריך 18.1.2026 בשעה 18:56, Tom_22 כתב:

לשלוח למעבדה = לתקן. אולי.

סליחה על התגובה באיחור של כמה ימים, הייתי קצת עסוק... כשאמרתי לתקן התכוונתי לנסות לתקן בעצמי. הבעיה הכי גדולה כיום במולטימדיה היא שהיא זוללת את כל הסוללה של הרכב, אז הייתי רוצה לפתור את זה קודם. ניסיתי לחבר מחדש את החוט של המתח אבל או שלא עשיתי את זה מספיק טוב או שכנראה לא משם הדליפה.

פורסם

חשמל לא דולף, זה אבקה, הוא מתפזר ברוח 😜

בצחוק. חשמל זולג. 

פחות סביר לדעתי שמדובר בבעיית חיבורים.

כאמור,קפיצת זרם בעת החלפת המצבר דפקה כנראה איז'הו רכיב פנימי שגורם לבעיה. אם אין לך את האמצעים והידע הנדרש להתעסק עם האלקטרוניקה בפנים, אז רק בשליחה למעבדה תדע יותר. 

האם העלות תצדיק זאת? לא בטוח. אבל נסה לברר במספר מקומות. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...