Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר הלא נכון היה לי עודף ראוטרים, תמיד אוהב שיש לי גיבויים

אחד נדפק לי לפני חודש, אחרי 3 שנים שהיה הראשי, אחד מסרתי ונשאר לי רק 1 בגיבוי ועוד 1 ממש ישן (בן 8 ככה)

איזה ראוטרים של שיאומי היום עוברים מכס בלי בעיה? מניח שלא WIFI 7 

תודה

פורסם

תעקוב אחרי מבצעים בקספ. הראוטרים בבית שלי נרכשו כולם במבצעים שלהם בחצי המחיר הרשמי.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה צריך מעלי? יש לך בארץ מגוון של אסוס הרגילים (לא של האלפייה+),עם אחריות רשמית,מטר מהבית

הRT-AX57 שלי חוגג 3 שנים ועדיין נותן עבודה,עלה בזמנו 300שח מקייאיכספי,רכישה מוצלחת.

• רעיון טוב! 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אצלי שלושה RT-AX56U פועלים 4 שנים ועוד RT-AX52 שנה וחצי. כולם נרכזו במבצעים של KSP (לקראת סיום שיווק הדגם). הראשונים עלו 166 ש״ח והאחרון 209 ש״ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 1.1.2026 בשעה 19:51, גולדן191 כתב:

איזה ראוטרים של שיאומי היום עוברים מכס בלי בעיה?

למרות שהוחלט לקנות בארץ, אני עונה למקרה עתידי...

רשמית - כל ראוטר שיש לו סימון CE.

יתכן שבמכס לא יאמינו לסימון הנ"ל (מעניין מדוע... ??), אז מומלץ מראש לברר באיזה תדרים (ביחידות hz, Ghz וכו') ה-WIFI של ראוטר עובד/ משדר (זה למקרה שתצטרך להנפיק אישור משרד תקשורת).-> אולי אני סתם חשדני ופרנואידי בנושא, אבל אי אפשר לדעת (גם פרנואיד שמתלונן שעוקבים אחריו, לפעמים הוא צודק... :-) :-) :-) ).

פורסם
Just now, guya72 כתב:

אתה בטוח? בגלל הצבא הם לא מתייחסים ל CE אלא למה שהצבא עלול להשתמש והם לא יודעים איפה אתה יושב ביחס לבסיס. 

נניח WIFI 7 לא נכנס ויש לו CE לא?

פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, guya72 כתב:

מתנצל. טעות שלי.

עכשיו בדקתי עוד פעם  כדי לוודא -> העניין של סימון CE מדבר על ציוד קווי. לא ציוד אלחוטי. 

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • תוכן חדש...