Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע קיבלתי איביזה FR לפני כמה ימים,

הבעיה שלי היא שהחלונות לא ניסגרים אוטומטית שאני סוגר את האוטו

לאוטו יש נעילה מרכזית אך אין לו אזעקה בינתיים

האם זה בגלל זה ?

נ.ב. הסאנרוף כן ניסגר אוטומטית, אך הוא לא מקורי של האוטו, אלא התקנה מקומית.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

עד כמה שאני יודע נעילה מרכזית נועלת רק את הדלתות. להרמת חלונות יש רכיב נפרד שבדרך כלל מחובר לאזעקה.

פורסם

גש לחשמלאי רכב או מתקין אזעקות ובקש שיבדוק האם יש תקלה במערכת או שפשוט יגרום לנעילה גם לסגור את החלונות. לא אופציה מסובכת במיוחד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי מה שידוע לי זה לא מגיע עם הרכב.

זהו מנגנון שמחברים עם האזקעה, הנעילה המרכזית ולחלונות. שבעת הפעלת האזעקה אז החלונות נסגרים לבד.

I feel LEGACY

פורסם

הרכיב של החלונות מחובר לאזעקה ואם אין אזעקה אז אין הרמת חלונות, ובכלל איך קונים אוטו חדש ללא אזעקה?!

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

שלום.

מנגנון הרמת חלון לא מגיעה עים הרכב . אים אתה רוצה אתה מתקין כאביזר נוסף שמקבל פיקוד מהשלט.

אבל לתשומת ליבך!!! בפולקס-ואגן, אודי לא מומלץ להרכיב את המרים חלונות כי יש הרבה צרות אים

המנגנונים האלה יש להם חלקים מפלסטיק (או אוקולון) שנוהגים להיתרסק ולא מומלץ להריכב ברכב שלך את המרים החשמלי לחלונות.

אגב כבר קראו מיספר פעמים לכול בעלי המכוניות האלה כי המנגנונים של החלונות מיתקלקלים גם בשימוש רגיל.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

1. בני.ל יש הרבה דגמים בהם יש הרמת שמשות מקורית.

2. המרימי שמשות כיום, הם בעלי בקרת ניתוק אלקטרונית, מפסיקים את הספקת הזרם מייד שהחלון הגיע ליעדו הסופי, והם אינם גורמים לנזק או בלאי יותר מבשימוש רגיל .

3.SEFI, לא הבנתי את שאלתך, הרמת שמשות: לפני זה זה עבד? או שאף פעם לא עבד?

פורסם
כידוע קיבלתי איביזה FR לפני כמה ימים,

הבעיה שלי היא שהחלונות לא ניסגרים אוטומטית שאני סוגר את האוטו

לאוטו יש נעילה מרכזית אך אין לו אזעקה בינתיים

האם זה בגלל זה ?

נ.ב. הסאנרוף כן ניסגר אוטומטית, אך הוא לא מקורי של האוטו, אלא התקנה מקומית.

פתח ספר רכב ובדוק האם הפונקציה קיימת.

ישנם רכבים שדורשים כיול של מע' החלונות לאחר ניתוק מצבר.

כפי שציין YUVK, בדגמי פולקסוואגן מסויימים החלונות נסגרים עם לחיצה ארוכה על השלט, שווה לנסות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האוטו חדש לגמרי, זה לא עבד אף פעם, וכניראה שבאמת צריך לשים אזעקה או משהו... אבל זה מוזר כי נעילה מרכזית יש, אז מה הבעיה לתת פיקוד למחשב לסגור את החלונות, פונקציה פשוטה לחלוטין.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

אם זה כ"כ פשוט מדוע אתה לא עושה את זה ?

עכשיו ברצינות, יש צורך בהוספה של איזשהו מוח שיגרום לחלונות לעלות כאשר לוחצים על האזעקה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...