Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כתבה מוואלה, לקרוא אותה ולבכות, מילה אחר מילה. 

לציין שהנאשם זוכה בגלל אכיפה בררנית ולא חסר אשמה, אבל שאר האשמים כלל לא נאשמו. הפרקליטות סגרה את החקירה. 

לשים דובדבן על הקצפת: הקצינה ששיקרה שהייתה בניסוי המצלמות, כעת גם נחקרת במח"ש על זיוף שעות עבודה. 

פשוט עצובה רמת השחיתות:

https://cars.walla.co.il/item/3798055

תיראו מופתעים.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חייב לומר שהכתבה שייכת לאופטופיק, לא עוסקת בתחבורה אלא במערכת אכיפת החוק.

כשלמרחב של מערכת החקירה והתביעה.

• רעיון גרוע 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הביטו נא על תמונת פרופילי, האין אני נראה מופתע? 

מרתיח, 

אני מנסה לרדת לעומקו של עניין בנוגע לאכיפה הבררנית. 

היה חשוד אחד בחשדות מאד ספציפיים. הוגש נגדו כתב אישום. איך זה אכיפה בררנית?

ציטוט

כרמית לא זוכה מחוסר אשמה - אשמתו כלל לא נדונה. פרקליטיו, עורכי הדין ירון קוסטליץ ושמחה אלבחרי טענו לאכיפה בררנית, כאשר רק נגדו הוגש כתב אישום בפרשה. 

יותר מזה. 

עוד יותר מרתיח אותי שהיה אמור להיות כתב אישום נוסף לחשודה נוספת. אבל מעניין, אופסי, זה ברח והתמסמס איכשהו. 

ציטוט

למרות שנציב תלונות הציבור, השופט דוד רוזן, קבע כי יש להדיח את פיליפסון מתפקידה ולפתוח נגדה בחקירה פלילית, היא לא הועמדה לדין. פיליפסון אמנם הודחה מתפקידה, אבל המשיכה לשרת במשטרה, ובתחילת השנה נחקרה במח"ש בחשד לדיווח כוזב על שעות עבודה, מרמה והפרת אמונים.

מעניין אם זכתה לגיבוי של השר הממונה. סתם תהיה הזוייה שכזו שעלתה לי. 

עוד יותר? כי יש לי. 

הנה. עוד יותר. 

לטענת צרת התחבורה, הגורם לתאונות פתאום!!!! הוא סמסים, ויש צורך מהותי בקנס של 10K ש"ח כדי לשמור על הבטיחות של כולנו. 

איפה כל מה שאמרה בעבר לגבי "המהירות הורגת"? מונח ליד "כפסע מהניצחון המוחלט", יהי זכרו ברוך? 

לא. 

זו לא המהירות. 

זה גם לא הסמסים. 

כל זה זה הסימפטום. 

המחלה? גם לא ההרוגים, תאמינו או לא. 

המחלה? זו לא מחלה בכלל בראיית משרד התחבורה. הצורך? מאד פשוט: לסחוט כסף מהנהגים, א;3 לא יכולה עוד לספק את הסחורה. אל תטעו לחשוב שמספר ההרוגים בכבישים הוא הטריגר. הוא לא. 

כסף. 

להאכיל את הקופה. 

"מקור תקציבי", תקראו לזה. 

זה הכל. השורה הראשונה וגם התחתונה. מבחינת משרד התחבורה כל הרוג הוא אובדן הכנסה ותו לא. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...