Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברה בביט למספר שגוי

פוסטים מומלצים

פורסם

שילמתי לבעל מקצוע בביט. למרות שבדקתי פעמיים, בסוף יצא שהמספר שגוי.

המספר שאליו נשלח הכסף לא מחובר לווטסאפ וההעברה עדיין (מאתמול) pending. אני מניח שהמספר גם לא מקושר לביט. אני יודע שלא ניתן לבטל העברות אבל מישהו יודע מה קורה אם ההעברה לא תאושר בימים הקרובים? לא מצאתי תשובה לשאלה הזו באתר שלהם.

לא מדובר בסכום שירושש אותי, אבל כמובן שהייתי מעדיף שיחזור אלי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

למעשה עד האישור מדובר בחסימת מסגרת אשראי, אם ההעברה לא נקלטת היא מתבטלת אחרי 3 ימים. תקבל הודעה על כך.

בעתיד אתה יכול לנסות להעדיף העברה בנקאית, המנגנון שם מאפשר לך לבדוק את עצמך יותר טוב, במספר החשבון יש ספרת ביקורת שמצמצמת מאוד את בכנת הקלדת מספר שגוי, ואאל״ט במקרה שאתה מוצא שגיאה מוקדם אפשר גם לבטל את ההעברה. אני נוהג כך עם לא מעט בעלי מקצוע, חלקם כבר יושבים בזיכרון של הבנק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

נכון.

אך שים לב כי ברגע בו מתחילה העסקה כרטיס הביט שלך מחוייב ורק לאחר 3 ימים ההעברה בטלה והכסף חוזר.

אני לא משאיר בכרטיס יתרה כך שבמקרה כזה מופיעה פעולת משיכה בכרטיס אשראי אשר יכולה לפגוע במסגרת האשראי.

עריכה:sperial הקדים אותי 

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
פורסם

מסגרת האשראי לא מדאיגה אותי. זה לא סכום גדול.

לפני 6 דקות, sperial כתב:

העברה בנקאית

אני מכיר את היתרונות, אבל זה יותר מסורבל וכשמדובר בסכומים קטנים אני מתעצל..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

רוב בעלי המקצוע שבהם נתקלתי לא מקבלים ביט אלא העברה בנקאית בלבד. ופעם שאתה מקליד את הנתונים הם נשמרים בחשבון לביקורים הבאים. כשמדובר בחשמלאי או אינסטלטור הם יחזרו 🥲. העוד דקה טירחה בשליחה שווה את היתרונות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע במה זה תלוי, אבל כמעט כל בעלי המקצוע שפגשתי בשנים האחרונות קיבלו תשלום בביט, ורק אחד מהם ביקש העברה בנקאית.

פורסם

גם אצלי רובם קיבלו ביט.

הקטע המעצבן הוא שאי אפשר להעתיק ולהדביק בצורה נוחה מספרי טלפון לתוך ביט. 

אחרת הכי נוח היה להתקשר למספר כדי לוודא שהוא נכון, ואז להעתיק ולהמנע משגיאות. לא ברור למה זה לא מתאפשר.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

את יכולה לבצע את ההדבקה באנשי הקשר ואז זה עובר אוטומטית לביט (ולואטסאפ ולכל מי שיש הרשאה). אבל זה מסרבל. מצד שני, הגיוני להכניס כל בעל מקצוע לאנשי הקשר עם תיוג, כך שתוכלי לחזור אליו כשתצטרכי, בעוד שבועיים או 5 שנים. לי יש, למשל, 5 שרברבים באנשי הקשר, עכשיו צריך רק לזכור במה מתמחה כל אחד.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

את יכולה לבצע את ההדבקה באנשי הקשר

מיותר. אחרי שמחייגים למישהו אפשר תמיד להוסיף אותו בקלות לאנשי הקשר.

המטרה היא להמנע מזה ולנסות להבין למה הדבקה לא מתאפשרת בביט. 

פורסם

כמו הרבה מוצרים שקופצים ומצליחים הם לא ממש קשובים לצרכן כי בדרך כלל אין להם תחליף זמין.

הם התחילו עם "איחסון יתרה" אצלהם במקום להעביר לחשבון הבנק כפי שהיה בעבר וממשיכים עם ממשק מחורבן לא נוח. מה שהייתי שמח הוא לדברים הבאים (ולא אכפת לי לשלם עליהם סכום סמלי)

-שירות זיהוי מספר (כמו ב TrueCaller)

-גישה נוחה לאנשי קשר

-תמיכה מובנת בחייגן כך שניתן להעביר לפי שיחה נכנסת/יוצאת.

-העברה בנגיעה בין הטלפונים, למשל כדי לתת טיפ במסעדה או להשתמש בטלפון ככרטיס חיוב.

-התממשקות נוחה דרך מחשב, אני שונא לקרוא נתונים (דף חיוב לדוגמה) או לעבוד (חיפוש תשלומים לפי טווח תאריכים) בממשק הקטן/לא נוח של הטלפון החכם.

פורסם
לפני 4 שעות, mikyl כתב:

לא יודע במה זה תלוי, אבל כמעט כל בעלי המקצוע שפגשתי בשנים האחרונות קיבלו תשלום בביט, ורק אחד מהם ביקש העברה בנקאית.

בשנה-שנתיים האחרונות לאחר שביט ופייבוקס הוסיפו מגבלת סכום שנתית בשימוש החינמי, יש בעלי מקצוע רבים שמעדיפים העברה בנקאית ולא לשלם עמלה לביט/פייבוקס

פורסם

הגבלת סכום ההעברות (בשני הכיוונים) קיימת מיומה הראשון של האפליקציה. הסכומים עלו בהדרגה.

@Haim_gds שירות זיהוי מספר - אני מסופק האם זה חוקי. אגב, האם המספר הנייד שלך מופיע ב-144 או שחסמת את האפשרות?

הגישה לאנשי הקשר הרשומים לא בעייתית. אבל אכן אין גישה לשיחות אחרונות.

העברה במגע - מסתבר שיש אפשרות לתשלום עם קריאת QR code. בסין כל קבצן משתמש ב-QR לקבלת נדבות. הבעיה היא שהגישה קצת נסתרת, בפאנל הבקרה צריך לפתוח את שלוש הנקודות. אבל מלצר יכול להדפיס דף עם הקוד כדי לבקש ולקבל טיפ.

• תוכן חדש...