Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

Neutrogena

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 6 שעות, גולדן191 כתב:

יש בסופר פארם נכון? בי פארם וכו'

תודה!

יש, אבל יותר יקר שם. אני קונה אריזה של שלישיה ב 20₪ בקרפור או שופרסל. בטח יש גם במקומות נוספים. 

• אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מעדכן שככל הנראה הבעיה הייתה שסבון הידיים שלי היה מהסוג הזול ביותר, אלה שקונים בנפח של 1.5 ליטר ברמי לוי ב-10 ש"ח, השתדרגתי לסבון ידיים של ד"ר פישר ואני חושב שזה יסגור את הסיפור, כי בחורף צריך סבון ידיים יותר איכותי ויותר מזין את העור בלחות וכאלה.

אני חושב שה- Eucerin מאמזון מספיק טוב, נראה איך מתקדם החורף.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

בעיקרון, כל קרם ידיים שמכיל אוריאה (UREA), יעשה את העבודה. חסרון עיקרי - מחיר גבוה. מומלץ לבדוק אופציה של קנייה מחו"ל.

אני אישית משתמש בפלקסיטול. למיטב זכרוני, גם Eucerin  טוב (בהנחה שאינני מתבלבל עם קרם אחר) אם כי פחות אהבתי אותו.

במקביל, שימוש בסבון גורם להורדת שכבת השומן על העור וזה אחד הגורמים ל"יובש" בעור. גם שימוש במים קרים (במיוחד בחורף), תורם לכך.

לגבי סבון, מומלץ להשתמש בסבון ידיים/ עור איכותי, כלומר סבון שמוסיפים לו חומרים מגינים שמפחיתים את ההשפעה על שכבת השומן של העור.

בנוסף, אחוז חומר פעיל בסבון - לא להגזים. גם משפיע על העור (סבוני כלים, וסבוני ידיים/ גוף שמיועדים לשימוש מסחרי הם בעייתיים מבחינת העור).

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, guya72 כתב:

לגבי סבון, מומלץ להשתמש בסבון ידיים/ עור איכותי, כלומר סבון שמוסיפים לו חומרים מגינים שמפחיתים את ההשפעה על שכבת השומן של העור.

כן לגמרי נראה שזה משפר, הסבון 1.5 ליטר של רמי לוי הוא הזול ביותר וכנראה מתאים רק לקיץ

יש ב Eucerin את המרכיב Urea אבל לא כותבים כמה אחוז מהסה"כ

פורסם
לפני 36 דקות, גולדן191 כתב:

יש ב Eucerin את המרכיב Urea אבל לא כותבים כמה אחוז מהסה"כ

בקרם ידיים יש 5% או 10%. יתכן ששינו את האריזה, אך ממה שאני זוכר מהעבר הרחוק - זה היה 10%.

אפשר לחפש את המוצר המדוייק בקישור המצ"ב - רשום כמה אחוז יש כל רכיב (בקישור זה מוכוון לאוריאה)

https://int.eucerin.com/our-research/ingredients/u/urea

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...