Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לברר טווח מחיר, הציעו לי טויטה פריוס 2017 יד ראשונה פרטית עם 170 אלף ק"מ, ב 65 אלך שקל.

הרכב טופל במורשה ובשנתיים האחרונות במוסך לא מורשה.

יש אחריות על הבטריה לשנה בטויטה.

האם המחיר סביר? יקר או זול?

כמו כן, שאלה עקרונית, אמר לי מוסניק שמתעסק עם טויטה שבדגם החדש יותר של הפריוס מ 2016 - 1017 והיל, יש סוג אחר של בטריה,

שכמעט ואינו נהרס, ולא הכרחי הביטוח עליו. האם משהו יש לו מידע על זה?

תודה.

פורסם

גלוש מהטלפון לאתר של לוי יצחק, וראה את המחירון שלו. זה מה שתקבל מהביטוח נכון להיום במקרה של טוטל לוס.

גלוש לאתר יד2 וראה כמה אחרים רוצים.

פורסם
לפני 22 שעות, מקצועי בלבד כתב:

אמר לי מוסניק שמתעסק עם טויטה שבדגם החדש יותר של הפריוס מ 2016 - 1017 והיל, יש סוג אחר של בטריה,

שכמעט ואינו נהרס, ולא הכרחי הביטוח עליו.

יש לי טויוטה שנת 2020. באחת הפעמים שהייתי במוסך (בין השאר בכדי לחדש ביטוח סוללה), בתור תוספת מוטיבציה, הראו לי חשבונית של מישהו שנאלץ לשלם על החלפת סוללה (לא היה לו ביטוח).

עלות של כ-10K-12K.

אז לשיקולך, אם אתה מוכן לקחת את הסיכון (גם אם סיכון קלוש) שאולי יום אחד הסוללה תשבוק חיים ותצטרך לשלם עלות מלאה. או מאידך, לשלם סכום מסויים כביטוח.

זה הכל ניהול סיכונים שלך. אותו מסכניק עלום, לא ישלם את עלות החלפת הסוללה במידה ויהיה צורך בכך.

פורסם

מחזיק בשני רכבים היברידיים:

פריוס 2008- הייתה מבוטחת 12 שנה, סוללה הלכה אחרי 13.5 שנים ו- 375000 ק"מ,  שילמתי 8700 מכיסי, הביטוח היה לשווא.

קורולה 2020- השנה ביטחתי לראשונה

תמיד מבטח, למרות שנראה שלא משתלם, לפחות במקרה שלי 

• אהבתי 1

נוסע בפריוס 2008

פורסם
לפני 27 דקות, spring כתב:

פריוס 2008- הייתה מבוטחת 12 שנה, סוללה הלכה אחרי 13.5 שנים ו- 375000 ק"מ,  שילמתי 8700 מכיסי, הביטוח היה לשווא.

תיקנת כי הנחת שהרכב יכול להגיע ל 500K ק"מ ומעלה, נכון?

נראה לי אלה מספרים שרק המנועים המוצלחים ביותר של BMW או מרצדס או טויוטה/ לקסוס יכולים להגיע, לדעתי עם פג'ו או משהו בסגנון אף אחד לא יתקן בסכום כזה עם 375K ק"מ. מספר מכובד ביותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 18.11.2025 בשעה 17:51, גולדן191 כתב:

תיקנת כי הנחת שהרכב יכול להגיע ל 500K ק"מ ומעלה, נכון?

נראה לי אלה מספרים שרק המנועים המוצלחים ביותר של BMW או מרצדס או טויוטה/ לקסוס יכולים להגיע, לדעתי עם פג'ו או משהו בסגנון אף אחד לא יתקן בסכום כזה עם 375K ק"מ. מספר מכובד ביותר.

והוא הגיע, היום הרכב עם 520K במצב מצוין.

אבל התשובה היא שלא ידעתי כמה יחזיק,  מבחינתי כשרכב מתקלקל אז מתקנים, גם אם מחיר התיקון יותר משווי הרכב.

• אהבתי 1

נוסע בפריוס 2008

פורסם
לפני 2 דקות, spring כתב:

מבחינתי כשרכב מתקלקל אז מתקנים, גם אם מחיר התיקון יותר משווי הרכב.

גם אם מדובר בפג'ו?! לא חושב שזו גישה בריאה עם מנוע כמו פרינס או עם פיורדרעק 😅

פורסם

בכל מקרה צריך לתקן, מגיע שלב שמבינים שזה מוגזם ואז מתפטרים ממנו. היו לי רכבים מסריחים בעבר שששקלתי לעבור בגללם לתחבורה ציבורית, אופל אסטרה, פולקסווגן פולו, פיאט פונטו, שסבלתי מהם לא מעט. 

נוסע בפריוס 2008

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...