Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב במצב נסיעה

תמונה של השבר תעזור

על פניו משאיר ללא תיקון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עצות טובות + מוסך הגון. חשוב מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי תמונות של השבר.

זה חלק מהבעייה שלי עם הרכב הזה... אסביר: 

אם הוא לא היה כל כך דאקינג נמוך מקדימה, לא הייתי בהכרח צריך את המוסך. הבעייה שאני לא יכול לדחוף את הראש מתחתיו, שלא לדבר על הידיים כדי לנסות לראות או לחוש מה קורה שם. חיסרון עצבני ביותר של הרכב מבחינתי, הבא שלי כבר לא יהיה פרייבט- נמאס לי מזה.

וזה לא רק השבר. 

הפגוש כבר ראה ימים יפים יותר, עוד מלפני שרכשתי את הרכב. ואני מודע לזה. ראיתי את זה במו עיני כשבחנתי אותו לפני הרכישה. חלק ממנו ברח מהתושבות, חלק נוסף ממנו (בקצה) קיבל שבר בפינה (איפה שכפי הנראה עבר הלחמה בעבר, לפי המוסכניק שלי). 

הסדק-שבר בפני עצמו לא היה מטריד אותי כל כך, הוא די "בקטנה". יחד עם כל השאר, אני כבר מוכן לעבור תיקון.

שאלה. 

יש "קומבינות" במוסכי פחחות? כמו שציינתי, אני חשב על לעשות כבר תיקונים גם למכות חנייה שיש לי בדלתות. הזהיר אותי המוסכניק שלי מאפשרויות של קומבינות לזה, כך שכל "מכה" תוכל להיחשב כמוקד ואז זה אומר עוד השתתפות עצמית או משהו כזה. 

יש בזה משהו? 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא ״משהו״ כך זה צריך להיות. ציינתי את זה בפוסט קודם בשרשור הזה. מבחינת חברת הביטוח כל אחרוע מחושב בנפרד. וגם אם תצליח לקמבן  משהו אתה עלול להשאר ללא ביטוח בשנה הבאה.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צודק הפחח

כל מוקד נזק הוא תביעה נפרדת

אתה יכול לעלות עם שני הגללים הקדמיים על מדרכה ואז תוכל לראות טוב יותר את הלמטה של הרכב 

• רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 30 דקות, ישה כתב:

אתה יכול לעלות עם שני הגללים הקדמיים על מדרכה ואז תוכל לראות טוב יותר את הלמטה של הרכב 

א- פליטת מקלדת אני מנחש. 

ב-לא ממש... כי הוא נמוך! :lol:

ראיתי היום את הלמטה במוסך, די והותר למה שהייתי צריך לראות. 

תודה, הבנתי, אתנהל בהתאם. 

נראה שאבקש הצעת מחיר נפרדת לתיקוני הדלתות, אם אני כבר ממילא בפחחייה, ואראה אם שווה לי להוסיף אי-אילו זוזים מכספי ולא מהביטוח כדי לקבל דלתות "נקיות" סוף סוף. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...