Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

האם ניתן לבטח את הרכב בביטוח פנסים, מראות ושמשות ללא מקיף?

זמן חידוש מגיע בקרוב ואני מעוניין לעשות חובה וג' בלבד...אבל רוצה גם שיהיה כיסוי על המראות, פנסים ושמשות...

שאלה נוספת...

דיווחתי מוקדם יותר השנה לחברת הביטוח שהמראה הצידית "נשברה" שבפועל הלך רק המנגנון החשמלי ובסוף התברר לי שבכלל לא היה לי ביטוח על מראות. הם רשמו את זה בתיק. בפועל המראה ללא שברים או סדקים אלא רק נדפק המנגון החשמלי. האם זה ימנע ממני לעשות ביטוח למראות (או למראה הזאת לפחות) בעתיד גם בחברות אחרות? הם משתפים בינהם את המאגר מידע?

ויזואלית המראה נראית תקינה לחלוטין, פשוט מסתובבת על הציר של עצמה...

פורסם

אתה יכולך לבקש - יש חברות שמוכנות להוסיף את הריידרים הללו גם לפוליסות של ביטוח צד ג'

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 4 שעות, Muchacho כתב:

זמן חידוש מגיע בקרוב ואני מעוניין לעשות חובה וג' בלבד...אבל רוצה גם שיהיה כיסוי על המראות, פנסים ושמשות...

מהניסיון שלי רוב החברות (אם לא כולן) מציעות את הכיסויים האלה אוטומטית כשמבטחים צד ג'. בדיוק חידשתי צד ג' על הפיאסטה, קיבלתי הרבה הצעות, ובכולן זה היה כלול (עם תוספת מחיר קטנה, כמובן). 

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

אחלה, מישהו כאן יודע לגבי זה שאם הם ידעו שדיווחתי על מראה אחת בעבר? (שבפועל היא תקינה, רק הציר שלה נשבר...)

פורסם

אני מפעיל בממוצע פעם בשנה את ההרחבה של הביטוח, (כל פעם על משהו אחר, גרירה / שמשה / פנס / מראה)

ומעולם לא ראיתי שהעלו לי את הפרמיה בעקבות כך, לפי המחירונים שאני מכיר מהשוק הפרטי הם מפסידים עלי בגדול.

(האמת היא שעל כל רכב צרפתי הם מפסידים בביטוח גרירה)

פורסם

אני גם עשיתי ביטוח פנסים ושמשה .

אך קח בחשבון שיש השתתפות עצמית על זה .

כך אצלי אולי אצל אחרים לא.

פורסם
בתאריך 5.11.2025 בשעה 13:52, Muchacho כתב:

דיווחתי מוקדם יותר השנה לחברת הביטוח שהמראה הצידית "נשברה" שבפועל הלך רק המנגנון החשמלי ובסוף התברר לי שבכלל לא היה לי ביטוח על מראות. הם רשמו את זה בתיק. בפועל המראה ללא שברים או סדקים אלא רק נדפק המנגון החשמלי. האם זה ימנע ממני לעשות ביטוח למראות (או למראה הזאת לפחות) בעתיד גם בחברות אחרות? הם משתפים בינהם את המאגר מידע?

התייעצות על הונאות לא בבית ספרנו. גם אם הן קטנות. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...