Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

אני מצרף לכאן בדיקה של רכב סוזוקי קרוסאובר שנת 2023 עם 65 אלף קילומטר שהכנסתי אותו היום בבוקר לבדיקה במכון קומפיוטסט באר שבע. אני אהיה יד ראשונה אחרי שהאוטו היה בליסינג חברה. (הרכב מסוכנות סוזוקי טרייד אין באר שבע)

מצרף לכאן את סיכום הבדיקות של הרכב וחשוב לי לדעת האם יש כאן ליקויים שהם רציניים (פגיעה בשלדה) או שהבדיקה נחשבת נקיה וטובה ומומלץ לקנות את הרכב הזה. (בסוכנות הבטיחו לטפל את הליקויים שעלו בבדיקה כמו החלפה גומיה). שאר הבדיקות היו בסדר גמור.

(הבוחן אמר לי בחדר עם הדוח שהרכב במצב טוב ואין חשש לתאונה ולכן משמעות נמוכה).

מחירון: 99600 אחרי שקלול (של יד וקילומטר)

מחיר מבוקש למכירה: 95000 שקלים חדשים.

אודה מאוד לעזרתכם והארות בנושא.

IMG_20250930_131926.jpg

פורסם

ניראה שהרכב פגע במשהו מלמטה, הרטיבות בגיר והמעיכה בגשר כולל באגזוז.

מה הפיתרון שלהם לזה? כי תיקון יכול להיות לא זול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בקריאה במחשב הרכב נמצאו קודי תקלה - מהם?

מבחינת תאונות, בנוסף למה שציין יוליאן, סימני תאונות הן מלפנים והן מאחור.

לרכב נסועה גבוהה מאוד, כ-30,000 ק״מ בשנה.

מה המחירון המשוקלל (אני מניח שיש ירידת ערך מהתאונות. כרכב ליסינג לא ברור האם עבר שמאות)? האם יש דוחות שמאי או דוח״ות תיקון התאונות?

מה אמר הבוחן בשיחת הסיכום?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לרכב יש קילומטר של פלוס 10 לשנה כי הרכב היה בליסינג של החברה.אני מאמין עם הנסיעות שלי ירוחם - דימונה של 18 ק"מ ביום אני יכול לאזן את הקילומטר.

המחירון המשוקלל עומד על 99600. הכנסנו כי הרכב היה בליסינג חברה וגם את הקילומטר שלו לטובת שקלול המחיר.(יצחק לוי)

תיקון התאונות נעשה על ידי סוכנות סוזוקי טרייד לפי דברי הסוכן הכל הוחלף במקורי.

הבוחן בסוף השיחה אמר כי מצב הרכב בסדר גמור גם מבחינת מנוע,גיר, בלמים והשלדה.

מרגיש לי שהמחיר המבוקש כרגע 95000 קצת גבוה לרכב כזה שלא מגיע הכי נקי.

תודה מראש.

פורסם

אני הייתי מוותר על הרכב. נסועה גבוהה. נראה שנשחט על ידי הנהגים בחברת הליסינג. קיבל מכה מלמטה. המחיר לא אטרקטיבי. אחרי שהחלטת להתמקד בדגם הזה מציע להמתין בסבלנות למציאת רכב שמור יותר שישרת אותך נאמנה. בהצלחה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מבין. אם הנסועה הייתה בפרטי ניחא. רואים שהרכב לא ננהג בתנאים רגועים וזאת בלשון המעטה. אגב, האם הבדיקה מטעמך? כי אם היא של הטרייד היא לא שווה את כל הדיון הזה.

פורסם

הרכב עבר תאונה אחת או יותר. היות שמקורו בליסינג לא ניתן לדעת היקף התיקונים לקבל דו''ח שמאי ולהעריך היקף ירידת ערך. אני לא מומחה, אבל הבדיקה נראית לי בדיקה שלא ראויה לרכב בן שנתיים (בלי להתייחס לנסועה הגבוהה). רכב לא קונים בלחץ. הייתי ממתין לרכב הבא. גמח''ט.

• רעיון טוב! 1
פורסם

רכב עם נסועה גבוהה, לפחות 2 מוקדי תאונה (יתכן שהיה סנדביץ׳ בתאונת שרשרת), אתה לא באמת יודע מה עבר עליו וסוכנות תיווך מציעה אותו ב-5% מתחת למחירון המשוקלל (ללא שקלול פורמלי של נזקי התאונות) - היה מוריד אותי מהרכב. למעשה, אם היה גילוי נאות, כלל לא הייתי לוקח לבדיקה ושורף מאות שקלים.

אם תוכל לקבל תיעוד של התאונות שיוכיח שאכן נזקים שטחיים בלבד יהיה אולי על מה לדבר, אבל צריך לתמחר את הנזקים.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי לוקח ב-85 ומטה, או עובר לרכב אחר. לא חסרים רכבים דומים עם פחות ק"מ או פשוט - בלי תאונות ומכות שונות. אני עשיתי 80k ק"מ בשנתיים האחרונות בלי תאונה (נסיעות לעבודה בעיקר), יש עוד הרבה נהגים שמסוגלים לכך מבלי למעוך את הרכב שלהם...

• אהבתי 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

הרכב סה"כ שנתיים על הכביש וכבר הוחלפו 2 פגושים, פנסים שבורים ומעיכות בלמטה.

נראה שעברו עליו חיים לא קלים וייתכן גם נסיעה לא עדינה בשטח.

מה שכנראה יתן אותותיו בהמשך החיים שלו.

שים לב לוודא מה זה התקלות בזכרון.

אני הייתי מוותר, זאת לא מציאה.

יש מספיק רכבים מהדגם הזה בשוק עם היסטוריה יותר טובה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 1.10.2025 בשעה 01:00, רני גלגלים כתב:

בסוכנות הבטיחו לטפל את הליקויים שעלו בבדיקה כמו החלפה גומיה). שאר הבדיקות היו בסדר גמור.

ממש תודה להם מעומק הלב על המוכנות להחלפת גומיה,פנסי ערפל שבורים,מעיכות באגזוז,רטיבות בגיר מה זה?נזילת שמן?תקלות מחשב,מה זה?הם כאילו מתעלמים מהמכות שהרכב עבר בשיקלול המחיר,אני באופן אישי

הייתי מחכה להזדמנות אחרת,זה בסדר שבטרייד אין הסיפור של הרכישה יוצא יותר יקר,אבל עם כל הכבוד גם לזה יש גבול.

פורסם

לדעתי כדאי לוותר על הרכב הזה.. 

הוחלפו - כנף קדמית , דלת תא מטען אחורית , פגושים קדמי ואחורי
 מעיכות בתומכי (גשר !!) אזי סביר כי הוחלף גם רדיאטור קדמי.
+ מעיכות במשולשים קדמיים תחתונים  (צריך לבדוק כיוון פרונט והתכנסות גלגלים קדמיים.)
+ מעיכות באגזוז + רטיבות סימני נזילה בממסרה האוטומטית + מעיכות בגג + לבדוק תקלות רשומות במחשב.

בנוסף - ק"מ מאוד גבוה לרכב בין שנתיים.. ומחיר שלא מתחשב בכל הנזקים ברכב.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...