Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חי רוב הזמן בחול ושם אני קונה באמאזון מיכלי R143A למילוי באוטו. הבאתי עכשיו לארץ את הקונקטור ויצאתי מנקודת הנחה שאסור להביא מיכל כזה במזוודה או איתי למטוס. איפה קונים מיכל כזה בארץ? חייגתי ל5-6 תוצאות בגוגל ולאף אחד מהם יש. לאחד יש מיכל של 13 קילו שעולה 800 שח. מישהו מכיר אתר או חנות באיזור הצפון שתמכור דבר כזה?

פורסם
לפני 3 דקות, אלעדית כתב:

זה לא משהו שצריך למלא כל הזמן

מציע שתאתר את הדליפה ותסתום אותה

יכול להיות שאתה צודק אבל אני צריך למלא כעת (הרכב שלי ישן מאוד) ולפי הניסיון שלי בחול זה עוזר והפעולה הזו זולה מהירה וקלה

פורסם

יש לי בלון 13 קילו של R134a, אם אתה מגיע לאיזור המרכז תוכל למלא מהבלון שלי, בהנחה  ואתה יודע לבצע את הפעולה הזו.

ללא תשלום כמובן.

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

יש לי בלון 13 קילו של R134a, אם אתה מגיע לאיזור המרכז תוכל למלא מהבלון שלי, בהנחה  ואתה יודע לבצע את הפעולה הזו.

ללא תשלום כמובן.

הצעה מדהימה! המון תודה! אני מחיפה והרכב הוא יותר לנסיעות עירוניות (פאביה) אז לא ממש יוצא משם. אבל מאוד מאוד מעריך! אפילו בתשלום :)

פורסם

נסה את. דרעי מזגנים. אולי ישתלם לך. למלא אצלו. הם עוסקים במיזוג לרכב.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

זה באמת מרגיז שאי אפשר להשיג בארץ מיכל קטן.

אחד הדברים היחידים שאני הולך בשבילו למוסך הוא למלא גז אחרי שאני עושה תיקון במערכת המיזוג.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לא מצאתי שם עם משלוח לארץ.

אני בספק אם יצליח דרך חברת שילוח. האם הזמנת בפועל?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מודה בטעות

שכחתי להחזיר כתובת בחזרה מחו"ל. לא ניתן להזמין מגרמניה

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני שעתיים, amosbmw כתב:

זה באמת מרגיז שאי אפשר להשיג בארץ מיכל קטן.

אחד הדברים היחידים שאני הולך בשבילו למוסך הוא למלא גז אחרי שאני עושה תיקון במערכת המיזוג.

אתה גם מוזמן להשתמש בבלון שיש לי.

אבל, למילוי מערכת ריקה אחר תיקון, בלון קרר בלבד לא מספיק. 

צריך בנוסף גם סעפת שעונים, משאבת וואקום ומשקל לבלונם (או לקמבן משהו שיאפשר לראות שאתה מכניס את הכמות הנכונה לפי משקל) ורצוי גם להוסיף שמן מדחסים כמה גרמים במקום מה שיצא עם הדליפה ועם החלק שהוחלף. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...