Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
קניתי יונדאי אקסנט 1.6 2023 עם 9500 קמ (רכב חדש לא נסעו הרבה)!!!!! בדקתי כל כך הרבה והבנתי שהרכב נוסע לליטר אזור 14 קמ, לא אשלה את עצמי תארתי שיהיו שינוים באזור 2-4 קמ לליטר... אבל ברצינות הרכב שלי נוסע 5.5 קמ לליטר דלק!!! הרכב חדש, אין נורות דולקות, אין עשן שחור או עשן מוגזם בכלל, כל האוטו עדיין ריק כי הוא חדש (אין עומס), נוסעת לבד, נוסעת רגוע, אויר בגלגלים תקין..
בבקשה אשמח לעזרה, כי הכסף שלי נשפך!!
פורסם

במזג אוויר הזה, עיר, פקקים, מזגן על מהירות גבוהה ונסיעות קצרות, גם 5.5 קילומטרים לליטר זו צריכה הגיונית.

תבדקי בנסיעה רצופה 100 ק"מ מחוץ לעיר. 

תדלוק עד שמגיע לפתח המיכל.

נסיעה 100 ק"מ מחוץ לעיר כביש פתוח מהירות קבועה. 

תדלוק עד שמגיע לפתח המיכל. 

תראי כמה נצרך. 

• אהבתי 1

פורסם

מילאתי מיכל מלא בערך 38 ליטר כבר פעמיים מאז קניית הרכב ונסעתי 220 קמ בערך...

הנסיעה שלי מאוד רגועה

לפני זה היה לי שברלוט קרוז 2012 בחיים לא הגיע עם כל המינוסים שלה לדבר הזה.. לא הגיוני

140 קמ עברו נשאר פחות מחצי טנק

17537795313678958258140385463033.jpg

פורסם (נערך)

לפי התצוגה, על פני כמעט 13 שעות של מנוע עובד, המהירות הממוצעת עומדת על 10 קמ"ש.

זה מתקשר מאוד למה שבוקי כתב. האם את מרבה לשבת ברכב עם מנוע מונע ומזגן במצב עצירה? האם הנסיעות קצרות מאוד?

ובנוסף, האם בתמונה הרכב כבר אחרי נסיעה מספקת כדי לחמם את הרכב? מד הטמפ' נראה מעט נמוך אולי (לא בטוח איך ברכב שלך ספציפית) ויכול אולי להעיד על בעיה. האם המד מגיע יותר קרוב לאמצע?

וכאמור, בצעי בדיקה יותר מדויקת כפי שהומלץ (יכול להיות גם ע"פ מרחק גדול יותר). לא בערך ולא נדמה לי.

בנוסף, הייתי מבצע איפוס לכל המדדים בתצוגה ונותן להם קצת זמן להתאזן ולבדוק שוב מה הם (כולל אחרים שאפשר לגלול ביניהם כנראה) מראים בהשוואה למדידה הנ"ל.

האם כשהיתה לך הקרוז, נסעת בדיוק באותו תוואי דרך ואופי נסיעות?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

הנסיעות שלי הם עירוניות לא יושבת הרבה ברכב מותנע סתם

לגבי המד צילמתי איך שהתנעתי את הרכב כעת זה כמעט באמצע ומאוזן

גם לגבי הקרוז אחד לאחד אותו דבר אותם נסיעות ופחות דלק ) הקרוז צורך יותר דלק שוקל יותר ועם כל זאת הוא עשה בערך אחד ל8-9(

פורסם

בנסיעות עירוניות קצרות מאד של 2-3 ק"מ שרוב זמן הנסיעה זה עמידה במקום עם מזגן חזק , בשילוב של חום כבד בחוץ,  זה תמיד ייתן נתוני צריכה מופקעים ולא הגיוניים.

נסיעה משולבת שכוללת בינעירוני של לפחות 8-9 ק"מ תתן תוצאה מייצגת יותר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...