Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, 

אוקטביה vrs משופרת שהיא גם מכונית מסלול לכל דבר. מושב בודד, כלוב התהפכות, מנוע אחר לגמרי, כמובן בולמים ובלמים גם כן. אני לא יודע בדיוק את כל ההבדלים, אלא רק שהיא מכונית הארדקור למירוצים שנבנתה למסלול והקשר בינה לבין vrs שקונים בסוכנות די אפסי.

המחיר 200 יורו לשתי הקפות (כ-5 דקות לעגלה כמוני). 

או

i30 n סטוק. חצי שעה במסלול (כ-12 הקפות). 170 יורו. 

נשמע לי קל שאופציה ב'. מצד שני מאוד מדגדג לנסות מכונית שנבנתה למסלול. זה משהו קיצוני שעוד לא חוויתי. 

תאורטית יכול לעשות גם וגם אך נאמר לי ע"י שירות הלקוחות שלא בטוח שיהיה מקום פנוי לגם וגם (עמוס ביום היחיד שיש לי זמן). הם יבררו ויחזרו אליי בשני. 

הניסיון שלי מסתכם בכמה עשרות ימי מסלול בארץ עם הדרכות פה ושם, לא מעבר. נהג בינוני מינוס על המסלול. מחפש בעיקר את החויה החד פעמית. 

חושש ששתי הקפות בלבד ישאירו בעיקר טעם של עוד. 

מאמין שהיונדאי תהיה מספיק טובה כדי שהמגבלות אחרי 30 דקות רצופות עדיין יהיו אני ולא היא. זו הנחה סבירה?  

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

לנהג חובבן כמו רובנו יהיה יותר כיף עם הרכב המקורי(היונדאי).

לפני 38 דקות, ניקו פ. כתב:

מנוע אחר לגמרי, כמובן בולמים ובלמים גם כן. אני ל

אני דווקא מעריך שהמנוע בסקודה די סטוק. בטח תוכנה סטייג' 1 כזה.

כל המסביב זה מה שמעניין ושמתעסקים בו בפרויקט מסלול שכזה בד"כ.

עריכה אחרונה על ידי אליה

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• אחראי פורום
פורסם

יונדאי.

במצב של מספר הקפות זהה הייתי הולך על הסקודה, אבל פי 6 הקפות בפחות כסף ועל רכב שבעצמו מהנה ועם מגבלות גבוהות - נו בריינר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שתי הקפות על הסקודה אתה תרגיש שפרשת לפני השיא כי ייקח לך קצת זמן ללמוד את הרכב

אני לי נסיון ברכבים ספורטיביים אבל זה מה שהייתי עושה במקומך בגלל הסיבה הזאת 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הצמיגים עוד לא חמים אפילו ב2 הקפות.

אלא אם כן זה הקפות בנורבורגרינג.

פורסם

תמיד היונדאי, זמן חשוב יותר מרגע, וזה לא שאף אחת מהן זה משהו פנומנלי. אני מאמין שהסקודה יותר מגניבה בתיאוריה מבפועל, וב2 הקפות לא תספיק להינות ורק יישאר טעם של עוד 

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני מאוד נהנתי מ i30n ובטוח שאתה מה i20. לאן הזמן פה פקטור יותר חשוב לדעתי.

• אהבתי 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...