Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

המשפחה התרחבה ויש צורך להחליף רכב.

אנחנו מחפשים רכב שיוכל לאכלס מאחורה שני כיסאות בטיחות ומבוגר שיוכל לשבת ביניהם. כיסא אחד כרגע עם isofix והשני לא.

כמו כן אנחנו מעדיפים שלא יהיה ג'יפ אלא סדאן (רק העדפה, אם לא אפשרי אז נלך על ג'יפ)

חשבנו אולי קיה ספורטז או יונדאי טוסון מספיק רחבות אבל הבנתי שלא. ראיתי גם המלצות על סיטרואן c5 איירקרוס

התקציב הוא עד 110000 ש"ח. כמובן שחשובה מאוד הבטיחות וגם החיסכון והאמינות.

תודה רבה לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי Saphisto
פורסם

ככה- איזופיקס גורם להרחקת המושב מהדלת. לא טוב לך.

כסאות זה זול להחליף. הרבה יותר מרכב. 

אתה חושב שמבוגר יצליח להיכנס באמצע? מבוגר ממש רזה וקטן? כי אחרת הקונפיגורציה היחידה שלך זה כסא בצד ורק עם חגורה, כסא באמצע ורק עם חגורה , ונוסע בצד.

אז דבר ראשון -

עדיף בלי איזופיקס ועם חגורה. זה מוביל אותך לכסאות אמריקאיים.

דבר שני - בלי איזופיקס קשיח (שזה מוט שיוצא מהכסא אחורה),, זה הולך ונפוץ ונדמה לי שזה חלק מאיזה תקן אירופאי.

אז אתה צריך איזופיקס רגיל. כלומר כיסא עם חגורה שיש עליה מחבר איזופיקס.

הלאה - אין כמעט רכבים עם 3 איזופיקס. הלאה 2 - רכב עם 3 כסאות זהים בשורה שנייה, יתן ייתרון.

רכב עם 3 כסאות על מסילות יצן עוד יתרון גדול כי אפשר יהיה לשחק עם הכסאות קצת כדי להתאים את הכסאות בטיחות טוב יותר.

לדעתי במחיר זביר סיטרואן C4 ספייס משהו וC5 איירקרוס זה האופציות היחידות בערך. חושב שיש לשציהן אפשר

• רעיון טוב! 2
פורסם

יש שרשור דומה אך לא זהה תוכל לקבל ממנו תובנות.

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 4 שעות, KipodYam כתב:

ככה- איזופיקס גורם להרחקת המושב מהדלת. לא טוב לך.

כסאות זה זול להחליף. הרבה יותר מרכב. 

אתה חושב שמבוגר יצליח להיכנס באמצע? מבוגר ממש רזה וקטן? כי אחרת הקונפיגורציה היחידה שלך זה כסא בצד ורק עם חגורה, כסא באמצע ורק עם חגורה , ונוסע בצד.

אז דבר ראשון -

עדיף בלי איזופיקס ועם חגורה. זה מוביל אותך לכסאות אמריקאיים.

דבר שני - בלי איזופיקס קשיח (שזה מוט שיוצא מהכסא אחורה),, זה הולך ונפוץ ונדמה לי שזה חלק מאיזה תקן אירופאי.

אז אתה צריך איזופיקס רגיל. כלומר כיסא עם חגורה שיש עליה מחבר איזופיקס.

הלאה - אין כמעט רכבים עם 3 איזופיקס. הלאה 2 - רכב עם 3 כסאות זהים בשורה שנייה, יתן ייתרון.

רכב עם 3 כסאות על מסילות יצן עוד יתרון גדול כי אפשר יהיה לשחק עם הכסאות קצת כדי להתאים את הכסאות בטיחות טוב יותר.

לדעתי במחיר זביר סיטרואן C4 ספייס משהו וC5 איירקרוס זה האופציות היחידות בערך. חושב שיש לשציהן אפשר

היי תודה על התשובה.

אצלי אני צריך isofix אחד, כי השני בלי. אז בעיקרון צריך שיהיה מספיק מקום ביניהם כדי שמבוגר יישב באמצע

לפני כשעה, llaavvii כתב:

טויוטה קאמרי - רחבה אמינה, לא ג'יפון וסאדן...

יש המלצה על שנים מסוימות? מחלות שצריך לשים לב אליהן בקנייה?

לפני שעתיים, borsood כתב:

יש שרשור דומה אך לא זהה תוכל לקבל ממנו תובנות.

תודה רבה, אבדוק!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 11.6.2025 בשעה 14:29, llaavvii כתב:

ביטוחים יקרים מאוד

המליצו לי על סקודה אוקטביה וסובארו פורסטר גם.

יש דברים מסוימים שצריך להיזהר/לחפש ברכב? כמו נפח מנוע וכו?

עריכה אחרונה על ידי Saphisto
פורסם
לפני שעתיים, Saphisto כתב:

המליצו לי על סקודה אוקטביה וסובארו פורסטר גם.

יש דברים מסוימים שצריך להיזהר/לחפש ברכב? כמו נפח מנוע וכו?

סקודה אוקטביה רחבה, אבל לא מספיק בשביל מה שאתה מחפש, אני אישית על סופרב שרחבה עוד יותר מהאוקטביה וגם בה לא יכנס מבוגר בין 2 כסאות סטנדרטים. אגב לרכב יש תעלת הינע גדולה באמצע ומי שיושב שם צריך לשבת בפיסוק שפותח עוד יותר את האגן שלו.

לפניה היתה לי אינסיגניה דור 2, היא רחבה ומרווחת עוד יותר, גם לה יש תעלת הינע ברגלי המושב האמצעי אבל גם שם אני לא בטוח כמה נוח יהיה לנוסע במושב האמצעי. בכל מקרה זה לא רכב שהייתי ממהר להמליץ עליו.

ממליץ לך מראש לחפש רכב 7 מושבים, הילדים יגדלו, מושב בחטיחות יהפוך לבוסטר עם גב, ואז תגלה שלא רוחב המסעד הוא מה שמשנה אלא רוחב הכתפיים וברוב הבוסטרים עם גב הכתפיים רחבות עוד יותר מהכסאות בטיחות, ובמושב האמצעי אולי יכנס תחת של מבוגר אבל הכתפיים לא יכנסו בין המושבי גב של הבוסטר.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 9.7.2025 בשעה 13:48, Roycohen1979 כתב:

סקודה אוקטביה רחבה, אבל לא מספיק בשביל מה שאתה מחפש, אני אישית על סופרב שרחבה עוד יותר מהאוקטביה וגם בה לא יכנס מבוגר בין 2 כסאות סטנדרטים. אגב לרכב יש תעלת הינע גדולה באמצע ומי שיושב שם צריך לשבת בפיסוק שפותח עוד יותר את האגן שלו.

לפניה היתה לי אינסיגניה דור 2, היא רחבה ומרווחת עוד יותר, גם לה יש תעלת הינע ברגלי המושב האמצעי אבל גם שם אני לא בטוח כמה נוח יהיה לנוסע במושב האמצעי. בכל מקרה זה לא רכב שהייתי ממהר להמליץ עליו.

ממליץ לך מראש לחפש רכב 7 מושבים, הילדים יגדלו, מושב בחטיחות יהפוך לבוסטר עם גב, ואז תגלה שלא רוחב המסעד הוא מה שמשנה אלא רוחב הכתפיים וברוב הבוסטרים עם גב הכתפיים רחבות עוד יותר מהכסאות בטיחות, ובמושב האמצעי אולי יכנס תחת של מבוגר אבל הכתפיים לא יכנסו בין המושבי גב של הבוסטר.

תודה על התובנות.

העניין של המבוגר באמצע הוא שעכשיו יש ילד תינוק, בן חודש.

ורק בנסיעות ארוכות אנחנו רוצים שמישהו יישב מאחורה עם שני הילדים.

לפני 22 שעות, Skunk_Ride כתב:

תבדוק הונדה CRV, אצלי יש כיסא בצד אחד, בוסטר  בצד שני ומקום מכובד למבוגר באמצע

אבדוק. ראיתי שיש כמה מנועים. יש משהו ספציפי שיותר כדאי?

פורסם
בתאריך 10.7.2025 בשעה 22:13, Saphisto כתב:

תודה על התובנות.

העניין של המבוגר באמצע הוא שעכשיו יש ילד תינוק, בן חודש.

ורק בנסיעות ארוכות אנחנו רוצים שמישהו יישב מאחורה עם שני הילדים.

אבדוק. ראיתי שיש כמה מנועים. יש משהו ספציפי שיותר כדאי?

אצלי זה מנוע אטמוספרי 2.0 שעושה את העבודה אם כי קצת עצלן למי שאוהב האצות מהירות, מוניטין אמינות גבוה ביותר. יודע שדגמים יותר חדשים מגיעים עם 1.5 טורבו, אין לי ניסיון איתו

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...