Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, yuval1111 כתב:

ממליץ על צרעה.

גם איכותיים,

אני עם כיסא של צרעה השני שלי, ופעם שניה שאני מאוכזב.

גלגלים מתפרקים עם הזמן.

בוכנת גובה נתקעה אצלי בשניהם, בקודם הייתה מאבדת גובה לאט לאט, בנוכחי סתם תקועה. יורד, אבל עולה רק בכוח.

משענות ידיים נסדקות, והקרעים צובטים את הזרוע.

ריפוד שהיה בהתחלה מאוד נוח, נדחס ומחייב לשים עליו כרית או שמיכה.

ובכלל אחרי 3-4 שנים מרגיש משהו שכבר רצוי להוריד לרחוב...

ראיתי לא מזמן כיסא דומה בד"ר גב, אבל אני לא בטוח  שהוא באיכות טובה יותר.

ממשיך לעקוב כאן בתקווה להמלצה על משהו איכותי במחיר סביר, עד 1500 בערך.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 8 שעות, Be roo כתב:

אז אתה מנסה לומר שחברה שמוכרת כיסא רגיל לגמרי ב-4000 שקל, מספקת עילוי ב-8000 שקל?

חד וחלק כן. ויש סיבה למה העיצוב הזה שיצא לפני 30 שנה הוא בערך הסטנדרט במקומות עבודה גדולים בטק ואחד הכיסאות עם העיצוב הכי מועתק בעולם. יש לו מתחרים , הם באותו טווח מחיר.

לפני 8 שעות, Be roo כתב:

מה הסוד? מה יש שם שעוד 4000 שקל נוספים עושים את ההבדל והופך אותו לכיסא מדהים?

אני לא מהנדס כיסאות כן ? יכול רק להסביר מחוויה - זה אחד מהכיסאות היחידים שאני יכול לשבת עליהם 8-9 שעות ביום כמעט רצוף ולקום עם 0 כאבי גב לאורך שנים. שאני יכול לכוונן בקלות למה שנוח לי ומאפשר גם מנגנון נדנוד ממש ממש טוב (אבל ממש!)

כמו כן - זה אחד הכיסאות היחידים שאני מכיר אנשים שמחזיקים ב ד י ו ק את אותו הכיסא מסוף שנות ה90 ללא שום בעיה , מקסימום החלפה של חלק בלאי אחד או שתיים - לרוב בחינם מהחברה.

לפני 8 שעות, Be roo כתב:

ונניח וזה נכון, והאארון הוא יצירת מופת של הנדסה אנושית, מה בדיוק מצדיק את המחיר?

הדברים שכתבתי למעלה - buy once cry once. הייתי מחליף / מעביר כיסאות כל שנתיים שלוש לכיסאות שהיו לי לפני - וזה היה עוד בתקופה שלא עבדתי אקסקלוסיבית מהבית. אשתי כנ״ל. מאז שיש לנו את הסטילקייס ליפ ואת האארון - אין לנו שום צורך / רצון בזה ועכשיו שנינו משתמשים בהם פי 4-5 יותר מאשר בכיסאות קודמים שהיו לנו והיו מתבלים בשימוש קל משמעותית.

כמובן - מצדיק זה אנקדוטלי כן ? 

לפני 8 שעות, Be roo כתב:

ונניח שמוצדק, למה הבסיסי שלהם עולה עדיין אלפי שקלים?

תראה את התגובה שלי שהשוותה לרכבים קודם. אתה משווה דגם כניסה בסיסי לדגם שהוא הטופ של הטופ - ביצרן שהוא מראש לא ממתג את עצמו ואת השירות שלו לרמת כניסה / משתמש ביתי אלא כלי עבודה מקצועי.

האם זה משתלם / נחוץ לכולם ? לא , בדיוק כמו שאנשים יקנו ראטצ׳ט מסידרה בסיסית של קראפטסמן לדוגמא ולא סנאפ און.

אבל כנס למוסך מקצועי -> ותראה שהכלים הם של סנאפ און.

בשבילי זה כלי עבודה.

במאמר מוסגר אבל - 8000 ש״ח לכיסא זה הזיה , וגם המחיר בארה״ב התעופף לו פלאים לעומת מה שהוא היה לפני 5-6 שנים וגם אני קניתי מחודש (ממקום שמחדש אותם על באמת , כבר כתבתי על זה בפורום. מפעל שזה כל מה שהוא עושה ועל הדרך גם קיבל להיות נציג של סטילקייס לזה - https://crandalloffice.com) - בקטע הזה אתה לא תמצא אותי מתווכח.

המחירים לחדשים הם מאוד יקרים ולא הגיוניים לרוב האנשים. וגם לי - אם הייתי צריך לקנות עכשיו אחד חדש, לגמרי הייתי מתלבט מה לעשות (או מחפש דיל. לדוגמא הם היו 25-30% פחות בסייל האחרון בארה״ב)

לפני 8 שעות, David32 כתב:

מה אני מקבל מכיסא יקר?

מה שכתבתי למעלה - עיצוב מוכח שתקום גם אחרי פי 2-3 זמן מזה ותרגיש אותו הדבר , אחריות ל12 שנה (והרבה פעמים מעבר - לפחות בארה״ב) על באמת וכיסא מאוד עמיד … מאוד. (ואתה תראה את זה בחיקויים שהרשת שלהם מתחילה לאבד צורה אחרי שנתיים , ואז הבוכנה מתחילה לזייף אחרי 3 , הכיוונונים של הידיות כבר לא מה שהיו בהתחלה וכו)

יש הרבה מוצרים שנמכרים על הייפ, עיצוב , או מותג והם ריקים מתוכן.

זה לדעתי לא אחד מהם.

האם זו התמורה הכי טובה לכסף ? לא.

האם המוצר עצמו מעולה וכמה רמות מעל הזולים ? בהחלט. לדעתי

והחוויה מעלי (שזהה לחלוטין למה שהיה לי עם צרעה) זה בדיוק זה.

היה לי 3 כיסאות שלהם לאורך השנים (בעיקר כסטודנט וקצת אחרי לפני שעזבנו את הארץ) - כולם גמרו תוך שנתיים שלוש.

• מעניין 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 59 דקות, Liviur כתב:

במאמר מוסגר אבל - 8000 ש״ח לכיסא זה הזיה

8360 ליתר דיוק  😊

לפני 3 שעות, BoazB11 כתב:

בוכנת גובה נתקעה אצלי בשניהם, בקודם הייתה מאבדת גובה לאט לאט, בנוכחי סתם תקועה. יורד, אבל עולה רק בכוח.

משענות ידיים נסדקות, והקרעים צובטים את הזרוע.

בדיוק אותו דבר קרה לי בכיסא שהיה טופ שלהם לאותה תקופה. משענות ידיים הלכו אחרי קצת יותר משנה, בוכנה אחרי 3 או 4. אומנם הכל נתן להחלפה, אבל זה לא בחינם.

פורסם
לפני כשעה, Liviur כתב:

עיצוב מוכח שתקום גם אחרי פי 2-3 זמן מזה ותרגיש אותו הדבר

כן אוקיי.

אבל אתה מרגיש לא טוב אחרי שמונה+ שעות ישיבה רצופה כי אתה לא אמור לשבת כול כך הרבה.

לטעמי זה פתרון לא נכון לבעיה. השרירים ושאר הגוף שלך, ישתנה בגלל הישיבה הזאת באותה הצורה גם אם הכיסא יקר.

מה שכן, אם הוא באמת שורד הרבה יותר, גם 8000 זה לא כזה נורא.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

תודה על ההמלצות חברים, בשרשורים קודמים היו כמה המלצות על דר גב ואישית אני לא מחבב אותם בלשון המעטה, וגם הלינקים היו שבורים.

בשרשור הזה באו החבר'ה מאמריקה עם ההמלצות המפוצצות שגרמו לי להידלק ואז ראיתי 8.4 אלף שח, ואני מאוד קל לשכנוע בבזבוז יתר, אבל יש גבול 🥲

אולי אם ייצא לי להגיע למרכז אלך לחנות הפיזית של ווקסמן ואחפש דגם מתקדם יותר? מישהו ניסה?

בתאריך 10.6.2025 בשעה 09:53, David32 כתב:

כן אוקיי.

אבל אתה מרגיש לא טוב אחרי שמונה+ שעות ישיבה רצופה כי אתה לא אמור לשבת כול כך הרבה.

לטעמי זה פתרון לא נכון לבעיה. השרירים ושאר הגוף שלך, ישתנה בגלל הישיבה הזאת באותה הצורה גם אם הכיסא יקר.

מה שכן, אם הוא באמת שורד הרבה יותר, גם 8000 זה לא כזה נורא.

תראה, אני גם לפעמים הייתי מעל 100 קילו והF15 המזדקן שלי (נראה לי עשור פלוס) עלה 600 שח והחזיק בצורה מטורפת, לפחות 8 שעות ביום, רק הידיות פה ושם עייפות אבל החזיק מלא. לא בטוח שיש יחס ישר בין המחיר לכמה שהוא שורד, תלוי בייצרן בעיקר. 

פורסם
לפני 38 דקות, Liviur כתב:

אם נחזיק לך 5 שנים והיה לך נח - קנה עוד אחד כזה 

אתה יודע, זה כמו שהפונטו שהייתה לי החזיקה לי (בערך, החזיקה בלי דשבורד פעיל) חח רציתי להתפנק קצת, ובזמן האחרון הוא ממש מכאיב, אני לא יודע אם זה מהגיל שלו או מהגיל שלי.
בכל מקרה, מרגיש לי ש2,000 לא מספיק לקפיצת מדרגה.. חבל

פורסם

אם הכיסא נח לך ומחזיק לך 5 שנים ועולה את המחיר הזה -> קנה אחד ושים תזכורת להחליף עוד 4 וחצי שנים.

עוד אופציה שאני מצאתי יחסית נוחה בקטגוריה שלרוב היא הייפ וכיסאות סינים זולים (תבדוק אם זמין בארץ) -> SecretLab Titan. לקנות את הבד שלהם - לא את הדמוי עור!

כן מזהיר מראש - הם לא עמידים כמו שאר האופציות שציינתי פה. הם עולים בארה״ב סביב ה500 דולר.

יש לי כמה חברים בסדר גודל שלך שמשתמשים בהם וגם מרוצים (מינוס הבלאי בריפוד אחרי כמה שנים).

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

אין לי הרבה ניסיון במותגים וגם לי אין תקציב לכיסאות של משכורת חודשית, אני גם מחפש משהו עד כ1500 שקל שחס ושלום לא יהיה מעור מלאכותי שמתקלף לאחר מס' שנים וממש לא מתחבר לכיסאות הגיימנג הפשוטות.

בעבודה יצא לי לשבת על הכסא של CORSAIR האפור מבד שאשכרה הרגיש מוצק ואיכותי שאני חושב לקנות(יש גם גירסה של רייזר עם תמיכה בגב תחתון אבל הוא יקר יותר אם אני לא טועה).

לפני מס' חודשים קיבלנו כסאות חדשים בעבודה עם מושב וגב מרשת שממש מרגיש לי נוח ואין לי תלונות(יושב מעל 9 שעות ביום).

אין לי מידע לגבי עמידות לשנים ארוכות אך לפחות בכמעט חצי שנה שאנחנו יושבים עליהם לא הרגשתי שהרשת נהייתה רפויה והכסא אכן מרגיש כמו חדש וגם האחרים מרוצים.

זה הכסא:
https://www.bug.co.il/brand/miracase/mwms200/black/gray
אם מישהו מעוניין ונימצא באיזור יש מגוון כיסאות בחנות התצוגה של בנדא בהרצליה שאפשר ליקפוץ ולנסות(אינני מנסה לקדם מכירה ולא מקבל דבר, רק משתף את תחושת הגב שלי 😁).
נ.ב: שוקל כ85KG אם זה משנה.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אל הCelle הייתי מוותר. (אני שם בצד שהם לא נראים מדהים ממה שבתמונה)

זה כיסא לא להיט שלהם (לדעתי). המירה2 בסגנון ומוצלח משמעותית.

Then dying is forgetting

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

@Liviur שכנעת אותי לחזור לחפש בווקסמן חח

פשוט בא לי להשתדרג קצת

ראיתי את זה

https://shop.waxman.co.il/product/כסא-vista-h-עם-משענת-ראש-בגוון-שחור-בסיס-שחור/

ונראה מבטיח, רק ש -
1. שוב אין אופציה לשחק בין הגב לתחתית, כלומר אין ביניהם רווח, לא מבין למה בכסאות היקרים אין את האופציה הזאת
2. אין עליו שום מידע ברשת, לא מצאתי ביקורת או מישהו עם ניסיון.. ופ"ת קצת רחוקה לי :(

בתאריך 13.6.2025 בשעה 20:26, Michazzz כתב:

יש בפייסבוק הצעות מעניינות - שווה לחפש שם

image.thumb.png.6c0fdcde2ac30ae1e3ca2fe2de22c635.png

רובן רחוקות לי לצערי אבל זה בהחלט מעניין.. אני חייב להתחיל להבין יותר במרקט הזה

פורסם

שווה לנסות את גט קומפי, הם נותנים 30 ימים נסיון, והם עומדים בזה, החזרתי להם כסא שלא היה לי נוח.

הם גם זמינים לשאלות ונותנים יעוץ אדיב והמלצות לפי הצרכים.

https://getcomfy.co.il/שאלות-ותשובות/?_gl=1*noeryb*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwsZPDBhBWEiwADuO6yycoSl-kQe84d9BUQiYbtL8pNZH3Um23v7nX3z-eY05PbGrL2Z2v2xoCokwQAvD_BwE&gbraid=0AAAAAoOuSfnlNjiLb6Ep-qZNby3nw9Tkt

• תוכן חדש...