Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

יש פה עוד קציצות כורסא שעובדים מהבית ויושבים כל היום במחשב?
אני יודע שהכי חשוב זה לעשות ספורט, לקום מדי פעם אבל בכל זאת חייב כסא נורמאלי, אני עם F15 של ווקסמן כבר עשור בערך, היום התיישבתי עם הרגל על הכסא ואכלתי מכה מאחד הברגים במושב חח, זה הקש ששבר את גב הגמל.

אני באזור ה 100 קילו, 1.80,  מחפש כיסא מומלץ, מעדיף לא לעבור את ה 2,000 שח אבל אם אין ברירה נשלם יותר, למישהו יש המלצה?

* ניסיתי את הSHIOO M57 משהו כזה אם אני לא טועה, הדגם היקר שלהם שעולה 1,200 בערך, לא היה לי נוח בשיט, הרשת הציקה לי ולא היה משחק בגובה המשענת גב וזה הטריף אותי 

מצד שני אחלה יבואן, באו אחרי שבוע לקחו את הכסא בלי לשאול שאלות עם זיכוי מלא!

פורסם

חפש את עצמות הישיבה, ונסה לשים כמה שיותר משקל עליהן (הנטיה ההרסנית היא סיבוב אגן לאחור ואז המשקל יותר על עצם הסאקרום). יעשה לך הרבה יותר מכל כסא שתבחר.

זה רלבנטי גם לבחירת כסא מכיוון שיש צורות מושבים שמעודדים ישיבה על עצמות הישיבה, ויש כאלה שלהיפך

• מעניין 1
פורסם

אני כבר 5 שנים עם steelcase series 1

מאוד מרוצה, הכיסא הכי נח שהיה לי בפער.

לא יודע כמה מוכרים אותו היום בארץ..

יום טוב גם לך

פורסם

כמו שנכתב - יש שרשור כיסאות גדול וחופר :)

משהו חשוב לציין - שבגודל שלך - כדאי לך לשקול כיסא שיש לו גם גדלים ולא One size fits all.

יש לי חבר שקצת יותר גבוהה ממך אבל סביב אותו משקל ואחרי בזבוז כסף אינסופי סיים עם הרמן מילר אארון כמו שהוזכר למעלה -> במידה הגדולה! וזה היה מבחינתו game changer.

(לי יש גם אחד כזה וגם סטילקייס שגם הוזכרו - אבל דגם אחר - Leap  - שניהם מעולים! אבל משמעותית מעל התקציב)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שולחן עמידה (מתכוונן), לזוז יותר. זה לפני כיסא. שום כיסא פלא לא יעזור לעובדה שאתה יושב שמונה שעות ברצף כול יום.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 שעות, היו זמני בומבה כתב:

זה רלבנטי גם לבחירת כסא מכיוון שיש צורות מושבים שמעודדים ישיבה על עצמות הישיבה, ויש כאלה שלהיפך

הייתי מוסיף גם, לבחור כסא שמאפשר ישיבה with different poses

כאמור, יש כסאות שממש מכווינים ישיבה רובצת, ואז גם אם אתה רוצה לנסות לשבת קצת יותר זקוף לקצת, זה לא אפשרי

הגיוון בתנוחות ישיבה שונות גם יעזור לך המון

פורסם
לפני 12 שעות, Liviur כתב:

(לי יש גם אחד כזה וגם סטילקייס שגם הוזכרו - אבל דגם אחר - Leap  - שניהם מעולים! אבל משמעותית מעל התקציב)

גם לי יש ליפ, מאוד מרוצה, אבל הוא הרבה מעל התקציב של פות"ש. וגם לפחות כשאני קניתי לא היה קל להשיג אותו בארץ - היה אפשר רק לקחת אותו ישר מהמחסן של היבואן ורק במפרט אחד, אבל עברו כמה שנים, אולי זה השתנה.

• רעיון טוב! 1

"ai motoare capul doare"

פורסם

אחרי מעל שנתיים עם הרמן מילר SAYL במשרד, וצר לי, לא ברור לי איזו הצדקה יש להוציא 4000 שח על כיסא.

אין בו שום דבר מיוחד. לא המציאו את הגלגל מחדש.

נכון, יש לו הרבה אפשרויות כיוון (כולל עומק המושב, מאוד חשוב לגבוהים), אבל הוא לא היחיד בשוק שמציע את זה.

חשבתי שאולי עמידות החומרים טובה מהרגיל, ממש לא. הכסאות במשרד סובלים בדיוק מאותו בלאי כמו כל כיסא אחר (בעיר משענות יד וידיות כיוון)

אז לא לקנות את הכי זול במבצע ב-150 שח, אבל התקציב של פות"ש לגמרי מספק כדי למצוא משהו איכותי ותומך, עם אפשרויות כיוון רבות.

פורסם
לפני 2 דקות, Be roo כתב:

אחרי מעל שנתיים עם הרמן מילר SAYL במשרד, וצר לי, לא ברור לי איזו הצדקה יש להוציא 4000 שח על כיסא.

מדברים פה על דגמים מאוד שונים מהSayl שהוא אחד הכיסאות הפשוטים שלהם (אגב - מעדיף את המירה לגמריי אם כבר דגמי כניסה של הרמן מילר).

זה כמו לדבר על BMW 318 והניסיון שלך איתה כשבשאר השרשור מדברים על M5 - אם משליכים לעולם הרכב.

לפני 3 דקות, Be roo כתב:

חשבתי שאולי עמידות החומרים טובה מהרגיל, ממש לא. הכסאות במשרד סובלים בדיוק מאותו בלאי כמו כל כיסא אחר (בעיר משענות יד וידיות כיוון)

פה בה אחד היתרונות האמיתיים - 12 שנות אחריות בלי אותיות קטנות. מה שכן - זה לגמרי כיסא שמיוצר רק ללקוחות מוסדיים בערך שקונים המון כאלו -> בחצי מהמחירון לצרכן פרטי + חוזה תחזוקה on site.

הסייל לא שווה 4000 , מסכים לגמרי , גם לא 2000

ועדיין - הקשר בין לדבר עליו לAeron הוא דיי מקרי.

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Liviur כתב:

מדברים פה על דגמים מאוד שונים מהSayl שהוא אחד הכיסאות הפשוטים שלהם (אגב - מעדיף את המירה לגמריי אם כבר דגמי כניסה של הרמן מילר).

אז אתה מנסה לומר שחברה שמוכרת כיסא רגיל לגמרי ב-4000 שקל, מספקת עילוי ב-8000 שקל?

מה הסוד? מה יש שם שעוד 4000 שקל נוספים עושים את ההבדל והופך אותו לכיסא מדהים?

ונניח וזה נכון, והאארון הוא יצירת מופת של הנדסה אנושית, מה בדיוק מצדיק את המחיר? ונניח שמוצדק, למה הבסיסי שלהם עולה עדיין אלפי שקלים?

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני 15 דקות, Liviur כתב:

אם משליכים לעולם הרכב.

ואם מחזירים חזרה, מה אני מקבל בכיסא כזה? (אגב, אני מסתכל ויש המון יד2 בפחות מחצי מחיר מחנות שהיא בסדר)

בכלליות אני מנסה להבין מה אני מקבל בכיסא יקר יקר. אני יושב על כיסא במשרד משהו כמו 3~ שעות ביום (תלוי בכמויות הישיבות ואיפה הן), מה אני מקבל אקסטרא?

כי בשולחן עמידה/מתכוונן, אני יודע מה אני מקבל אקסטרא, וזה שווה את זה, וזה שינוי משמעותי ב 300-600$ (תלוי מנגנון וגודל ובלה בלה). מה אני מקבל מכיסא יקר?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...