Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעבר הרחוק היה מקובל להשאיר את הרכב (שממנו לוקחים זרם) דלוק על מנת לשמור על עוצמת הבטריה בחיבור לרכב אחר

האם כיום (עקב ריבוי מערכות מחשב ברכבים המודרניים ) יש צורך להשאיר את המנוע דולק כמו פעם או לא להדליק את הרכב ובכך ״לשמור״ על רכיבים רגישים שכעת מנותקים ?

תודה מראש 

עריכה אחרונה על ידי new here
פורסם

היה לי שכן שנאלץ להחליףֶמחשב ניהול מנוע אחרי שתרם כוח להתנעת רכב אחר. מדובר בקורולה 2005 די חדשה ובעלים מקצוען בתחום הרכב.

ההמלצה היא להחזיק בוסטר התנעה. פותר את בעיית ההגנה על מחשב הרכב.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

היה לי שכן שנאלץ להחליףֶמחשב ניהול מנוע אחרי שתרם כוח להתנעת רכב אחר. מדובר בקורולה 2005 די חדשה ובעלים מקצוען בתחום הרכב.

ההמלצה היא להחזיק בוסטר התנעה. פותר את בעיית ההגנה על מחשב הרכב.

תודה במקרה שלי חיברתי כבלים לבטריה בכדי להפעיל קומפרסור מנפח צמיג. ( כבל הקומפרסור לא היה ארוך מספיק לגלגל הבעייתי נאלצתי להשתמש ברכב אחר שהתקרב לגלגל הזה

פורסם

לרוב אם המצבר של הנתרם לא פרוק לגמרי אפשר להניע אפי' ברכב מכובה, רכב מונע או לעלות סל"ד ברכב התורם זה במקרה של מצבר גמור לגמרי

מצטרף לדעה של sperial מכיר יותר מידי אנשים שדפקו את המחשב רכב בגלל שנתנו כבלים.

פורסם (נערך)

ניתן לתרום רק עם רכב כבוי ואין שום בעיה להניע רכב כך. כמו שאמרו כבר לפני יכול לדפוק מערכות שונות כשהרכב דלוק. ברגע שהרכב הנתרם מניע, יש לך מצב שבו 2 אלטרנטורים חולקים קו מתח אחד עם 2 מצברים, מערכות ויסות זרם (שבחלק מהרכבים נשלטות ע"י המחשב עצמו), ורכיבים שרגישים לקפיצות מתח ונחשולי מתח. עדיף להמנע.

עריכה אחרונה על ידי נירו72
פורסם

כיום כשבוסטר התנעה הפך למוצר זמין וזול, עדיך לקנות בוסטר ולהחזיק ברכב ולא להשתמש בכללים בכלל. אלא אם כן ממש חייבים ואין שום אפשרות אחרת. 

אם בכל זאת כבלים, הרכב התורם כבוי, מפתח בכיס של בעל הרכב, רק בן אדם אחד, זה שיותר טכני ומבין מבצע חיבור כבלים בשתי המכוניות ולא "אתה אצלך, אני אצלי". 

• אהבתי 2

• פיתרון
פורסם

הפעלת המנוע היא כדי למנוע התרוקנות של המצבר. יחד עם זאת, לא בטוח שהאלטרנטור יפיק זרם מספק כדי למנוע זאת לחלוטין בסרק.

אם המצבר תקין ואתה מפעיל את הקומפרסור לזמן קצר, סביר שלא תהיה בעיה.

לגבי התנעת רכב אחר, למרות שאני גם תומך ברכישת בוסטר (ואם אין לך, רכוש לך. ישנם מספר שרשורי התייעצויות בנושא), לרוב בספר הרכב יהיה רשום מה ואיך לבצע.

כך למשל מתוך ספר אחד הרכבים שברשותך או שהיו ברשותך, לפי היסטוריית ההודעות שלך, לקסוס IS300H:

image.thumb.png.efb2fc4793a173af893d204296633841.png

פורסם
לפני 22 דקות, Tom_22 כתב:

הפעלת המנוע היא כדי למנוע התרוקנות של המצבר. יחד עם זאת, לא בטוח שהאלטרנטור יפיק זרם מספק כדי למנוע זאת לחלוטין בסרק.

אם המצבר תקין ואתה מפעיל את הקומפרסור לזמן קצר, סביר שלא תהיה בעיה.

לגבי התנעת רכב אחר, למרות שאני גם תומך ברכישת בוסטר (ואם אין לך, רכוש לך. ישנם מספר שרשורי התייעצויות בנושא), לרוב בספר הרכב יהיה רשום מה ואיך לבצע.

כך למשל מתוך ספר אחד הרכבים שברשותך או שהיו ברשותך, לפי היסטוריית ההודעות שלך, לקסוס IS300H:

image.thumb.png.efb2fc4793a173af893d204296633841.png

תודה רבה !

פורסם (נערך)

יש מצב שאני צריך את הקומפרסור ל15-10 דקות רצוף ואפילו יותר. הצריכה המקסימלית שלו היא 45ah. בלי לחשוב, אני משאיר רכב מונע, בסרק. עוד לא נתקלתי בבעיות אבל גרמתם לי לחשוב. מצבר ah80.

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...