Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

צריך לעזור לקרובת משפחה, יש לה מכונת לק ג'ל (נפלתי כשראיתי את המחיר) ומוכרים לה פילטר אוויר ב90 שקל, יותר מלרכב חח 

יש למישהו מושג איך אפשר למצוא כזה אצל הסינים \ אמזון במידות האלו בדיוק? https://www.goodlak.co.il/product/פילטר-לשואב-השולחני-ulka/
בנוסף, יש לכם המלצות למסיכות טובות? כרגע היא משתמש במסכות קורונה מעפנות כאלה, אני בעד KN95, כדאי? 

תודה רבה

פורסם

תגדיל את התמונה באתר. רשום על דופן המסנן את המונח לחיפוש ואת מספר הדגם....:rofl:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

לקח לי מעט זמן לאתר, אך הצלחתי.

ת'כלס, אני לא מאמין שזה יהיה אפקטיבי, אך אני את שלי עשיתי... :-)

https://www.osh.org.il/heb/articles/article,2/

בהנחה שיש שיוף של הציפורניים (שבבים נשאפים למערכת הנשימה), אז לגבי מסיכת פנים > גם אני בעד N95.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, RG1 כתב:

אני בעד KN95

שים לב שKN95 זה סטנדרט סיני.

ממליץ ללכת על סטנדרט אמריקאי מתאים. N95 אני לא בטוח שיתאים. 

כמו כן באתר הרשמי של החברה ulka יש רשימה די ענקית של אתרים שמוכרים בכל הארצות, האתר הרשמי בישראל הוא הלינק שהבאת.

אם מישהו מתכנן לצאת לטיול בקרוב אני ממליץ לעשות משלוח למלון אולי יצא יותר זול.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...