Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים יקרים

פונה אליכם בייאוש בעקבות בעיה שיש לי ברכב

שברולט ספארק 2015 ידנית, קניתי אותה לפני כשנה. הרכב במצב כללי דיי טוב למעט בעיה שלא הצלחתי למצוא לה פתרון

ההגה נמצא בהטייה של לפחות כ 5 מעלות שמאלה, זאת אומרת שכדי לנסוע ישר ההגה תמיד יהיה בזווית שמאלה. 

הלכתי לכיוון פרונט ב 2 מכוני טסטים מספר פעמים- ווידאו כי ההגה ברכב ישר ולפי זה כיילו וכיוונו. הבעיה לא נפתרה. 

ניגשתי למוסך מורשה שברולט- בהגיעי לשם מנהל המוסך שם את הרכב על פלטה שמודדת זווית, סיבב כמה דברים באיזור הגלגל והזווית בהגה תוקנה. לאחר כמספר שבועות הזווית חזרה

ניגשתי שוב למכון טסט שיכוון, הוא ראה שיש חוסר איזון, סידר את האיזון ושוב נוצר פער גדול יותר של זווית שמאלה של 5-10 מעלות

אני מיואש לחלוטין. אשמח אם מישהו ישפוך לי אור מה יכולה להיות התקלה? למה לאחר שכיוונו את ההגה במכון פרונט ההגה בזווית עדיין?

תודה

פורסם

מכיר מישהו שהיה לו משהו כזה ובסוף עשו לו את הכיוון הגה עם רכב מונע כי כשהוא היה מניע אחרי הכיוון ההגה היה זז קצת

לא יודע מה היתה הבעיה שם אבל זה עזר לו

פורסם
לפני שעה, MRCOHENN כתב:

, קניתי אותה לפני כשנה

גלגל ההגה נטה שמאלה עוד אצל הבעלים הקודם ? האם החלפת בשנה שהרכב בבעלותך חלקי פרונט/מתלים(תפוחי הגה/מסרק הגה/זרועות)?

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, Camaro 92 כתב:

גלגל ההגה נטה שמאלה עוד אצל הבעלים הקודם ? האם החלפת בשנה שהרכב בבעלותך חלקי פרונט/מתלים(תפוחי הגה/מסרק הגה/זרועות)?

האמת שאני לא זוכר אם זה היה ככה כשקניתי..

החליפו לי לדעתי משולשים.. אבל מאז הייתי פעמיים בכיוון פרונט

לפני שעה, Camaro 92 כתב:

יכול להיות שאתה צריך בסהכ ״מירכוז גלגל הגה״, כלומר שליפת גלגל ההגה עצמו ממקומו ויישורו. זה ניתן לביצוע גם במוסך רגיל וגם במכון פרונט

אתה מתכוון לפרק את ההגה עצמו מתוך הרכב ולהזיז ימינה? ניסתי, אבל זה לא אפשרי כי להגה יש שן גדולה שהוא מתחבר רק לפיה ואי אפשר להזיז ימינה שמאלה. 

עריכה אחרונה על ידי MRCOHENN
פורסם

ספארק 15 = הגה הידראולי, של פעם, עם "משקל", ותחושה טובה מהכביש.

זה אחד הפיצ'רים הכי שווים באוטו הזה😃

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...