Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,
יש לי כיום סקודה סיטיגו, ואני שוקל להשתדרג לרכב שמתאים יותר למשפחה.
שמים לב שצריכת הדלק של רכבים  (משנת 2021 ) לא מרשימה במיוחד — רובם סביב 1:15, שזה פחות ממה שהסיטיגו שלי עושה היום (בערך 1:19).
חשבתי על יונדאי איוניק היברידית, אבל מהשנים 2021 היא די יקרה( וגם כל היברידית אחרת ) וגם לקראת סוף האחריות של על הסוללה.

במהלך החיפוש נתקלתי בקיה ספורטאז' דיזל 2021, שלפי אתר אוטו עושה סביב 1:18, והמחיר ביד2 נע בין 80–90 אלף ש"ח.
מה דעתכם על הרכב הזה?

דברים שצריך לדעת לפני שרוכשים רכב דיזל? 
יש לכם המלצות לרכב שמתאים למשפחה צעירה, חסכוני בדלק ובמחיר סביר?

פורסם (נערך)

חייבים ג'יפון?

אם לא, טויוטה אוריס היברידית האצ'בק / סטיישן תענה על הדרישות.

גם יונדאי איוניק.

ג'יפון - יונדאי קונה / קיה נירו היברידית.

אל תקנה ספורטאז' דיזל, בגלל הגיר הרובוטי ( לא כל כך אמין ויקר לתיקון).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 3 שעות, Daniel12009 כתב:

שמים לב שצריכת הדלק של רכבים  (משנת 2021 ) לא מרשימה במיוחד — רובם סביב 1:15, שזה פחות ממה שהסיטיגו שלי עושה היום (בערך 1:19).

יש לכם המלצות לרכב שמתאים למשפחה צעירה, חסכוני בדלק ובמחיר סביר?

ההמלצה הראשונה היא להעריך עד כמה חשוב החסכון בדלק. זה משמעותי רק בנסועה גבוהה.

נניח אתה עושה 20,000 ק"מ בשנה.

הפער בין רכב שעושה 1:19 ל רכב שעושה 1:15 זה כ 280 ליטר בשנה. לקחתי את המספרים שנתת. זה קצת יותר מ 2000 ש"ח בשנה.

בקיצור זה לא סכום שבשבילו צריך להתאמץ לרכב דיזל או היברידי. כי המאמץ הזה עולה כסף או שמצריך פשרה בשנתון/ק"מ/מצב רכב וכו.

בדוק האם אתה נותן משקל יתר לסוגיה. זו תופעה נפוצה אצל הרבה קונים

• אהבתי 2
פורסם

תציין כמה ק"מ אתה עושה בשנה ותוואי נסיעה.

אני יכול להניח שמכיוון שאתה היום נוהג בסיטיגו אז רב הנסועה שלך אינה בינעירונית / כביש מהיר.

בנסועה עירונית הדיזל חסכוני בערך כמו בנזין לא תקבל מזה שום חסכון ויהיה בלאי מוגבר למצמדים בגיר שעלות תיקונם מגיע בקלות ל5 ספרות.

אם אתה בכל זאת מתעקש על היברידית קיה נירו יכולה להתאים למשפחה קטנה.

פורסם
לפני 7 שעות, razi_pazi כתב:

ההמלצה הראשונה היא להעריך עד כמה חשוב החסכון בדלק. זה משמעותי רק בנסועה גבוהה.

נניח אתה עושה 20,000 ק"מ בשנה.

הפער בין רכב שעושה 1:19 ל רכב שעושה 1:15 זה כ 280 ליטר בשנה. לקחתי את המספרים שנתת. זה קצת יותר מ 2000 ש"ח בשנה.

בקיצור זה לא סכום שבשבילו צריך להתאמץ לרכב דיזל או היברידי. כי המאמץ הזה עולה כסף או שמצריך פשרה בשנתון/ק"מ/מצב רכב וכו.

בדוק האם אתה נותן משקל יתר לסוגיה. זו תופעה נפוצה אצל הרבה קונים

היי, 

תודה, עשית לי קצת סדר בראש, המספרים שהצגת דיי מדויקים. באמת הפער במחיר של הייבריד לא שווה את המאמץ. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...