Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 16.3.2025 בשעה 16:28, Shakedgti כתב:

מניסיון בחוץ ומטעויות שאני עשיתי ולמדתי על בשרי 

אל תתעסק עם תוכנות מדף.

אני הייתי שוקל ללכת לעשות אצל מקס טיונינג מנוע/גיר 

אני גם מתעניין קצת בתחום ורוצה להבין אם זה כיוון שכדאי ללכת אליו... 

איך עובד כל העניין של הטיונינג ביחס לאחריות? אין מה לחשוב על זה כשמדובר ברכב באחריות חברה או שיש אפשרויות? 

ובכללי יכולות להיות בעיות לעבור טסט שהולכים לכיוון הזה?

אני מניח שסטייג 1 שזה רק תכנה לא אמורה לעשות בעיה בטסט, אבל אם מתחילים להחליף רכיבים במנוע/טורבו איך מעבירים?(צריך איזה מר חבר מבפנים או שזה יותר פשוט מזה)? 

בתאריך 16.3.2025 בשעה 22:36, zaf כתב:

לקבוצת VAG יש תוכנות אמינות ומוכחות שלא שוברות את המנוע.

התוכנה שבמרבית המקרים מומלצת בקבוצת בעלי רכבי סיאט/קופרה למשל היא revo אצל פול בוסט. 

אל תתפתה לטיונרים שמגיעים עד הבית והימנע מתכנת pcp, שזה פיתוח ישראלי. 

מקס מצויין, אבל אתה עם מנוע צנוע, אצל מקס ״יצאו לך העיניים״ עם רכבים שמגיעים לשם להוספת מאות כוחת סוס 😜 

מבחינת שדרוג אצל מקס עבור אוקטביה rs, כמה זה משמעותי מבחינת כ"ס ואיך זה לדעתך מבחינת הסיכון שזה מוסיף למנוע/גיר? 

אגב, אם רוצים לשפר קצת את רמת הרעש(לא ברמה של להעיר את השכונה, אלא להוסיף קצת ריגוש), יש אפשרות להוסיף אגזוז עם פרפר חשמלי שפותחים כשרוצים יותר רעש וסוגרים בדיילי? 

שאלה אחרונה:) איך זה עובד עם רכב חדש יחסית מהחברה? לא לגעת ולחכות שתיגמר האחריות? 

פורסם

לכל המומחים פה..

מה לגבי צ'יפ זה אחרת הבנתי זה התקנה של שקע תקע וזה ללא עקבות..

האם זה אמין?

ואלו חברות נותנות את המוצר הכי שלם?

אני התעניינתי לגבי חברת gan האמת לא הרבה מכירים ולכן אין לי שום משוב ממישהו שהתקין מהארץ..

פורסם
בתאריך 17.3.2025 בשעה 23:23, ch28566 כתב:

המקסימום שיצרנים עושים בין שתי גרסאות הספק כאלו זה יחס דחיסה שונה וזה לא עולה ליצרן אפילו לא עוד שקל אחד.

יחס דחיסה שונה זה הבדל מהותי ולא היתי כ"כ נחרץ שזה לא עולה ליצרן אפילו לא עוד שקל אחד...

לכל דבר יש עלויות, וכמובן גם לשינוי מבני שכזה. 

רק יחס דחיסה שונה שנוצר דרך שינוי תוכנתי (כמו שינוי זמן הצתה) לא עולה כנראה כסף, אבל נפוץ לשנות פיזית גורמים שמשפיעים על יחס הדחיסה - ולזה יש עלויות ייצור. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...