Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא מחשב ABS

Toffy1616

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לייבא מחשב ABS מחול לגולף 2015, המקט הספציפי שאני רוצה לא קיים בארץ ככה שהאופציה היחידה היא לייבא מחול.

החלק הוא משומש, ורציתי לדעת מה צפוי לי במכס? יש אפשרות להקל על עצמי איכשהו ולהגיד למוכר לרשום משהו אחר?

תודה רבה!

פורסם

אם ייבדק, כנראה שלא יאושר.

במשלוח רגיל יותר סיכוי שלא ייבדק.

השאלה היא מה האלטרנטיבות.

גם משומש לא קיים בארץ? בפירוקיות בדקת?

אם תקנה חדש מחו"ל, אמור להיות רק מע"מ. אבל כן יש עמלות לא קטנות. אישור משרד התחבורה וכו'.

פורסם

למה שלא יאושר? בגלל שזה משומש?

המטרה היא שדרוג של המערכת הקיימת, המערכת הקיימת עובדת מעולה אבל אני עושה התקנה שדורשת החלפה של המחשב.

והמקט הספציפי הזה הוא היחיד שתומך בכל התקנה שאתקין ברכב ויותקן על הרכב "Plug and play".

יש בארץ מחשבים דומים אבל שגם לא תומכים בהכל וגם עולים סכומים לא הגיוניים יחסית לחול.

פורסם

כן בגלל שזה משומש.

אתה יכול לנסות לשלול את זה אבל זה מה שזכור לי מהפורום.

במקרה הזה גם חדש יכול להיות יהיה יותר מורכב.

אולי יש כאן מישהו שיוכל לתת לך תשובה יותר ברורה.

פורסם

יש מבצע התעללות באזרחים עכשיו במכס ובדואר.

במצבים מסוימים עדיף לעשות סופ"ש בחו"ל ולחזור עם הפריט בתיק.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם אני במקומך, מאתר את החלק הספציפי המדויק שאני צריך, מתקשר לרביב חיאק שעוסק בייבוא רכבים וחלפים מחו"ל ומבקש ממנו סיוע. בתשלום כמובן. 

כבר נעזרתי בו בעבר והשירות והאחריות היו ברמה הגבוהה ביותר. 

רביב 054-6111592

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

יש מבצע התעללות באזרחים עכשיו במכס ובדואר.

במצבים מסוימים עדיף לעשות סופ"ש בחו"ל ולחזור עם הפריט בתיק.

זה בעיקר בדואר ישראל

בר למשל עושים פחות צרות 

פורסם
לפני 10 שעות, discoTD5 כתב:

אם אני במקומך, מאתר את החלק הספציפי המדויק שאני צריך, מתקשר לרביב חיאק שעוסק בייבוא רכבים וחלפים מחו"ל ומבקש ממנו סיוע. בתשלום כמובן. 

כבר נעזרתי בו בעבר והשירות והאחריות היו ברמה הגבוהה ביותר. 

רביב 054-6111592

לא חוקי לייבא מחשב משומש כזה, ומטומטם מי שיתעסק עם זה. האופציה החוקית היחידה ליבוא היא רק מחשב חדש שמתאים רשמית לרכב.

פורסם (נערך)

תודה רבה על כל התגובות!

אז אני מבין שכרגע האופציות שלי זה או לקנות חדש או לנסות את מזלי ולשים את זה במזוודה כשאני בחו"ל חחחח(למרות שגם זה לא נראה שיעבוד)?

עריכה אחרונה על ידי Toffy1616
פורסם

אם אינני טועה במקרה שלך נראה שמחשב ה-ABS, נמצא ביחד עם המשאבה - מק"ט לדוגמא 5Q0614517LBEF

אם כן ומכיוון שלא תוכל לדעת באמת מה מצב המשאבה, אני חושב שלא כדאי לך להתעסק עם חלק משומש מכיוון שמדובר בחלק בטיחותי.

VW Golf Mk7 ABS Unit with Contol Filled & Vented 5Q0614517LBEF New Genuine part - Picture 1 of 4

פורסם
לפני 22 שעות, tan tan כתב:

למה שלא יעבור?

במזוודה? זה משהו שעובד בדרך כלל? כי זאת אופציה שאני שוקל, גם ככה המוצר עולה בחול סביבות ה100 שקל

לפני כשעה, fusion-x כתב:

אם אינני טועה במקרה שלך נראה שמחשב ה-ABS, נמצא ביחד עם המשאבה - מק"ט לדוגמא 5Q0614517LBEF

אם כן ומכיוון שלא תוכל לדעת באמת מה מצב המשאבה, אני חושב שלא כדאי לך להתעסק עם חלק משומש מכיוון שמדובר בחלק בטיחותי.

VW Golf Mk7 ABS Unit with Contol Filled & Vented 5Q0614517LBEF New Genuine part - Picture 1 of 4

השאלה אם זה חלק בטיחותי, למה בארץ כן יש מלא כאלה משומשים למכירה אבל אסור לייבא, זה בדיוק אותו חלק.

כמובן שעדיף חדש אבל ההבדל בסכומים הופך את זה ללא שווה, חדש עולה רק המוצר סביבות ה2000 יורו ועוד לא דיברנו על להכניס אותו לארץ ולשלם לבן אדם להתקין.

פורסם

אני מניח שזה קשור בחוקי הייבוא של חלפים לרכב.

לא ניסיתי לייבא חלק כזה אז אין לי מושג אם ייעצר או לא.

בארץ יש הרבה משומשים, כי זה כמו שאתה יכול למכור ביד2 פנסים או כל מיני חלקים ואף אחד לא אוכף אם יש להם תו תקן, בעוד שאם תנסה לייבא אותם מחו"ל ללא תקן הם ייעצרו במכס.

כן, ראיתי שחדש עולה סביב 2000$.

איזו התקנה אתה עושה שדורשת שדרוג של החלק הזה ?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...