Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא מחשב ABS

Toffy1616

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כן אבל זו עדיין התנהלות מוזרה כי זה בדיוק אותו חלק רק שהגיע ממקום אחר בעולם.

המחשב הנוכחי ישן מדי ולא תומך בבקרת שיוט אדפטיבית, התראה ביציאה מהחנייה או המערכת חנייה אוטומטית החדשה PLA 3.0, כולם מחייבים שדרוג של המחשב למחשב מדגם חדש יותר כדי שלרכב תהיה את האופציה לבלום.

עם המחירים של המחשבים האלה בחול זה היה נראה כמו פרוייקט נחמד אבל לא נראה שזה יהיה המצב

עריכה אחרונה על ידי Toffy1616
פורסם

תתייעץ עם הדר מ Hi-Led שעושה פרוייקטים של Retrofit ברכבי הקונצרן, בנוגע להאם זה אפשרי ומה העלויות אצלו וכו'.

יש לו עמוד בפייסבוק, הוא עושה דברים יפים.

פורסם

אני מכיר את הדר, מקצוען, הייתי אצלו לפני שנים.

הבעיה זה לא לעשות את זה, זה שטויות, הבעיה היא להשיג את החלק.

קשה לי להאמין שהדר יתעסק עם זה

פורסם
בתאריך 1.3.2025 בשעה 12:19, Toffy1616 כתב:

גם ככה המוצר עולה בחול סביבות ה100 שקל

אם לא טעית בסכום, תקנה ותדאג שישלחו בדואר רגיל. לא נראה לי ש-100 ש"ח + משלוח יפילו אותך.

זה לגבי הקנייה. לא יודע לגבי כל הפרוייקט, זה כבר עניין אחר.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 1.3.2025 בשעה 13:34, Toffy1616 כתב:

בקרת שיוט אדפטיבית, התראה ביציאה מהחנייה או המערכת חנייה אוטומטית החדשה PLA 3.0

קודם כל הפיצ'רים האלה מיותרים לחלוטין ולא הייתי טורח. 

דבר שני, יש בארץ גולפים עם לפחות חלק מהתכונות האלה - ב2018 שלי יש בקרת שיוט אדפטיבית. אז אולי יש בפירוק בארץ?

תנסה בhttp://tg-parts.co.il/

כל הרטרופיטים ברכבים האלה דורשים קידוד, תוודא שיש לך את המחשב והידע המתאים לפני שאתה מתחיל.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
בתאריך 3.3.2025 בשעה 00:43, itzik123 כתב:

אם לא טעית בסכום, תקנה ותדאג שישלחו בדואר רגיל. לא נראה לי ש-100 ש"ח + משלוח יפילו אותך.

זה לגבי הקנייה. לא יודע לגבי כל הפרוייקט, זה כבר עניין אחר.

כשראיתי את המודעה היא הייתה סך הכל 60 דולר כולל משלוח UPS, אבל ברגע שכבר באתי להזמין אחרי כמה ימים ראיתי שהמודעה השתנתה לאיזור ה150 דולר שזה כבר ייעצר במכס אז זה אבוד.

בתאריך 3.3.2025 בשעה 15:06, amosbmw כתב:

קודם כל הפיצ'רים האלה מיותרים לחלוטין ולא הייתי טורח. 

דבר שני, יש בארץ גולפים עם לפחות חלק מהתכונות האלה - ב2018 שלי יש בקרת שיוט אדפטיבית. אז אולי יש בפירוק בארץ?

תנסה בhttp://tg-parts.co.il/

כל הרטרופיטים ברכבים האלה דורשים קידוד, תוודא שיש לך את המחשב והידע המתאים לפני שאתה מתחיל.

אני לא מתקין את זה כי אני מאוד מפחד בכבישים של ישראל, זה פרוייקט כיפי להתעסק בו, באף גולף בארץ אין את המערכת שאני אתקין, אולי בחדשות, אבל גם זה לא סביר. המערכת נקראת travel assist, גם עובדת בפקקים והרכב נוסע לבד, מתאים את עצמו למהירות לבד לפי שלטים ונתונים מהמפות, זה עולם אחר לגמרי מלשמור מרחק מהרכב מלפנים.

זו ממש לא ההתקנה הראשונה שלי, עבדתי עם הרבה אנשים גם על התקנות ברכבים שלהם פשוט זו פעם ראשונה שאני רוצה לייבא חלק בטיחותי מחול שהוא לא חדש.

בכל מקרה, יש עדכון, אחרי שדיברתי עם כמה אנשים מסתבר שאפשר להתקין את המחשב שיש לשנתונים החדשים יותר ברכב שלי וזה מה שאעשה(מק"ט 5Q0517614EF),המחשב הזה תומך בכל הפונקציות שיש וגם יש אותו בארץ.

וכנראה שאקנה אותו מטיגי, שהם גם אמרו לי שאת המחשב שאני רציתי בהתחלה אין בארץ.

עריכה אחרונה על ידי Toffy1616
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...