Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על קורקינט חשמלי זול

היו זמני בומבה

פוסטים מומלצים

בתאריך 9.2.2025 בשעה 15:24, היו זמני בומבה כתב:

השיפוע הוא 50 מטר עלייה על 2 ק"מ

הקורקינט שהומלץ כאן, בסרטון לא מתגבר על השיפוע, דקה 5:

https://youtu.be/O5DUg_PjvxE?feature=shared

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני שעה, היו זמני בומבה כתב:

תודה על ההתעמקות בדקויות :)

דקויות? אתה מחפש המלצה לקורקינט שמתאים לדרישות שלך, מתאר דרישה באופן מטעה וחושב שבאים לחפש אותך בקטנות?

זה כמו שהיית אומר מציין פתאום שאורך הנסיעה ההוא 2 ק״מ בממוצע, ושיש ימים שאתה נוסע 20 ק״מ.

אלה הבדלים שלא מאפשרים לתת לך המלצה רלוונטית.

לפני שעה, היו זמני בומבה כתב:

אז בקטע עם השיפוע הכי קיצוני, יש עלייה של 24 מטר לאורך 400 מטרים, זה יוצא 6%. יש עוד קטע עם שיפוע דומה

זה שיפוע יפה ולא קצר בכלל, רוב האנשים לא יהנו לג׳עג׳ע בזחילה את המרחק הזה, אבל אתה ציינת שמהירות זה לא תעדוף, ושמדובר בפתרון לחודשיים-שלושה, אז אולי בשביל להשאר במסגרת של כלי קטן ופשוט תהיה מוכן לבלוע את הצפרדע. בוקי שדרג אחרי שנה, אז אולי הזחילה לא נוראית כל כך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 דקות, Be roo כתב:

דקויות? אתה מחפש המלצה לקורקינט שמתאים לדרישות שלך, מתאר דרישה באופן מטעה וחושב שבאים לחפש אותך בקטנות?

אני לא הייתי ציני. זה היה נתפס לי כדקויות ואמרתי תודה מכל הלב. שעדיין תקפה!

לפני 18 דקות, Be roo כתב:

זה שיפוע יפה ולא קצר בכלל, רוב האנשים לא יהנו לג׳עג׳ע בזחילה את המרחק הזה, אבל אתה ציינת שמהירות זה לא תעדוף, ושמדובר בפתרון לחודשיים-שלושה, אז אולי בשביל להשאר במסגרת של כלי קטן ופשוט תהיה מוכן לבלוע את הצפרדע. בוקי שדרג אחרי שנה, אז אולי הזחילה לא נוראית כל כך.

אז לגמרי מסכים. אבל התנאי ההכרחי שהוא יצלח את השיפוע במהירות של יותר מהליכה (ובטח שלא יעצר)

(ניסיתי להשיג נסיעה בקורקינט של 36V שקרוב אלי כדי לבדוק, בינתיים לא הצלחתי)

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 דקות, היו זמני בומבה כתב:

ניסיתי להשיג נסיעה בקורקינט של 36V שקרוב אלי כדי לבדוק, בינתיים לא הצלחתי

אולי לנסות קורקינט שיתופי? הם די בסיסיים.

לפני 16 דקות, היו זמני בומבה כתב:

אני לא הייתי ציני.

סורי, הרגל.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכבתי גם על שיתופיים, הם הרבה יותר מאסיביים וכבדים משיאומי ולדעתי יש להם יותר מומנט, מתמודדים עם עליות קצת יותר טוב. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.2.2025 בשעה 15:23, Or05230 כתב:

https://www.xistore.co.il/items/3396015-1s-scooter?srsltid=AfmBOopy8olLtUJkgi2zf7crXWdAegnzxpsWWFcgeh3AbaG5fl_FMEvX

זה מה שאתה צריך, לא יותר ולא פחות.

שיאומי מכניסים המון אלמנטים של בטיחות, בירידה יש בלימת מנוע בכל מקרה ולא תצטרך להגיע למצב שאתה כל הזמן על הבלמים.

אשמח לשמוע, מה לגבי הקורקינט הזה
https://www.xi-mobility.co.il/items/7261964-1021218?gad_source=1
אני רואה שמדובר באותו הספק. האם הוא דומה בשאר הפרמטרים (יציבות בנסיעה, בטיחות בטעינה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השיומי שהציעו לך יעשה את העבודה מצוין.

לי היה כזה מזמן, ממש שבוע אחרי שהתחילו להביא אותם לארץ, והייתי מאוד מרוצה.

לשימושים שלך ועם המשקל שלך חבל לך על הזמן להתחיל להתלבט עכשיו בין מותגי מדבקה זולים.

• אהבתי 1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, היו זמני בומבה כתב:

אני רואה שמדובר באותו הספק. האם הוא דומה בשאר הפרמטרים (יציבות בנסיעה, בטיחות בטעינה)

לא 

זה חיקוי זול

ממליץ מאוד ללכת על השיאומי, אתה במשקל המתאים ולא תתאכזב

• אהבתי 1

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, היו זמני בומבה כתב:

זה העתק של שיאומי 1 ל 1, יש כמה העתקים כאלו. בגדול הכל אמור להיות אותו דבר אבל אולי מכלולים באיכות נמוכה יותר. הפרש המחיר לא משמעותי אז תקנה את המקורי. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתבת שאתה צריך כלי לחודשיים-שלושה, אתה מתכוון למכור אותו לאחר מכן?

אם כן, מצד אחד אמינות זה לא הצד החשוב, מצד שני למכור כלי של מותג ידוע יהיה קל יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 17.2.2025 בשעה 23:11, Buki כתב:

זה העתק של שיאומי 1 ל 1, יש כמה העתקים כאלו. בגדול הכל אמור להיות אותו דבר אבל אולי מכלולים באיכות נמוכה יותר. הפרש המחיר לא משמעותי אז תקנה את המקורי. 

תודה. הסיבה ששאלתי היא שהכלי של שיאומי לא היה במלאי בחנות המקושרת. אח"כ גם בחנות השניה מבחינת המחיר. עשיתי אתמול הזמנה מחנות אחרת - מקווה שלא יודיעו לי היום ששוב לא במלאי. אחרת אקח את המותג מדבקה.

לפני 21 שעות, Be roo כתב:

כתבת שאתה צריך כלי לחודשיים-שלושה, אתה מתכוון למכור אותו לאחר מכן?

האמת שלא, נחמד שיהיה כלי לסוע למקומות קרובים כמו לאסוף דואר במקום להוציא רכב (בעיר הקודמת המישורית שלי הייתי עושה את זה עם האופניים - אבל כאן אני לא יכול להשתמש בהם). אבל זה יהיה שימוש של פעם-פעמיים בשבוע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אז אחרי הרבה טלפונים אין את הקורקינט הזה באף מקום

רציתי לשאול האם יש המלצה אחרת ?

ראיתי שיש לשיאומי את הלייט4. הוא קצת יותר כבד אבל לא סוף העולם (פעם ביום להרים לבית בקומה 2), אבל חוץ מזה הוא סבבה בשבילי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

והאם יש הבדל בין 2nd gen ? כי יש מבצע משמעותי על הדור הראשון. וגם יש את הגרסט בלי הלייט (גם יותר יקרה) - אם יש הבדל שרלבנטי לצרכים שלי ?
תודה רבה

זה הכי זול שמצאתי (1100)
זה דגם לא לייט (1500)
וזה הכי זול שהוא לייט אבל דור שני (1500)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...