Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על קורקינט חשמלי זול

היו זמני בומבה

פוסטים מומלצים

שלום,
מחפש קורקינט חשמלי לנסיעה של 2 ק"מ ביום.

המסלול בשיפוע. אני יכול להתפשר על המהירות בעליה (רק שלא תהיה מגוכחת..), אבל אני יותר דואג מהירידה - בגלל שתתפתח מהירות, חשוב לי קורקינט אמין שאני אסמוך עליו לא להחליק, ושלא יהיו תקלות או חופשים בבלמים.

כמובן גם בטיחות בטעינה של הסוללה.

חוץ מזה אני מחפש הכי זול שאפשר. לא צריך כלי חזק, גם על נוחות אתפשר. אין לי הגבלה מסויימת של תקציב, אבל אם הקורקינטים באלף ש"ח מספיקים לי - אקח אותם. אם רק באלפיים - אז בתקציב הזה. מחפש את הכי פשוט שיענה על הצרכים שלי, כי כנראה שהצורך יהיה רק לחודשיים-שלוש.

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

https://www.xistore.co.il/items/3396015-1s-scooter?srsltid=AfmBOopy8olLtUJkgi2zf7crXWdAegnzxpsWWFcgeh3AbaG5fl_FMEvX

זה מה שאתה צריך, לא יותר ולא פחות.

שיאומי מכניסים המון אלמנטים של בטיחות, בירידה יש בלימת מנוע בכל מקרה ולא תצטרך להגיע למצב שאתה כל הזמן על הבלמים.

עריכה אחרונה על ידי Or05230
  • רעיון טוב! 1

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.2.2025 בשעה 15:23, Or05230 כתב:

https://www.xistore.co.il/items/3396015-1s-scooter?srsltid=AfmBOopy8olLtUJkgi2zf7crXWdAegnzxpsWWFcgeh3AbaG5fl_FMEvX

זה מה שאתה צריך, לא יותר ולא פחות.

שיאומי מכניסים המון אלמנטים של בטיחות, בירידה יש בלימת מנוע בכל מקרה ולא תצטרך להגיע למצב שאתה כל הזמן על הבלמים.

תודה!
ואם אני ארצה 48V, איזה דגם פשוט היית ממליץ ?
אגב, השיפוע הוא 50 מטר עלייה על 2 ק"מ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אם זה השיקול שלך, לך דווקא על אופניים או על משהו דומה עם מרכז כובד נמוך יותר, להקטין את סיכויי ההתהפכות\נפילה. הקורקינטים להבנתי טובים למישור, אבל אין לי מושג איך הם יהיו בירידות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, ברווז כתב:

לדעתי אם זה השיקול שלך, לך דווקא על אופניים או על משהו דומה עם מרכז כובד נמוך יותר, להקטין את סיכויי ההתהפכות\נפילה. הקורקינטים להבנתי טובים למישור, אבל אין לי מושג איך הם יהיו בירידות.

גר בבניין בלי מעלית 😕

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, היו זמני בומבה כתב:

תודה!
ואם אני ארצה 48V, איזה דגם פשוט היית ממליץ ?
אגב, השיפוע הוא 50 מטר עלייה על 2 ק"מ

כנראה זירו 9 או אפילו 8 

תוודא שיש להם 48, יש כמה גרסאות

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, היו זמני בומבה כתב:

השיפוע הוא 50 מטר עלייה על 2 ק"מ

זה שיפוע די מתון, בהנחה שאתה בחור ממוצע, מבחינת כח כל כלי אמור להיות מסוגל להתמודד, בטח אם מהירות לא קריטית לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, Be roo כתב:

זה שיפוע די מתון, בהנחה שאתה בחור ממוצע, מבחינת כח כל כלי אמור להיות מסוגל להתמודד, בטח אם מהירות לא קריטית לך.

אני 88 ק"ג
וכל כלי הכוונה שגם 36 וולט יספיק ?

(והשיפוע מן הסתם לא מתפרש אחיד על המסלול, אז יש קטעים עם שיפוע יפה. אחרים ללא)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, om2 כתב:

כמה דקות יותר

לפי איזה חשבון?

קצב הליכה רגיל, כדי לא להזיע הוא 3-4 קמ בשעה, כלומר 30-40 דקות.

בקורקינט הכי איטי בעולם ועם מלא רמזורים אדומים זה יקח 10 דקות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 שעות, Be roo כתב:

איפה ישה שלנו שיספר על ההוא שטבע בנהר שעומקו הממוצע הוא 50 ס״מ?

צריך לבחון את השיפוע הכי קיצוני במסלול שם הקורקינט עלול להכשל.  אאל״ט מפות גודל אם תבחר מסלול הליכה מראות את הנתון הזה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היות והנחתי שפות״ש מוסר מידע רלוונטי, הנחתי שכשהוא כתב ״השיפוע הוא 50 מטר עלייה על 2 ק"מ״ מדובר על שיפוע אחיד פחות או יותר, כי כמו שכתבת אחרת המידע הזה מיותר.

לפני 19 שעות, היו זמני בומבה כתב:

(והשיפוע מן הסתם לא מתפרש אחיד על המסלול, אז יש קטעים עם שיפוע יפה. אחרים ללא)

אז כאמור, לא היה טעם לציינו בצורה כזו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@Be roo הכל טוב 😊, רק תתפלאי כמה נופלים במלכודת ה"ממוצע"

כדאי ש @היו זמני בומבה יסתכל בגוגל וימסור את המידע על השיפוע הכי קיצוני.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 36 דקות, Be roo כתב:

היות והנחתי שפות״ש מוסר מידע רלוונטי, הנחתי שכשהוא כתב ״השיפוע הוא 50 מטר עלייה על 2 ק"מ״ מדובר על שיפוע אחיד פחות או יותר, כי כמו שכתבת אחרת המידע הזה מיותר.

תודה על ההתעמקות בדקויות :)
אז בקטע עם השיפוע הכי קיצוני, יש עלייה של 24 מטר לאורך 400 מטרים, זה יוצא 6%. יש עוד קטע עם שיפוע דומה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 שעות, היו זמני בומבה כתב:

אני 88 ק"ג

היה לי קורקינט שנאומי, הדגם הקודם M365 אבל מבחנת הביצועים נראה לי שלא שונה מ S1,  אני יותר שמן ממך (115...) והקורקינט לא סיפק את הסחורה בעליות בכלל. אחרי שנה החלפתי אותו. 

חוץ מהקטע הזה מדובר באחלה מוצר יחסית למחיר שלו, איכותי ומגניב. תקלות לא היו אצלי, אבל רכבתי עליו רק כ 800  ק"מ בערך. בעיה מעצבנת - פנצ'רים. קשה מאוד להחליף פנימית אם אתה רוצה לעשות את זה לבד, בפעם הראשונה הרסתי כמה פנימיות בהחלפה. הרבה רוכבים החליפו לצמיגי גומי מלאים שלא מתפנצ'רים, לא יודע אם פוגעים בישכוך וכמה. אם שומרים על לחץ אוויר גבוה 50-60PSI, כמעט ואין פנצ'רים. 

תנסה להשאיל ממישהו לרכיבת מבחן לבדוק איך הוא מתמודד עם העליה המדוברת. 

יש פה את הסקירה שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...