Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שוקל רכישת חשמלית GAC GE3


TheTaxAvenger

פוסטים מומלצים

אני מחפש רכב חשמלי משומש, שיהיה יחסית זול. במהלך החיפוש נתקלתי בדגם GAC GE3, אשר שווק בישראל על ידי יוניון מוטורס בין השנים 2020–2021. סה"כ הרכב נראה מתאים מאוד לצרכים שלי: הוא מאובזר, שקט, חזק ובעל טווח נסיעה לא רע בכלל.

עם זאת, נתקלתי בבעיה – הרכב לא תומך בטעינה מהירה בתקן המקובל בישראל, אלא תומך בטעינה מהירה בתקן סיני בלבד, ובטעינה רגילה (AC) במהירות של עד 7 קילוואט.
בביקורת של iCar ביוטיוב נאמר שהיבואנית מתכננת לספק מתאם שיאפשר טעינה מהירה גם בישראל.

קודם כל, אשמח לשמוע מה דעתכם על הרכב.
שנית, האם מישהו יודע אם היבואנית אכן סיפקה את המתאם הזה? ואם לא, כמה עולה לרכוש מתאם כזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה על השאלה, האם כמגיא85=שניצל=צ׳אנקיסיפיאיי=טקסאוונג׳ר? - סיגנון הכתיבה דומה למדי 😜

 

לענייננו, עפ״י תקן ישראלי לעמדות טעינה, הכבל המזין חייב לתמוך בהספק 22 קוו״ט תלת פאזי או 7 קווט חד פאזי.

ואולם, אין לצרוך זרם הגבוה מ-16 אמפר לפאזה, קרי כ-3.6 קוו״א (ראה https://www.gov.il/BlobFolder/legalinfo/hanhayot_minhal/he/Files_Minhal_Hashmal_hanhayot_rechev_hashmali_22032023.pdf).

לפיכך, קצב הטעינה המקסימלי לרכב הנטען חד פאזית בעמדה ביתית תקנית, הוא כמחצית מזה שהערכת.

לא בטוח שהנ״ל מהווה שיקול או מגבלה מבחינתך, אך רצוי לדעת.

 

לגבי מתאם ועלותו, מציע שתתקשר ל-2-3 מוכרים ותשאל אותם כיצד הם מתנהלים ביום-יום. סביר שבאם יש בנמצא פתרון, מי מהם רכש ויספק אותו יחד עם הרכב.

 

אני אישית הייתי נרתע מרכישת רכב שאינו מיובא יותר

   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...