Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים להחליף מישלין פיילוט ספורט 5

ChaoscripT

פוסטים מומלצים

היי,

אני מחפש המלצה לצמיגים איכותיים שיחליפו את הקיימים, מישלין פיילוט ספורט 5.

יכול להיות שלא אמצא אבל בשביל זה פתחתי פה את הפוסט.

הצמיגים יושבים על יונדאי איוניק 2019, במידה 225/45R17 91W.

הצמיגים כרגע החזיקו לדעתי 40-50 אלף קילומטר בני שנתיים+.

הם מתחילים להראות סימני יובש, בנוסף אני חווה הרבה פנצ'רים, מה שלא היה לפני.

אז אשמח לשמוע את דעתכם, או אולי בכלל להשאר עם אותם צמיגים?

דרך אגב, למעט איזון וצמיג טרי ככל הניתן, יש עוד משהו חשוב לעשות בפנצרייה?

תודה רבה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הפנצריה- צמיגים ואיזון זה מה שיש לעשות שם... 

לגבי התמיג, יש מחסור של צמיגים בארץ, אם אתה מרוצה מהפיילוט ספורט ואין סיבה שלא תהיה מרוצה מהם אז תחליף לכאלו חדשים, מדובר בצמיג סופר איכותי.

אם בכל זאת אתה רוצה להחליף אז יש גודייר אסימטריק 5 או 6, אבל ככול הנראה לא תמצא כרגע בארץ, אני חיפשתי אמנם במידה שונה לרכב שלי לפני חודש בערך ולא היה במלאי, אמרו שחסר כבר תקופה ארוכה.

קונטיננטל פרימיום קונטקט זה גם אחלה צמיג, אני אישית לא נסעתי עליו אבל שמעתי עליו ביקורות טובות.

אתה יכול לרדת מעט ברמה ולקחת גודייר איגל ספורט 2, זה צמיג יחסית חדש בשוק בארץ, יש אותו במלאי (זה מה שאני רכשתי בסופו של דבר, שוב אמנם במידה שונה אבל עדיין...), מדובר באחלה צמיג, שקט ונעים ובטח טוב יותר מהסינים שהיו לי ברכב כשקניתי אותו והחלפתי אותם ברגע הראשון שיכלתי. הוא גם ישיה זול יותר מהמישלין בכמה מאות שקלים ל4 גלגלים, לדעתי תמצא אותו בסביבות 600-650 שקל צמיג כולל עבודה ואיזון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, Roycohen1979 כתב:

לגבי הפנצריה- צמיגים ואיזון זה מה שיש לעשות שם... 

לגבי התמיג, יש מחסור של צמיגים בארץ, אם אתה מרוצה מהפיילוט ספורט ואין סיבה שלא תהיה מרוצה מהם אז תחליף לכאלו חדשים, מדובר בצמיג סופר איכותי.

אם בכל זאת אתה רוצה להחליף אז יש גודייר אסימטריק 5 או 6, אבל ככול הנראה לא תמצא כרגע בארץ, אני חיפשתי אמנם במידה שונה לרכב שלי לפני חודש בערך ולא היה במלאי, אמרו שחסר כבר תקופה ארוכה.

קונטיננטל פרימיום קונטקט זה גם אחלה צמיג, אני אישית לא נסעתי עליו אבל שמעתי עליו ביקורות טובות.

אתה יכול לרדת מעט ברמה ולקחת גודייר איגל ספורט 2, זה צמיג יחסית חדש בשוק בארץ, יש אותו במלאי (זה מה שאני רכשתי בסופו של דבר, שוב אמנם במידה שונה אבל עדיין...), מדובר באחלה צמיג, שקט ונעים ובטח טוב יותר מהסינים שהיו לי ברכב כשקניתי אותו והחלפתי אותם ברגע הראשון שיכלתי. הוא גם ישיה זול יותר מהמישלין בכמה מאות שקלים ל4 גלגלים, לדעתי תמצא אותו בסביבות 600-650 שקל צמיג כולל עבודה ואיזון.

תודה רבה על התגובה,

לפי מה שראיתי זה המחיר גם לפיילוט ספורט 5.

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פחות מ-550 לקונטיננטל פרימיום קונטקט 7 יכול להיות אפשרות טובה. יתכן שזמין אבל רק עם קוד עומס 94.

https://tires4u.co.il/tire/23446/225-45-r-17 91y fr- premiumcontact-7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 שעות, Tom_22 כתב:

פחות מ-550 לקונטיננטל פרימיום קונטקט 7 יכול להיות אפשרות טובה. יתכן שזמין אבל רק עם קוד עומס 94.

https://tires4u.co.il/tire/23446/225-45-r-17 91y fr- premiumcontact-7

זה בבאר שבע, רחוק ממני ממש.

מצאתי את פיילוט ספורט 5 ב- 626 ש"ח לצמיג ממש קרוב אליי.

מה עם הצמיג הזה?

https://tires4u.co.il/tire/21992/225-45r17-91y-p7blue

שמדורג A באחיזת הכביש ו-A בצריכת דלק.

עריכה אחרונה על ידי ChaoscripT

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Pirelli P7 Blue אלה צמיגי נוחות, סוג אחר של צמיגים.

תחליט מה אתה מחפש - נוחות + שחיקה איטית או אחיזה משופרת,  בהתאם לסגנון הנהיגה שלך ( רגיל "לתקוף" פניות?, למשל?)

במבחן הזה ( במידה קצת שונה משלך) פירלי לא הצטיינו באחיזה / בלימה , גם ביבש וגם ברטוב.

אבל חלק מהמתחרים במבחן הזה ( גודייר, דנלופ וקונטיננטל ) היו דגמים יותר ספורטיביים בהגדרה.

https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/2021-Motor-Summer-Tyre-Test.htm

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, ChaoscripT כתב:

זה בבאר שבע, רחוק ממני ממש

רק הצמיגיה הראשונה שם שהכי זולה. אבל יש שם עוד אפשרויות ברחבי הארץ, כאמור בפחות מ-550.

ותמיד אפשר לנסות לבקש השוואת מחיר. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 17.1.2025 בשעה 11:12, vladclar כתב:

Pirelli P7 Blue אלה צמיגי נוחות, סוג אחר של צמיגים.

תחליט מה אתה מחפש - נוחות + שחיקה איטית או אחיזה משופרת,  בהתאם לסגנון הנהיגה שלך ( רגיל "לתקוף" פניות?, למשל?)

במבחן הזה ( במידה קצת שונה משלך) פירלי לא הצטיינו באחיזה / בלימה , גם ביבש וגם ברטוב.

אבל חלק מהמתחרים במבחן הזה ( גודייר, דנלופ וקונטיננטל ) היו דגמים יותר ספורטיביים בהגדרה.

https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/2021-Motor-Summer-Tyre-Test.htm

עם האיוניק אני לא מחפש לתקוף פניות ;)

לא מכיר את הפירלי, סתם ראיתי מבחינת הדירוגים שלו.

בתאריך 17.1.2025 בשעה 17:12, Tom_22 כתב:

רק הצמיגיה הראשונה שם שהכי זולה. אבל יש שם עוד אפשרויות ברחבי הארץ, כאמור בפחות מ-550.

ותמיד אפשר לנסות לבקש השוואת מחיר. 

השאלה מה עדיף, צמיג שאני מכיר ויודע כמה הוא "אמור" להחזיק או לנסות משהו אחר "ולהמר"?

הכוונה שלי אם זה היה משמעותית יותר זול מהפיילוט ספורט 5, ב- 200 ש"ח (או יותר) לצמיג לדוגמא אולי שווה לקחת את הסיכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

https://tires4u.co.il/tire/24181/225-45r17-hnk-s1evo2-91w-oe-tl

https://tires4u.co.il/tire/23622/225-45r17-91y--eag-f1-asy-5-fp-tl

שני אלה בלי להתפשר על אחיזה קצת יותר ספורטיבית, בדומה לפיילוט ספורט.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, vladclar כתב:

https://tires4u.co.il/tire/24181/225-45r17-hnk-s1evo2-91w-oe-tl

https://tires4u.co.il/tire/23622/225-45r17-91y--eag-f1-asy-5-fp-tl

שני אלה בלי להתפשר על אחיזה קצת יותר ספורטיבית, בדומה לפיילוט ספורט.

השני מדורג עם D בצריכת דלק, קצת "בזבזן".

לגבי הראשון, הוא עדיף על פיילוט ספורט 5? יחזיק יותר זמן?

או שאורך חיים של צמיגים בכללי הוא בערך אותו דבר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בערך אותו אורך החיים , במחיר יותר נמוך.

מדד צריכת דלק טוב תמצא בצמיגי נוחות, כמו פירלי p7 או גודייר אפישנט גריפ פרפומנס.

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מחפש חסכון בדלק ונוהג מנהלתי לחלוטין ברכב, גם הפילוט ספורט הנוכחי הוא אובר-קיל בעקרון, ועם אחד מצמיגי הפרימיום טורינג תוכל גם כנראה להשיג עוד פי 1.5-2 ק"מ (אם לא יתייבשו גם מוקדם, ותקפיד על רוטציה). כך שהעלות שלהם כעת עשויה להיות מוצדקת בטווח הארוך.

לגבי הפנצ'רים, תתחיל מלבדוק את תוואי נסיעתך 😉 

אגב, בחו"ל הוצג כבר מישלין פרימסי 5 לאחרונה. 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי בשבוע שעבר רביעייה במידה הזו, קונטי פרימיום קונקט 7, ב- 519 לצמיג. קונטי ספורט קונטקט חסרים במלאי.

מרושם ראשוני צמיג מצוין, אבל ההשוואה לא הוגנת כי עדיין לא נהגתי מספיק ולפניהם היו מורכבים ארבעה סינים קשים ורועשים.

דגם קודם של הפרימיום קונטקט החזיק לא רע (חמש שנים/בערך 50K ק"מ) על רכב אחר של המשפחה, שקצת יותר חזק מהאיוניק.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 19.1.2025 בשעה 15:59, Tom_22 כתב:

אם אתה מחפש חסכון בדלק ונוהג מנהלתי לחלוטין ברכב, גם הפילוט ספורט הנוכחי הוא אובר-קיל בעקרון, ועם אחד מצמיגי הפרימיום טורינג תוכל גם כנראה להשיג עוד פי 1.5-2 ק"מ (אם לא יתייבשו גם מוקדם, ותקפיד על רוטציה). כך שהעלות שלהם כעת עשויה להיות מוצדקת בטווח הארוך.

לגבי הפנצ'רים, תתחיל מלבדוק את תוואי נסיעתך 😉 

אגב, בחו"ל הוצג כבר מישלין פרימסי 5 לאחרונה. 

נוהג יחסית מנהלתי, לאן יש למהר עם רכב כזה ;)?

פשוט הפיילוט ספורט הגיעו עם הרכב אז אמרתי נמשיך איתם.

האמת שלא ביצעתי איתם רוטציה.

לגבי הפנצרים, זה ממש התחיל לאחרונה, מרגיש בגלל שהצמיגים התייבשו אז נהיה קל לחדור אליהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לבורג / מסמר אין הבדל משמעותי לחדור לצמיג חדש או ישן ( לא שחוק), עניין של מזל.

אין סיבה אמיתית להמשיך לשלם על פיילוט ספורט 5 את המחיר שלהם, במיוחד אם לא מנצלים את היתרון שלהם באחיזה. 

האמת,  לגודייר אסינטריק 5 / האנקוק s1Evo2 האחיזה מעולה גם כן. אם הם עולים פחות ממישלין,  תקנה גודייר/ האנקוק, מ, שבלינק בהודעה הקודמת שלי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...