Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 22.6.2025 בשעה 10:26, ברווז כתב:

נשמע כמו מנוע בסוף חייו, 

לפני 14 שעות, gilcom כתב:

עדכון הייתי בחנות תיקונים והבחור שם פסק כי המנוע של השואב הלך

בגדול? אחרי החוויה שהייתה לי עם סוללות תחליפיות לדייסון (מקורי פשוט לא שווה), והן מה שאמור ללכת קודם, פשוט להחליף לכלי אחר שאיננו דייסון. יש עוד אפשרויות בשוק. 

אישית אני לא חושב שארכוש עוד דייסון בימי חיי. האחד הזה הספיק לי, וגם אותו קניתי רק בעקבות הוראות מלמעלה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מעדכן:
לפני בערך חודש קיבלתי טלפון ממישהו לא מזוהה:
שלום אני מנהל ברונלייט, אתה פתחת תלונה נגדינו במועצה לצרכנות? יש לך שואב אבק אצלינו שלא הוחזר?
אמרתי לו שאכן אני פחתי תלונה, אבל עבר כ"כ הרבה זמן שאיבדתי עניין, שהשרות של רונלייט  גרוע, והנושא מאחורי, הוא טען שההנהלה התחלפה והם מנסים לשפר את השירות.

השבוע קיבלתי את המייל בא

לכבוד

מר XXXXXXXX

שלום רב,

תודה על פנייתך,

צר לנו על אי קבלת תגובה מהחברה,

בהמשך לבירור תלונתך במועצה לצרכנות כנגד בית העסק " רונלייט דיגיטל - הנהלה", ברצוני לעדכן אותך כי נשלחו מספר מכתבים אל בית העסק, אך עד כה הוא טרם השיב לנו.

מאחר ולא קיימת חובה חוקית המחייבת את בית העסק להשיב לנו, הינך רשאית לפנות לבית משפט לתביעות קטנות, לצרף את כל ההוכחות התומכות בטענותייך על מנת שבית המשפט יתרשם ויכריע בנסיבות העניין.(לשיקול דעתך , הגשה עצמית).

לנוחיותך ניתן למצוא מדריך להגשת תביעה באתר האינטרנט של המועצה לצרכנות בכתובתה הרשומה מטה, וטפסים להגשת תביעה באתר הרשות השופטת בכתובתwww.court.gov.il

חשוב לציין כי המועצה אינה מייצגת צרכנים בבתי משפט ואינה מסייעת בהכנת כתב תביעה. יובהר, כי אין באמור לעיל משום חו"ד או הבעת דעה אודות סיכויי הצלחה או משום המלצה לנקוט בדרך זו או אחרת לשם עמידה על הזכות.

לאור הדברים הנ"ל פנייתך במועצה לצרכנות נסגרת .

נאחל לך הצלחה .

בקיצור, כמעט ואין שום טעם לפנות למועצה לצרכנות, אמנם הם פנו לעסק אבל הם לא באמת עושים משהו.

מבחינתי, הסוללה החלופית עושה עבודה מעולה (אולי יותר טובה מהמקור) והענין סגור,

עריכה אחרונה על ידי nglancer
  • מבאס 1
פורסם
לפני כשעה, nglancer כתב:

מאחר ולא קיימת חובה חוקית המחייבת את בית העסק להשיב לנו,

שורש הבעייה.

גם של יוקר המחייה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...