Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השואב שנעלם והשירות הנוראי של רונלייט

nglancer

פוסטים מומלצים

בתאריך 14.1.2025 בשעה 17:48, Be roo כתב:

יש לך חבר/קרוב שהוא עו״ד? גם אם אין, מכתב בדואר רשום שמתריע לפני נקיטת הליכים, לפיו תוך שבוע עליהם לספק לך עד הבית את השואב שלך או מוצר דומה מבחינת יכולות ושימוש.

לא יתיישרו? קונים חדש ותובעים אותם בתביעות קטנות.

בחיפה, באיזור בית המשפט, יש מקום שבו יושבים שלל עורכי דין שמוכנים לעשות הכל תמורת תשלום, כולל לכתוב מכתבים שונים ומשונים. 

בעבר עלה לי כחמישים זוזים לכתוב מכתב שכזה בעזרתם, קרה לי לצערי מספר פעמים (על יד אחת כמו שאומרים) שנאלצתי להיעזר בהם. 

אם אתה מתכנן תביעה רצינית, מציע לך לבחור עו"ד שגם ילווה אותך עד לסיום כל ההליך, ולא לקחת עו"ד "גנרי" אחד לכתיבת המכתב ואחד אחר לליווי הסיפור.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

לפני שעה, nglancer כתב:

זו אותה תקלה, אז השואב עבד כ10/15 דקות עד שנכבה, עכשיו זה דקה אחת.
אני משער שהם יענו לי לשלוח אותו שוב לטיפול, זה אומר עוד 3 חודשים בלי שואב....

סוללה שסיימה את חייה עוד אצלך, וזקוקה רק להחלפה שלא במסגרת האחריות. לא מסכים?

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Be roo כתב:

אז תקנה שואב חדש ותתבע.

זה הכי הגיוני

אבל לבזבז ימי עבודה על תביעה של 1500 ש"ח זה פשוט לא נראה מוצדק, אם השופטים היו פוסקים גם על עוגמת נפש והוצאות, היה על מה לדבר.

לפני 39 דקות, mcaspi כתב:

סוללה שסיימה את חייה עוד אצלך, וזקוקה רק להחלפה שלא במסגרת האחריות. לא מסכים?

לא הבנתי אם המכשיר באחריות, למה החלפת הסוללה אמורה להיות לא באחריות?
על מה בעצם האחריות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי דייסון שהסוללה שלו מתה חודש לפני תום האחריות וגם לאחד הבנים דגם דומה - בשני המקרים הגיע טכנאי והחליף סוללה ללא עלות. בפעם הבאה הזמנתי סוללה מעלי אקספרס ב-30 דולר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 דקות, sperial כתב:

יש לי דייסון שהסוללה שלו מתה חודש לפני תום האחריות וגם לאחד הבנים דגם דומה - בשני המקרים הגיע טכנאי והחליף סוללה ללא עלות. בפעם הבאה הזמנתי סוללה מעלי אקספרס ב-30 דולר.

זו שאני הזמנתי התפגרה אחרי חצי שנה. כשל פיזי. 

בכל מקרה ומצב, השואב עובד הרבה פחות זמן, גם עם זו שהתפגרה וגם עם זו שנרכשה אחריה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 35 דקות, nglancer כתב:

אבל לבזבז ימי עבודה על תביעה של 1500 ש"ח זה פשוט לא נראה מוצדק

מוצדק או לא, זה ענין שלך.

אתה יכול לאיים בלי לממש ולקוות לטוב, ואם לא יפתרו לך את הבעיה להחליט שלא שווה לך ולספוג את ההפסד או להשאר עם השירות הגרוע.

על מה בעצם האחריות

על מה שכתוב בה. אם כתוב שהסוללה לא כלולה, אז לא.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, Be roo כתב:

על מה שכתוב בה. אם כתוב שהסוללה לא כלולה, אז לא.

לא הבנתי למה החלטת שזה מה שכתוב, אני לא מאמין שמישהו ימכור מכשיר על סוללות כשהן לא באחריות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 38 דקות, nglancer כתב:

לא הבנתי למה החלטת שזה מה שכתוב, אני לא מאמין שמישהו ימכור מכשיר על סוללות כשהן לא באחריות

אני לא החלטתי כלום.

שאלת על מה האחריות, ועניתי שהאחריות חלה על מה שמפורט בה.

לאמונה אין קשר לענין. 

יתכן והחוק לא מתיר להחריג סוללות, כך שאם הן מוחרגות תצטרך להלחם כדי לקבל החלפה באחריות. אבל אתה כבר אמרת שלא שווה לך לתבוע.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א-אתה לא צריך להאמין, זה עובד באותה הצורה גם בלי אמונה... 

ב-תקרא מה שכתוב באחריות, ואז תדע. בלי או עם להאמין. 

לחלוטין יכול להיות מצב שכזה, שטוען שהסוללות לא כלולות באחריות. לא חסרות התחכמויות נבזיות בתחום. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, nglancer כתב:

לא הבנתי אם המכשיר באחריות, למה החלפת הסוללה אמורה להיות לא באחריות?
על מה בעצם האחריות?

אחריות על סוללות היא בד"כ שנה. תקרא מה כתוב באחריות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעדכן
התקשר אלי עכשיו מישהו מרונלייט, והבטיח לאסוף את השואב מחר ממני, ולקחת אותו שוב לתיקון.
נקווה לטוב.

אני רק רוצה להבהיר איך הולך דו שיח איתם בצ'אט, אין שום אפשרות אחרת מלבד הצ'אט, בטלפון שולחים לך לינק לצ'אט.

11:09: היי (אני)

צאט בוט עונה עם אפשריות בחירה.אחרי כמה מסכי בחירה והזדהויות בחרתי צ'אט עם נציג

11:10: "כדי שנוכל להבין טוב יותר איך לעזור, נשמח אם תוכלו לפרט בקצרה על הבעיה."

מפרט את הבעיה ,כולל תמונות ופירוט מילולי.

11:11: "תודה XXXX

אנו מעבירים את פנייתך לנציג שירות.

כדי לא לבזבז לך זמן יקר, אנחנו ממליצים לחזור לשגרת היום שלך ונציגנו יחזרו אליך לכאן בהקדם האפשרי."

14:33: "היי איך אפשר לעזור?"

14:36 מפרט שוב את הבעיה מתחלה עם תמונות והסברים.

15:30 "מה המספר קריאה ומתי חזר ממעבדה?"

15:43 הועבר לטכנאי שטיפל

כלומר 4 וחצי שעות של דו שיח שאתה צריך לפרט שוב ושוב את הבעיה.
ככה זה היה במשך 3 חודשים עשרות פעמים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא מקשיב למה שאומרים לך. מדברים איתך על אחריות לסוללה, ואתה נהנה להפקיד רכוש יקר אצל זרים. אם הסוללה סיימה את חייה, ואין לה אחריות, פשוט מחליפים אותה, ושלום על ישראל. לא צריך לשלוח ל"תיקון".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 35 דקות, mcaspi כתב:

אתה לא מקשיב למה שאומרים לך. מדברים איתך על אחריות לסוללה, ואתה נהנה להפקיד רכוש יקר אצל זרים. אם הסוללה סיימה את חייה, ואין לה אחריות, פשוט מחליפים אותה, ושלום על ישראל. לא צריך לשלוח ל"תיקון".

איכשהו דברים פה הופכים להתנצחות.
בשום מקום לא נאמר שאין אחריות לסוללה. אתה הנחת את זה משום מה, ומההנחה הזאת אתה יוצא ל"קרב".
אני משער שבד"כ כשמוכרים לך משהו על סוללות האחריות תקפה גם לסוללות (השערה בלבד, לא תמיד נכונה), וכנראה במקרה פה המצב דומה כי בסבירות גבוהה הבעיה בסוללה, והם לוקחים אותה המכשיר לתיקון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השואב התקול חזר מהמעבדה, האם קיבלת בנוסף לשואב דו"ח מהמעבדה? אם לא, האם לא צריכים לקבל אחד כזה? זכור לי שצריכים לתת. כשמוסרים טלפון למעבדת תיקון צריכים לקבל דו"ח מפורט. מדוע הוכנס למעבדה, מה נבדק, מה נעשה ומה הוחלף אם הוחלף/תוקן. יתכן בדו"ח תוכל לראות מה הייתה אבחנתם לגבי הסוללה כשקיבלו את השואב. יהיה לך תאריך על המסמך מתי התקבל לבדיקה, מתי נבדק, מתי שוחרר ונמסר לך בחזרה. מה הוחלף/תוקן. נראה שזה מסמך שחשוב שיהיה בידך.

עריכה אחרונה על ידי פאר האורה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 שעות, nglancer כתב:

בשום מקום לא נאמר שאין אחריות לסוללה.

או. פה הבעייה. זה אומר שבשום מקום לא נאמר שכן יש אחריות עליה- וכשזה לא נאמר, זה לא נחשב ל"קיים" מבחינת החוק.

כל עוד לא נכתב במפורש, בתוך כתב האחריות, מה כלול בה- כל מה שלא כתוב שם, לא כלול בה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...