Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

לאחרונה אני מחפש רכב חדש, קיה נירו. זו הפעם הראשונה שאני מגמיש משמעותית את התקציב שלי כדי לרכוש רכב מסוים, המשמעות היא שאני צריך לרדת בשנתונים ולחפש סוג של יוניקורן במושגים שלי.

יצא שמרבית הרכבים שמעניינים אותי (צבע, ק״מ וכו׳) יושבים במגרש או בסוכנות כלשהי שמסונפת ליבואן.

האם יש לכם ניסיון טוב ברכישות כאלו? תמיד הרגשתי שאני יכול ליפול בפח עם כל ה״השבחות״ שמבוצעות ואז מקבלים רכב שיתקלף אחרי שנה או כזה שמעגלים פינות בהיסטוריה שלו.

אם הניסיון שלכם חיובי, אשמח לשמוע על מקום והמלצה כיצד לבצע את התהליך כשורה.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

יש להיזהר כמו בכל קנייה. ניתן לחלק את המגרשים או הסוכנויות לשני חלקים עיקריים": הראשון, סוכנויות של יבואני הרכב, שם ניתן למצוא רכבי ליסינג או רכבים שעשו עליהם טרייד אין כדי לרכוש רכב חדש. (נדמה לי שבמקרה של קיה זה טריידמוביל). בכל מקרה הייתי נמנע מרכישת רכב שהיה בליסינג ולא משנה באיזה תצורה, כי לחברות הליסינג יש נטייה לא לטפל ברכב כנדרש. השני מגרשי רכב קטנים או בינוניים. משם הייתי מתרחק או בודק בשבע עיניים, כי הסיכוי שרכב מתאים יתגלגל לידיהם נמוך יחסית עד מקרי. בכל מקרה הייתי משתדל להעמיק את החיפוש הסבלני ולמצוא רכב מיד פרטית. בהצלחה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

מחזק לגבי טריידאין של רכב פרטי ולא ליסינג אצל היבואנים. 

נסיוני עם קרסו טרייד אין שהיום זה פריסבי הוא טוב מאוד .

קניתי מהם רכב ב2017 שהיה פרטי עם ק"מ נמוך ומטופל סדיר בחברה.

המחיר היה טוב וכן קבלתי הטבות נוספות ועד היום הרכב משרת אותי היטב.

למגרשי רכב קטנים בנתניה / חולון / בת ים וכו' ממליץ לא להתקרב

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
  • רעיון טוב! 1
  • ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 29.12.2024 בשעה 10:44, zvigolden כתב:

נסיוני עם קרסו טרייד אין שהיום זה פריסבי הוא טוב מאוד .

קניתי מהם רכב ב2017 שהיה פרטי עם ק"מ נמוך ומטופל סדיר בחברה.

אהההה,  אז זה אתה היחיד שמרוצה מהם! 😆

בתאריך 29.12.2024 בשעה 09:04, For Martha כתב:

לאחרונה אני מחפש רכב חדש, קיה נירו.

כל מה שנכתב כאן נכון, בעיקרון. חובת הזהירות גדלה כשמדובר ברכבי ליסינג לשעבר, וחוץ מלאחל לך בהצלחה בג'ונגל הזה אבקש

להוסיף מידע מטריד לגבי הנירו - הארכת האחריות ההיברידית (אחרי 5 שנים או 100K ק"מ) נעשתה ממש לאחרונה קשה וטריקית בהרבה.

לא מקרי הוא הדבר, שכ-7 שנים לאחר השקת הנירו, עם הצטרפות של כל הבעלים לרכבים עם פחות מ-100K כאמור, היבואן בחר לו בשקט בשקט להרע את תנאי הארכת האחריות.

כאשר ניגשים כיום למוסך מורשה יבואן, יש פרוצדורת בדיקה חדשה ומחמירה בהרבה לפני אישור ההארכה, שבה נפסלת האופציה להארכה במידה ויש הפרש העולה על 0.5V בין מתח המודולים הנמוך והגבוה ביותר. יש מעל 20 מודולים כאלו בסוללה ההיברידית.

שינוי כזה הוא, ללא ספק, הבעת אי-אמון של היבואן/יצרן בתוצרתו.

אני אישית נתקלתי במצב שבו עזרתי ללקוח שלי לקנות נירו בת 7 שנים ו-3 חודשים, ומשניגש הבעלים החדש למורשה טלקאר - קיבל פסילת הארכת אחריות על אף שהרכב היה תקין לחלוטין וללא כל נורת אזהרה כשנקנה (וגם ביום הבדיקה). נאמר לו לשלם לא פחות מ-7000 ש"ח (!!) על מנת לתקן מודול בודד שחרג מנתוני היצרן, והוא בחר להמשיך לנסוע על הרכב ללא אחריות - הרי אין כל היגיון בהשקעה כה גדולה על מודול בודד.

גם מחיר החלפת הסוללה במקרה הצורך בנירו גבוה מאד - מעל 20,000 ש"ח.

אינני חסיד שוטה של טויוטה, אבל אוכל להעיד על עשרות רבות של לקוחותי עם טויוטה ולקסוס שהאריכו אחריות ללא כל בעיה, לעיתים גם תקופה ממושכת לאחר תום תקופת האחריות המקורית.  אפס בעיות בהצטרפות.

אגב,מחיר הסוללה ההיברידית בקורולות ודומיהן נמוך מקיה בכמעט 10,000 ש"ח.

בנוסף - טויוטה מאפשרת הארכת אחריות עד גיל 12 של הרכב, ולא רק גיל 10 כמו קיה.

אגב, גם ביונדאי בצעו לאחרונה "לגמרי במקרה" שינוי בתכנית ההארכה שלהם, וכעת לא ניתן להאריך יותר מפעמיים (שנה/15K ק"מ) !

חומר למחשבה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

מדוע אתה כועס עלי כשאני לקוח מרוצה של קרסו ?

גם אני לא מתקרב למוסך יבואן ומכיר היטב את בעיות הגיר של ניסאן ג'וק למשל , אבל כשמגיע מילה טובה אתן אותה.

• ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 3.1.2025 בשעה 16:14, zvigolden כתב:

מדוע אתה כועס עלי כשאני לקוח מרוצה של קרסו ?

גם אני לא מתקרב למוסך יבואן ומכיר היטב את בעיות הגיר של ניסאן ג'וק למשל , אבל כשמגיע מילה טובה אתן אותה.

כמובן שאינני כועס עליך, צבי - הכל נאמר בהומור ציני ולא בכעס. סליחה אם גרמתי לך להרגיש מתגונן, כמובן שזו לא היתה כוונתי.

הרי שנינו מספיק מבוגרים כדי לדעת שאף יבואן לא יזכה בתואר ל"ו צדיקים, פשוט קרסו הביאו את ההשתנה מהמקפצה לגבהים חדשים.

ראה מה שגיל מלמד פירסם אך בשבוע האחרון, למשל.

• רעיון טוב! 2

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

עם כל חיבתי לדורות הקודמים של ניסאן והניסיון המעולה במשפחה עם קשקאי , נוט , טידה ומיקרה ,  הרכבים הבאים שאני מחפש לא יהיו מהם לצערי.

לא הייתי פוסל את הטריידאין שלהם בדווקא.

הם מוכרים מכל היצרנים , כבדהו וחשדהו כמו כל אחד.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...